Originally Posted by
Remedy
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
το αν η ορολογια ειναι "αυτεπαγγελτο" δεν με αφορα, γιατι δεν ειμαι νομικος.παντως δεν χρειαζεται να παω πουθενα...
θα στο πω περιφραστικα λοιπον και ας ακουσουν και αλλοι που εχουν προβληματα με απειλες εδω μεσα και στο ιντερνετ γενικοτερα, οτι ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.
για καποια αδικηματα η πραξεις που ανακοινωνονται στο διαδικτυο και αφορουν αυτοκτονιες, παιδεραστιες, ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΖΩΗΣ, ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ και ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ασχολειται η υπηρεσια καταπολεμησης ηλεκτρονικου εγκληματος και δεν χρειαζεται καμια προσφυγη του ΠΑΘΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ουτε υπαρχει οριο 3 μηνων...
αρκει μια ηλεκτρονικη καταγγελια στην υπηρεσια αυτη και επισκεπτονται τον απειλωντα κατ οικον να ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ αν οι καταγγελιες ειναι βασιμες.
η οπλοκατοχη διωκεται οταν δεν υπαρχει αδεια. οταν η αδεια εχει ληξει, ειναι το ιδιο ακριβως σαν να μην υπαρχει. εδω και καιρο γινεται ελεγχος σε ολη την ελλαδα για οπλα χωρις ενημερες αδειες.
αν επιπλεον το ατομο που δηλωνει περηφανα οτι κατεχει οπλα σε λειτουργια αρεσκεται να απειλει τον κοσμο οτι θα παει να τον βρει στο σπιτι του γιατι εχει τον τροπο να το κανει (ποιος ειναι αυτος ο τροπος αραγε?), τοτε καταλαβαινεις οτι εχουμε μια περιπτωση που με μεγαλη προθυμια θα ασχολουνταν η υπηρεσια διωξης ηλεκτρονικου εγκληματος, χωρις να χρειαστει να γελασει κανενας εισαγγελεας.
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ.
αν βεβαια πισω απο τον πολεμοχαρη με τα οπλα που απειλει να εξοντωσει κοσμο, κρυβεται τελικα κανενας φουκαρας που παιζει με μια σφεντονα και τον κηδεμονευει ο μπαμπας του , ασε τους αστυνομικους να γελασουν με την καρδια τους. εγω δεν εχω τοσο χιουμορ.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
εγω που δεν ειμαι, τα ξερω αυτα.