λιγο περιεργο μου φαινετε αυτο.. σε επιρεαζει τοσο πολυ η δουλεια στα παντα? η σχεση που εχεις δε σου δινει καπια δυναμη?
Printable View
λιγο περιεργο μου φαινετε αυτο.. σε επιρεαζει τοσο πολυ η δουλεια στα παντα? η σχεση που εχεις δε σου δινει καπια δυναμη?
να ρωτησω αν μπορεις να μου δωσεις καποια εξηγηση γιατι με πιανει κριση οταν οδηγαω και βασικα οταν ειμαι μονη μου μεσα στο αυτοκινητο.πως μπορω να το αντιμετωπισω αυτο?
δηλαδη οταν εισαι με αλλους στο αμαξι δε σε πιανει ενοεις?
αν σκεφτεις οτι σχολαω απο την δουλεια με δυσφορια και οταν παμε σπιτι μας γιατι μενουμε μαζι εκει αρχιζω και αναπνεω κανονικα?προσπαθει καθε μερα προσπαθησε να μου δωσει να καταλαβω οτι πρεπει να αλλαξω ποστο και οτι θα πρεπει να σταματησω να δινω τοσο βαρος στην δουλεια και πως πρεπει να σταματησω να αναλαμβανω τοσες ευθυνες.οπως επεισης και με την οικογενεια μου οτι θα πρεπει να τους δωσω να καταλαβουν οτι ειμαι ανθρωπος και οχι ρομποτακι και οτι ολα τα προβληματα τους δεν πρεπει να μου τα μεταφερουν σε μενα
ακριβως οταν ειμαι με αλλους ειμαι οκ
δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα τι ενοεις δηλαδη οσο εισσαι στη δουλεια φρικαρεις κ οταν πας σπιτι εισαι ενταξει? ετσι οπως το ακουω το πρωτο πραγμα που θα σκεφτομουν ειναι οτι στη δουλεια διχνεις δυνατη κ στο σπιτι αδυναμη (ενταξει δεν ειναι κ τοσο κομψη λεξη...) μαλον δε θα εισαι ο ιδιος ανθρωπος στη δουλεια κ στο σπιτι ετσι δεν ειναι?Quote:
αν σκεφτεις οτι σχολαω απο την δουλεια με δυσφορια και οταν παμε σπιτι μας γιατι μενουμε μαζι εκει αρχιζω και αναπνεω κανονικα?
δεν μπορεις να εισαι ο ιδιος ανθρωπος στην δουλεια με το σπιτι
αρα ειναι απλουστατον... απο το ζορι σου να φαινεσε δυνατη στη δουλεια ενω συμβαινει το αντιθετο τα παθαινεις ολα αυτα
η αποψη σου ειναι οτι θα πρεπει να ξεκινησω παλι την θεραπεια?για να μπορω να κυκλοφορω με το αυτοκινητο μου παλι φυσιολογικα και για να μπορω να ανταπεξελθω σε ολα αυτα που εχω να αντιμετωπίσω?
δε σου φταιει το αυτοκινητο παιδακι μου σου φταιει οτι προσπαθεις να δειξεις στους αλλους στη δουλεια κατι που δεν εισαι. απλο δεν ειναι? κ εκτος αυτου ξερω κ αλλη μαρια που κανει ακριβως το ιδιο κ καθε φορα που τη βλεπω στη δουλεια δε την αναγνωριζω.
σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου
εχω τον μυστηριομαγνητη...
Καλημέρα mary115, και εγώ συμφωνώ με αυτό που είπε ο Αλέξανδρος, ότι όλα δημιουργούνται επειδή προσπαθείς να δείξεις στην δουλειά κάτι που δεν είσαι. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που δεν θέλει μόνο και μόνο επειδή νιώθεις υποχρέωση, είτε αυτό είναι δουλειά είτε οικογένεια. Κι εγώ κάποια περίοδο πιεζόμουν πολύ μα πάρα πολύ στην δουλειά μου, άλλα και με άλλες καταστάσεις και για αυτό πιστεύω μετά από χρόνια με πιάσανε οι αρρυθμίες, γιατί κάποια στιγμή όλη αυτή η πίεση ξέσπασε εκεί. Γνώμη μου είναι μετά από όλο αυτό που έχω περάσει ότι δεν αξίζει να κάνουμε πράγματα που δεν θέλουμε και να χαλάμε την "ζαχαρένια" μας, γιατί το πληρώνουμε με την υγεία μας, είτε σωματική είτε ψυχική. Στην οικογένεια σου να εξηγήσεις ότι δεν μπορείς άλλο και αυτή οφείλουν να το καταλάβουν, άλλωστε δεν είσαι εσύ υπεύθυνη για το διαζύγιο του αδελφού σου. Στο κάτω κάτω δεν είναι δικό σου θέμα, μπορεί να ακούγετε σκληρό αλλά έτσι είναι. Θα πρέπει να μάθεις να λες και όχι, κι εγώ άργησα να το καταλάβω αυτό. Όσο για τα φάρμακα, αν δεν θέλεις μην τα ξαναρχίσεις, άλλωστε όλα αυτά δημιουργούν εθισμό και μετά δεν κόβονται εύκολα. Κάνε μόνο ψυχοθεραπεία, και αυτό από μόνο του θα σε βοηθήσει.
Quote:
Καλημέρα mary115, και εγώ συμφωνώ με αυτό που είπε ο Αλέξανδρος,
μηπως αυτο σε εκφραζει?Quote:
Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που δεν θέλει μόνο και μόνο επειδή νιώθεις υποχρέωση,
https://www.youtube.com/watch?v=jwT9__LIN3k
Κάπως έτσι!