-
Η αληθεια ειναι πως η απαντηση " παιρνω χαπια " μαλλον φερνει σε αμηχανια τον συνομιλητη μας. Αν προκειται για φιλο , πιστευω πως μπορεις να συζητησεις και το θεμα των χαπιων και της ασθενειας , αλλα αν ειναι το μονο θεμα για το οποιο μιλας ειναι λογικο οτι θα βαρεθει ο αλλος.
-
ε καλα ναι σιγουρα ρε........betelgeuse ;)
-
Αν αισθανεσε οκ με αυτο καλα κανεις και το λες, εγω παντως θα το λεγα σε λιγους
-
-
ετσι ακριβως, στο ειχα πει κι γω πρωτο πρωτο μηνυμα φιλε, μα που στο καλο ειναι χαχα
-
-
εκανα μαλακια δεν επρεπε να το βαλω εδω το βιντεακι. πως κανω διαγραφη?
-
Μη λες τιποτα Ηλια,ο κοσμος σε κατακρινει για πολυ μικροτερα,απο επισκεψεις στον ψυχιατρο.Μοιρασου τα θεματα σου με κοσμο που νοιαζεται για σενα.
-
η κοπελα που μου αρεσει η αδερφη της δουλευε σε μια καφετερια. της ειπα οτι μου αρεσει η αδερφη της και αυτη νευριασε και δεν ηθελε να κανω τιποτα γιατι της ειχα πει οτι παιρνω χαπια. με λιγα λογια χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο τωρα...........
-
ρε πουστη μου δεν το επελεξα εγω να ειμαι αυτο που ειμαι. η ιδια η ζωη με επελεξε. γιατι να το τρωω ολο αυτο στα μουτρα... σε καποιο ποστ ειχα γραψει οτι η ζωη ειναι δικαιη αλλα κανω λαθος η ζωη ειναι πολυ αδικη μερικες φορες....................................