Τα παραμύθια απαιτούν στομφο, ne sait pas?
Printable View
Τα παραμύθια απαιτούν στομφο, ne sait pas?
Μου φαίνεται λίγο παράξενη όλη η ιστορία. Ο φίλος σου ρωτάει για σένα τρίτους,σχετικά με τι?Αν του είσαι πιστή?Κι εσύ πιάνεις τους ίδιους τρίτους και τους λες ότι δεν έχετε σχέση και έτσι βγάζεις τον φίλο σου τρελό?
Μήπως κάτι δεν κατάλαβα καλα?
Quote:
Originally posted by Kleiw
Οκ . Εγω να βάζω τα θαυμαστικά ?
εκεί πρέπει να μας κρατάς στην τσίτα!!! Να καταλάβουμε τι είμαστε περιγράφοντας!!! βάλε βάλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ωραία ! χαίρομαι που θα με παίξετε και εμένα ! :P
[quote]Originally posted by La_ViTa
Μου φαίνεται λίγο παράξενη όλη η ιστορία. Ο φίλος σου ρωτάει για σένα τρίτους,σχετικά με τι?Αν του είσαι πιστή?Κι εσύ πιάνεις τους ίδιους τρίτους και τους λες ότι δεν έχετε σχέση και έτσι βγάζεις τον φίλο σου τρελό?
Μήπως κάτι δεν κατάλαβα καλα?
[Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Δεν θέλω να τον βγάλω τρελό. Απλά θέλω να βγάλω τους τρίτους απ τη μέση και προφανώς αυτός δε θέλει ακόμη. Ίσως νομίζει ότι έτσι θα με μάθει καλύτερα σαν άνθρωπο. Απο τις αντιδράσεις μου με τους άλλους. ]
Aγαπητή μου misery όταν εξηγούμαστε απολογούμαστε η μπαινουμε στη διαδικασία να πούμε ψεμματα σε τρίτους, απλώς ανατροφοδοτούμε μια κατάσταση.Δεν τους βγάζουμε από τη μέση!
Σε μια σχέση ή τα βρίσκουμε μια και καλή με το σύντροφο μας σε μια εκ βαθέων(ή πολλές) συζήτηση η δεν τα βρίσκουμε καθόλου και προχωράμε παρακάτω.
Συγνώμη αλλά μου φαίνεται ακρως αντιπαραγωγικό να μαθαίνουμε τον ανθρωπό μας η να μας μαθαινει αυτός μέσα από καλοπροαίρετα η κακοπροαίρετα σχόλια τρίτων.
Η σχέση είναι υπόθεση 2 ανθρώπων και αν χρειάζεται να επιβεβαιώνεται μέσα από τα μάτια άλλων τότε κάτι κάπου έχει στραβά.
Ακριβώς ! Μηπως έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης που δεν θέλεις να συνειδητοποιήσεις ?Quote:
Originally posted by celia
Aγαπητή μου misery όταν εξηγούμαστε απολογούμαστε η μπαινουμε στη διαδικασία να πούμε ψεμματα σε τρίτους, απλώς ανατροφοδοτούμε μια κατάσταση.Δεν τους βγάζουμε από τη μέση!
Ωραια, ας μην τον βγάλεις \"τρελο\", βάλε οτι χαρακτηρισμο θές. Λύνει το προβλημα σας? \"απλα\" θες να βγάλεις τους τρίτους απο τη μέση? Μονοι τους εμφανίστηκαν απο το πουθενα? Μήπως καποιος τους έδωσε θέση εξουσιας?Quote:
Originally posted by misery
Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Δεν θέλω να τον βγάλω τρελό. Απλά θέλω να βγάλω τους τρίτους απ τη μέση και προφανώς αυτός δε θέλει ακόμη. Ίσως νομίζει ότι έτσι θα με μάθει καλύτερα σαν άνθρωπο. Απο τις αντιδράσεις μου με τους άλλους. ]
Αν νομίζεις οτι ρωτά τους αλλους για να σε μαθει καλύτερα,συγγνωμη αλλα κοροιδεύεις τον εαυτο σου κ μαλιστα κ χοντρα!!!
γιατι κοροιδευω τον εαυτό μου? δεν καταλαβαίνω αυτό που λες. Όσο για την εξουσία μπορεί να την πήραν από μόνοι τους, όταν μάλιστα ανάμεσα σε αυτούς τους τρίτους είναι και κανα δυο γυναίκες που τον γουστάρουν τρελά και όπως θέλουν τα λένε τα πράγματα, ακόμη κι αν δεν τους ρωτήσει, πάνε και τον βρίσκουν να του πουν βλακείες για μένα.
κοιττα ο καθενας μπορει να ερθει κ να πει οτιδήποτε στον καλό σου...το θέμα ειναι αυτός ποσο χώρο κ πόση σημασία θα δώσει σε ολους αυτους. κατα δεύτερον εσυ είπες οτι ρωτάει τους άλλους για να σε μαθει καλύτερα απο τις αντιδράσεις σου....πραγματικά το πιστεύεις?
τέλος κανεις δεν αποκτα παραπάνω αξία απο αυτή που ειμαστε ετοιμοι να του δώσουμε εμεις.
Κάποιος άλλος το είπε καλύτερα από μένα και πριν από μένα, και το παραθέτω...
\"Είμαι γεμάτος από σένα. Δέρμα, αίμα, κόκαλα, μυαλό και ψυχή. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Η ΓΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. Τίποτε γι\' αυτή την ύπαρξη, αλλά αυτή η ύπαρξη...\" (Γιαλαλούντιν Ρούμι)
Οκ, είναι λίγο ποιητικό και θα μου πεις έξω απ\' το χορό πολλά τραγούδια λες κι εσύ κοπελιά. Ναι, δεν έχω βρεθεί σε αντίστοιχη θέση και να σου πω δεν ξέρω αν θα μπορούσα να την αντέξω...Μάλλον όχι...Αλλά και για μένα, όπως είπαν και άλλοι, η εμπιστοσύνη ή τέλος πάντων η ειλικρίνεια για αρχή είναι μεγάλο πράγμα.
Η εμπιστοσύνη είναι η αρχή, η μέση, το τέλος και η πεμπτουσία μιας σχέσης. Χωρίς αυτήν οι δυο δεν γίνονται ένα. Παραμένουν δυο μόνοι να πολεμούν φαντάσματα. Η εμπιστοσύνη ανοίγει άλλους δρόμους και δίνει στο ζευγάρι πορεία που να το οδηγήσει σε ανώτερα μονοπάτια. Αν μπει η καχυποψία στη μέση, πες ότι το ζευγάρι χώρισε. Δύσκολο να επανέλθουν τα πράγματα εκεί που ήταν στην αρχή.
Η καχυποψία είναι μια μάγισσα που τυφλώνει και δεν μπορείς να δεις την αγάπη σου στα μάτια. Σου παίρνει την όραση και σου αφήνει μόνο την ακοή, αλλά κι αυτή παραμορφωμένη. Γίνεσαι τυφλός που περπατά μες στο σκοτάδι. Έχει μεγάλη δύναμη. Σχεδόν κανένας δεν μπορεί να την νικήσει. Μόνο όταν η αγάπη είναι πολύ δυνατή, η καχυποχία σιγά σιγά ζαρώνει, και γίνεται μια ανήμπορη γριά και δεν μπορεί πια να κάνει κακό και πεθαίνει απ το κακό της.
geia soy misery.εχω ζησει αυτην την κατασταση και σε καταλαβαινω.να σου πω που κατεληξα?χωρισα βεβαια γτ αθελα μου απεκτησα κι εγω αυτη τη μιζερη συμπεριφορα με τον καχυποπτο και ζηλιαρη ανθρωπο που ημουν.και με καουρασε παρα πολυ..τωρα??εχω βρει την υγεια μου και την ησυχια .οποιος ειναι μαζι μου θα ειναι κατοπιν συνειδητης επιλογης και οχι για να με πρηζει.το θεμα ειναι να σε κανει να νιωθεις ακομα καλυτερα ο φιλος σου..οποτε εσυ αποφασιζεις..σκεψου ωριμα.και αν το οτιδηποτε εδω ειμαστε..