Originally Posted by
the only peace I can find
Ντέμη, ρατσιστής δεν είμαι σε καμία περίπτωση. Δεν θα κρίνω τους Αλβανούς ως κακούς ή καλούς. Έχουν όμως διαφορετική νοοτροπία από την ελληνική. Όπως και οι Σουηδοί έχουν διαφορετική νοοτροπία από την ελληνική. Δεν τους κάνει κακούς ή καλούς. Τους κάνει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ. Έχω φίλους από την Αλβανία και μου έχουν σταθεί πιο καλά από πολλούς Έλληνες. Αυτό δεν αναιρεί βέβαια όλα τα υπόλοιπα της κουλτούρας τους (όχι των ανθρώπων ως ιδιοσυγκρασία).
Ένα απλό παράδειγμα, ένας από αυτούς, τη μία μου προξένευε την αδελφή του (καλοπροαίρετα δεν το λέω για κακό) και την άλλη παραλίγο να με κάνει ασήκωτο (ενώ ήμασταν φίλοι και είχαμε τακτικές επαφές με αυτόν) γιατί νόμιζε ότι την έπεφτα στην κοπέλα του. Δεν εστιάζω στην εθνικότητα. Το ίδιο θα σου έλεγα και για άτομα από συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας.
Πιστεύω και σε αυτό που είπε το κεράσι, ότι είσαι μικρή και ερωτοχτυπημένη, και σε αυτό που είπε το άσπρο, ότι χρειάζεσαι ακόμα τους γονείς σου και να κάνεις κράτει.
Είναι φανερό ότι ήρθες σε αυτό το φόρουμ για να βρεις συναίνεση στις επιλογές σου. Είσαι δεκτική σε όσους συγκαταβαίνουν και αρνητική σε όσους δεν συγκαταβαίνουν. Είναι φυσιολογική και αναμενόμενη η αντίδραση αυτή. Έτσι λειτουργούν (ειδικά) οι (ερωτευμένοι) άνθρωποι.
Όσοι είμαστε εδώ δεν γνωρίζουμε ούτε εσένα, ούτε τον φίλο σου. Κάποιο στερεοτυπικά σε αντιλαμβανόμαστε ως την "Ελληνίδα από καλή οικογένεια" και τον φίλο σου ως "τον Αλβανό αλήτη" Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως δεν είναι κάτι που πιστεύω για κανέναν από τους δύο, γιατί απλά δεν σας ξέρω.
Ο καλύτερος συμβουλάτορας είναι ο χρόνος και τα μικρά βήματα. Και σίγουρα η εγκυμοσύνη δεν είναι ένα από αυτά τα βήματα.
Εύχομαι το καλύτερο ό,τι και αν επιλέξεις.