Στέλνει συνέχεια μυνηματα όμως. Μου λέει είχα να της μιλήσω απο το απόγευμα και νόμιζε οτι δεν της μιλάω. Λολ
Printable View
Στέλνει συνέχεια μυνηματα όμως. Μου λέει είχα να της μιλήσω απο το απόγευμα και νόμιζε οτι δεν της μιλάω. Λολ
Νομίζω ότι ήδη έδωσες πολλές ευκαιρίες.
Στην πρώτη ακύρωση θα έπρεπε να πεις ότι έχει μία ακόμη ευκαιρία, αλλιώς τέλος. Να θέσεις τα όριά σου δηλαδή.
Εσύ την άφησες να σε παίζει, πλέον το έχεις χάσει το παιχνίδι. Πολύ μασάς και δεν είναι καλό.
Παράτα την αν θέλεις να σώσεις την αξιοπρέπειά σου!
Πες της ότι έδωσες αρκετές ευκαιρίες και διαπίστωσες ότι δεν είναι αρκετά ώριμη για σένα, οπότε δεν έχεις καιρό για χάσιμο.
Γύρνα της μπούμερανγκ το παιχνιδάκι της. Και μετά ας την να χτυπιέται και να στέλνει μηνύματα. ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ!
Αν τελικά συρθεί ως την πόρτα σου και παρακαλάει ενώ φοράει μόνο τα εσώρουχα, τότε ίσως και να της ανοίξεις για μία τελευταία φορά! Αλλά μόνο τότε! :p
Ενταξει το κοριτσι ειναι οτι νανε.Ερχετε και μου λεει στο γυμναστηριο δεν κανω τιποτα[Ναι μην σε δει και κανα ματι οτι φασωνομαστε].Την ρωταω αν δεν γουσταρει να μου το πει,και μου λεεει δεν θα σε φιλαγα αν δεν ηθελα να ειμαστε μαζι.Ναι ελα ομως που δεν με αφηνεις ουτε να σε δω[φυσικα την παρασκευη κανονικα στο γνωστο στεκι εχει κανονησει με τις φιλες τις,εμενα κλασμενο].Οποτε και της λεω οκ,αστο .μου λεει θα τα πουμε μετα,Εφυγα.Δεν δινω αλλη σημασια ,το κοριτσι τρελο δουλεμα.
thanks για τα τιπς ,τουλαχιστον τωρα ειμαι σιγουρος με τι πηγα να μπλεξω.Και οσο αν ειναι παρθενα,γελαω δυνατα ,παιζει να τα εχει και με αλλους 2-3
ε τοτε με αυτη θα κανεις τον τηλεφωνικο απασχολητη κ με την επομενη στο γκαμ θα κανεις οληνυκτιο ξερεις τι μεχρι να ζηλεψει κ αυτη κ μετα να τις απαφτωσεις κ τις δυο χαχαχαχαχα.... κ μετα θα εμφανιστει κ αλλη μια που θα σου κανει ναζια κ θα τριτωσει. κ παει λεγοντας.
Ενταξει σημερα αρχισε τα ειμαι μπερδεμενη και περναω μια φαση και με πιεζεις[ναι εγω σε πιεζω ,σορρυ κιολα που σου λεω να βωγουμε].Της εστειλα το μυνημα που μου ειπατε εδω,οτι εγω προσπαθησα αρκετα και δεν εχω συνηθησει σε τετοιες ανωριμες συμπεριφορες,και δεν εχω αλλο χρονο για χασιμο.
ι.Λολ πουλος,ελπιζω να εκανα σωστα.Τουλαχιστον νιωθω μια χαρα εγω γιατι εκανα οτι μπορουσε να περασει απο το χερι μου.Τουλαχιστον ολο αυτο το θεμα μου ανεβασε την αυτοπεποιηθηση,γιατι πραγμαιτκα ηταν πολυ ομορφη,
Παιδια μια ερωτηση.Εκτος οτι το παιχνιδι το εχασα στην αρχη και επρεπε να το παιξω ματσο κτλ,το οτι τις εκανα προτασεις να βγουμε μετα το φασωμα ηταν κακο[ενω φυσικα μου μιλαγε στο τηλ και εστενε μυνηματα]?Το οτι μετα απο 4 μερες κλασιματος[δεν ειχε 1 ωρα ελευθερη να την δω,και με ειχε τρελανει στο δουλεμα]την επιασα στο γυμναστηριο και της τα ξαναειπα οτι και καλα απλα θελω να βγουμε και δεν βλεπω να εχεις χρονο να σε δω ,Ειναι κακο?Ειναι πιεστικο που την πηρα απο το χερακι και της μιλησα μετα απο αυτα?Γιατι μου ελεγε για κατι οτι με πιεζεις και θελω τον χρονο μου κτλ.
Απλα ρωταω ,γιατι δεν νομιζω να πιεσα καποια απλα ετρωγα απανωτα ακυρα [επαιζα ακομα και μετα το φασωμα]και απλα ηθελα να ξερω τι κανουμε.Ειμαι λαθος?>Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι λογικα πρεπει να παιζει με πολλους,και γουσταρει να καυλαντηζει και να χαμουρευται με οποιον γουσταρει,
Επεσες σε *******,μην το ψαχνεις.Ο,τι και να εκανες δε σωζοταν.
Το να καθομαι να μετραω ποσες μερες μετα θα προτεινω εξοδο,ποσα μνματα θα στειλω,ποσο ζεστος θα μαι κλπ,το βρισκω τελειως αντιερωτικο.Χανεται η χαρα και η ουσια του ερωτα ετσι.
Οταν η αλλη θελει ολα γινονται πολυ ευκολα σε διαστημα ημερων.
Ναι λογικα. Γιατι νόμιζα οτι έφταιξα εγω και ένιωθα και άσχημα. Τωρα στο gym ειναι το θεμα. Δεν της μιλάω; Γυρναω το κεφάλι μου; Πηγαίνουμε ίδιες ωρες και θα ειναι πραγματικά άβολο πιστεύω. Ισως να πάω κσι να της πω οτι δεν τρέχει κάτι ; Η απλά κάνω τον αδιάφορο και δεν λέω ούτε γεια;
Συμφωνώ με τον Αλαφροΐσκιωτο από πάνω. Το να σκέφτεσαι και να αναλύεις πόσα μηνύματα θα στείλεις, τι ακριβώς περιείχε το κάθε μήνυμα, πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις τηλ ή να στείλεις μήνυμα, πώς θα συμπεριφερθείς το κάθε δευτερόλεπτο... χάνεται όλη η μαγεία και ο αυθορμητισμός.
Φύγε από αυτήν τώρα που είναι αρχή και προλαβαίνεις να το κάνεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται για σένα. Πριν σε φθείρει παραπάνω η κατάσταση. Φαντάσου ότι και σε σχέση να προχωρήσετε, θα την πιάσουν τα ίδια. Η συμπεριφορά της δείχνει ή ότι απλώς παίζει με αγόρια για να περάσει καλά και να την ανεβάζουν, ή ότι το κάνει λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης (δεν πάει αυτό ανάλογα με την εξωτερική εμφάνιση) και να παίρνει την επιβεβαίωσή της, ή είναι κολλημένη αλλού και προσπαθεί να ξεκολλήσει χρησιμοποιώντας κάτι καινούριο... και ακόμα και παρθένα να ήταν... άμα ήξερε τι θέλει, θα προχωρούσε μαζί σου με μεγαλύτερη ειλικρίνεια και πιο αργά βήματα, θα ένιωθες την ανάγκη της για εμπιστοσύνη και οικειότητα μαζί σου πριν κάνει το "βήμα". Αισθάνεσαι κάτι τέτοιο; Απ' ότι λες, όχι.
Αλλά αφού της είπες ότι περίμενες πιο ώριμη συμπεριφορά, δε χρειάζεται να ασχοληθείς άλλο μαζί της, της δείχνεις πόσο κόλλημα έχεις φάει και αν ισχύει κάτι από τα παραπάνω που γράψαμε όλοι εδώ, και δε συντρέχει κάποιος σοβαρότερος λόγος με την ψυχολογία της -πράγμα που δεν ξέρω κατά πόσο θα άντεχες να αντιμετωπίσεις-, απλά την επιβεβαιώνεις και της δίνεις δύναμη να συνεχίζει τα παιχνιδάκια. Και φθείρεσαι εσύ.
Οπότε μην της πω ούτε γεια ξανά; Η θα δείξει οτι με πείραξε ; Γιατι την βλέπω κάθε μέρα σχεδόν gym. Εγω έχω βάλτο στο μυαλό μου οτι τελείωσε. Αν και έριξα πολύ την αξιοπρέπεια μου. Το θεμα ειναι να το παίξω στο Γυμναστηριο σαν να μην τρέχει κάτι;
εσυ, τι ακριβως θελεις? να σωσεις την αξιοπρεπεια σου και να φυγεις, η να την γυρισεις πισω και να την κανεις να ασχοληθει μαζι σου?
Το πρωτο,απλα το να μην την χαιρετησω καν ,νομιζω οτι θα δειξει οτι με εχει περιαξει παρα πολυ.Ενω αν ειμαι ανετος και κανω σαν να μην συνεβη κατι,παιζει να ειναι καλυτερα ,και που ξες μπορει να αρχισει να παρακαλαει μετα.