Η αυτο-απόρριψη είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στον κόσμο και η πηγή αναρίθμητων άλλων προβλημάτων.
Είσαι τυχερός που δεν την έχεις!
Και εγώ μην νομίζεις ότι έχω καταφέρει ν' αποδεσμευτώ τελείως από αυτήν... αλλά προσπαθώ πραγματικά και έχω αρχίσει να κάνω σημαντικά βήματα προς την.. εξολόθρευσή της!!
Μην σε απασχολούν τα κιλά.. Δεν είσαι υπερβολικά παραπάνω από το φυσιολογικό σου βάρος (ενώ εγώ πχ είμαι ακόμα) και άλλωστε είσαι και ψηλός, είσαι και άντρας, έχεις και αρκετό μυικό σύστημα όπως είπες, οπότε είμαι σίγουρη ότι θα σου πάνε αυτά τα λίγα παραπάνω κιλάκια! ;)
Η ψυχολογία παίζει σημαντικότατο ρόλο.
Και εγώ είχα περάσει χρόνια με θλίψη και για ένα σημαντικό διάστημα και κατάθλιψη.
Μην σε παίρνει από κάτω με την κλείδα.. Να είσαι αισιόδοξος και όλα θα βελτιωθούν!
Βέβαια είναι λίγο κλισέ να λέω σε έναν άνθρωπο με κατάθλιψη να είναι αισιόδοξος...
...όμως αφού κατάφερα εγώ να βγω από την κατάθλιψη (που με είχε "αρπάξει" για τα καλά), τότε είμαι σίγουρη ότι όλοι μπορούν! :)
Στόχους είναι καλό να έχουμε πάντα...
Ένας επόμενος στόχος είναι να βελτιωθούν τα επαγγελματικά μου.
Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες, όμως αν παραμείνω αισιόδοξη, είμαι σίγουρη ότι θα έρθουν πολύ καλά πράγματα!
Έχεις κάνει κάτι ν' αντιμετωπίσεις την κακή ψυχολογία σου;