σορρυ που αργησα να ξαναπαντησω αλλα επρεπε να ζεστανω βραδυνο, γιατι καμια μαμακα δε προκειται να μου το προσφερει ετοιμο οπως συμβαινει με εσας.
συμφωνω. αλλα ταλιμπανιστικη διαθεση δεν υπαρχει και τοσο στις πολιτισμενες χωρες. εκει ο ρολος της γυναικας ηταν (και υποτιθεται ειναι μαζι με την εργασια) να ειναι πιστη, υπακουη, στο σπιτι, οικιακα, να κανει παιδια, να τα φροντιζει. ακομα κι αν χωρισει παιρνει διατροφη απο τον αντρα της και μπορει να ξαναφτιαξει τη ζωη της. δεν σας αρεσε, μαλλον προτιματε ο αντρας να χασει τη θεση του, και στο τελος να μη κανετε κι ολας οχι μονο παιδια αλλα ουτε σεξ! αυτο ωφελει στη μειωση του πληθυσμου (που ειχε προτεινει ο Κισινγκερ) και τελικα να γινουμε σαν τη ταινια Children of Men.
proof or didn't happen. δε ξερω που ακριβως αναφερεσαι. εχουν περασει κι ολας τα χρονια, δεν ειμαι ιδιος με το 2012. μπορω κι εγω να βρω προσφατο μηνυμα σου παντως, που εβριζε αυτους που στη πεφτουν εκει που μενεις. αλλα αυτοι μαλλον δε μετραν για θηρευτες ε ? μετραν μονο οσοι εγκρινεις τα @@ τους πρωτα.