Originally Posted by
LeelaT
Γεια σου και από εμένα φίλη μου, διάβασα το μήνυμά σου και καταλαβαίνω από όλα αυτά πως πρόθεση σου, είναι να τα ξαναβρείς με τον φίλο σου. Το να τον βοηθήσεις οικονομικά πιστεύω πως ίσως είναι και μια δικαιολογία για να μπορέσεις να τον προσεγγίσεις. Καλύτερα όμως αν θες να τον ξαναφέρεις στην ζωή σου, να βρεις κάποιον αλλον λόγο γιατί αν πας με το σκεπτικό ότι θες να τον βοηθήσεις κτλ ίσως το πάρει στραβά εφόσον εσύ είσουν αυτή που τον άφησες κιόλας εξ αρχής. Αν τώρα πιστεύεις πως δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης, καλύτερα να μην τον πλησιάσεις με σκοπό να του προσφέρεις βοήθεια. Μπορείς απλά να προσπαθήσεις κατά την γνώμη μου να του μιλήσεις αρχικά τελείως φιλικά γεια τι κανεις κτλ και αν δεις θετική αντίδραση από αυτόν τότε συνεχίζεις σε αυτό που θες (σιγά σιγά) και αν το φέρει η κουβέντα, αν στο πει και ο ιδιος. Μην πας όμως κατευθείαν, α εμαθα για το πρόβλημα σου και θελω να σε βοηθήσω δεν νομίζω να βγει σε καλό και ίσως φέρει και τα αντίθετα αποτελέσματα.
Σε περίπτωση που βλεπεις πως έχει θυμό ακόμη απέναντι σου, γνώμη μου είναι να μην τον πλησιάσεις καν, γιατί ίσως αν τα κρατάει και μέσα του όλα αυτά, να ξεσπάσει πάνω σου στο τέλος. Όσο για τις τύψεις που νιώθεις καλύτερα να μην το σκέφτεσαι το όλο θέμα γιατί μόνο κακό κανεις στον εαυτό σου. Ένιωθες πως δεν πήγαινε άλλο η σχέση σου μαζί του, έκρινες αυτό και το έπραξες, τώρα ότι έγινε έγινε και με το να νιώθεις τύψεις δεν θα πετύχεις κάτι. Αντιθέτως θα στεναχωριέσαι εσύ περισσότερο και δεν νομίζω να ειναι κατι που το θες.