Συγνώμη για το δεύτερο συνεχόμενο μήνυμα...αλλά δεν εχουμε επαφη με την αλλη παει τελειωσε δεν εχει νοημα να λεμε κατι αλλο.
Printable View
Συγνώμη για το δεύτερο συνεχόμενο μήνυμα...αλλά δεν εχουμε επαφη με την αλλη παει τελειωσε δεν εχει νοημα να λεμε κατι αλλο.
Δεν υπάρχει λόγος να πάω...δεν μου λείπει η σεξουαλική ανάγκη "να κάνω σεξ" το αλλο μου λειπει να με θέλει κάποια που θα είναι μαζί μου πραγματικά και να μην κολλάνε τα πράγματα μεταξύ μας... ξέρω αυτό που μου λες παλαιότερα μπορει να το ειχα ανάγκη και να πήγαινα όταν χώριζα η απογοητευόμουν να πηγαινα για να ξεφυγω να κανω ευκολο σεξ σε στούντιο...αλλα αυτό πλέον δεν μου κάνει αίσθηση γιατί ξέρω οτι είναι μια στιγμη και θα περασει...θέλω μια να με γεμίζει να είναι εκεί για μένα...και όταν γνωρίζω μια κοπέλα μου και μου δείχνει πράγματα μου φτιάχνει την διαθεση με αυτα πουμου λεει και πιστευω απο τα δειγματα αυτα οτι μπορει να παει καλά και μετα μου τα αλλαζει με κανει μα νιώθω καπως...οχι ορεξάτος πάντως. Τώρα αν νομίζεις οτι θα με βοηθούσε ο αγοραίος ερωτας σε αυτό είσαι λάθος chris athens , διοτι "γάμος" γίνετε και στο ένα "γάμος" γίνετε και στο αλλο και θα προτιμούσα να ήταν με μια που με γουστάρει πραγματικά πολύ!!!
Αδερφέ τι νέα έχεις από την κοπέλα? Βγήκατε?
Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις μια μικρή κίνηση κάθε φορά με ωραίο τρόπο για να μην σε παρεξηγήσει αλλά και να διατηρηθεί μία διαδικασία που θα βοηθήσει να έρθετε κοντά με ωραίο τρόπο.
Εσύ ουσιαστικά θα δεις εάν ενδιαφέρεται και αναλόγως προχωράς, μπορείς να το καταλάβεις αυτό! Από εκεί και πέρα κάθε άτομο είναι διαφορετικό σαν χαρακτήρας, δηλαδή ατομικά αλλά και ως προς το άτομο που έχει να κάνει.
Δηλαδή για παράδειγμα μπορεί να θέλει να κάνει κάτι μαζί σου γρήγορα επειδή της αρέσεις αλλά να μην το κάνει επειδή δεν νιώθει άνετα με αυτή της την κίνηση και η συνείδηση της την περιορίζει στο να μην γίνει "εύκολη" σε κάτι.. Είναι φυσιολογικό!
Αναμένω απάντηση σου!
Interferon δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα εχουμε χαθεί προσπάθησα να την προσεγγισω μετα απο αυτα που μου ελεγε οτι θελει να το παμε "φιλικα" οσο γινετε γιατι ειχαμε αρχισει να φιλιομαστε και πολύ με παθος και ορεξη και μετά εξαφανιστηκε ενω λεγαμε να βρεθουμε θα το κανονισουμε κλπ κλπ...15 μερες και εχει απομακρυνθει σου λεω ειπε την δικαιολογια της και γεια σας
Γιατί όμως? Πιστεύεις ότι έχει να κάνει με εσένα ή εκείνη ευθύνεται?
Πιστεύω οτί με αποφεύγει γενικά μου εδειξε να καταλάβω οτι δεν θέλει να χασουμε επαφή και ας με εκοψε φορα με τα "φιλικα" κλπ αλλα σταδιακα εκοψε καθε σημειο επαφης και εγω στην συνεχεια γιατι δεν μπορω να στελνω μυνηματα και να παιρνω τηλεφωνα να μην εχω απαντηση και να επιμενω σε καποια που δεν μου δινει σημασια απλα και χαθηκαμε...
Κάτι φταίει όμως αδερφέ.. εκτός και αν έχει "πρόβλημα". Πάρτο με όποια έννοια θες..
Το ότι θέλουνε "κυνήγι" είναι αυτονόητο αλλά εσύ περιγράφεις κάτι διαφορετικό που φαίνεται λες και δεν ξέρει τι θέλει..
Επειδή έδειξε στην αρχή ενδιαφέρον...ξεκινησαμε μια κατασταση που εμοιαζε ξεκαθαρη και έχει 2 βδομάδες που μου ξεκαθάρισε κατι αλλο ομως οτι δεν ειναι σε κατασταση "για σχεση" νιωθει την αναγκη να μεινει μονη....ενα το κρατουμενο, δευτερον θελει να το παμε "φιλικα" γιατι σκεφτεται τον πρωην της 3 μηνες που χωρισε ειχε σχεση με εναν απο αλλη χωρα...αλλα και εγω θελω να πω χωρισα προσφατα και αγαρμπα ενω εγω το εκλεισα το θεμα ομως αυτη νιωθω οτι δεν θελει να το κλεισει το σκεφτεται...εμ τοτε τι αρχιζεις και δεινεις σε αλλον φιλια κοπελα μου και λες οτι σκεφτεσαι πως θα ειναι στο κρεβατι μαζι μου ποσο της αρεσει οπως τα κανω ολα...αλλα οταν φτανουμε σε εκεινο το σημειο και ειμαστε ετοιμοι και οι δυο αχ δεν μπορω λογο ανωτερας βιας?? Και μετα χανεσε? Ε θελω να το παμε φιλικα οσο γινετε και βλεπουμε μου λεει..μετα ρωταω αντε να βγουμε κανονιζω μου λεει ε θα μιλησουμε χανετε δεν το σηκωνει δεν απανταει στα μυνηματα τιποτα και μου ποσταρει ποσο ωραια περναει με την φιλη της?? Για απαντηστε μου σε αυτα σας παρακαλω πως τα βλεπετε εσεις είμαι παραλογος?
Φίλε πρέπει να καταλάβεις πρώτα πως οι γυναίκες πολλές φορές "δείχνουν" να μην ξέρουν τι θέλουν. Το -δείχνουν- μέσα σε εισαγωγικά διότι πολλές φορές υπάρχει η περίπτωση που η κοπέλα συμπεριφέρεται έτσι αλλά στην πραγματικότητα υποκρίνεται και από πίσω βλέπεις άλλα πράματα. Για αυτό το λόγο θα πρέπει ΠΑΝΤΑ μα πάντα να είσαι προετοιμασμένος για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο. Δεν θα σου πω ότι μου κάνει εντύπωση γιατί έχω ακούσει και ζήσει πάρα πολλά τέτοια στη ζωή μου. Για αυτό λοιπόν μην τις "παίρνεις" στα σοβαρά γιατί πάντα θα μένεις έκπληκτος με τις συμπεριφορές τους, θα στενοχωριέσαι και θα απογοητεύεσαι χωρίς λόγο. Δεύτερον κοίτα να δεις εάν έκανες εσύ κάτι λάθος που μπορεί να άλλαξε τα πράματα. Σε περίπτωση που βρεις κάτι τότε άλλαξε "ρότα" αμέσως.. Αλλιώς κάνε σαν να μην τρέχει τίποτα και ρίχτεις λίγο γράψιμο, δεν χάλασε ο κόσμος, και θα δεις μετά πόσο "αλλάζουν" μυαλά. Κάνε το παιχνίδι σου και ότι γίνει. Σου ξαναλέω όμως, μην πέφτεις στην παγίδα που πέφτουν όλοι και βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα ή να είσαι σίγουρος για κάτι γιατί θα πέφτεις από τα σύννεφα.. Να είσαι προετοιμασμένος για όλα! Τέλος! Ελπίζω να σε βοήθησα!
Interferon
Καλημέρα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ολους/ες...φίλε Interferon έχω να σου πω οτι πλέον επειδή έχω ζήσει αρκετά και έχω μια άλφα εμπειρία πια τα περιμένω όλα από τις γυναίκες...δεν αλλάζω "ροτα" σε καμοία περίπτωση μπορεί παλαιότερα να έριχνα τα μούτρα μου...τώρα επειδή ξέρω πως με τέτοιες συμπεριφορές παλιά με ειχαν πατήσει κάποιες κάτω γιατί είδα κάποιο λάθος μου και όφειλα να αλλάξω οπως και αλλαξα "ροτα" και με θεώρησανε αδύναμο έτσι και με λιώσανε ψυχικά και συναισθηματικά...μετα μαζευα τα κομμάτια μου, πέρα από αυτό τωρα πλέον επειδή είμαι πολύ σταθερος στις απόψεις μου και σε όλα τα πράγματα έχω μια σταθεροτητα μπορώ να πώ δύσκολα θα κάνω εγώ το λάθος διοτί πολύ απλά ξέρω πολύ καλά τι θέλω και τι ζητάω...από την συγκεκριμένη έχω περίπου δεκα μέρες που δεν έχω καμοια επαφή δεν τις στέλνω και εγώ τιποτα αρα θεωρητε λύξαν....διοτι απαξ και εχει περασει κοντς 20ημερο επαφης μας απο κοντα και 10 απο τα αλλα μεσα δεν υπαρχει λογος συζητησης....δεν ενδιαφερετε απλα θελω να πω αλλα μου εδειχνε το σωμα το κορμι της αλλα οι γενικοτερες πραξεις της απο τα λογια κτλ...ολα τα αλλα που μου ειπε τα θεωρω φτηνες δικαολογιες...εχω κανει σχεσεις και αλλες φορες...εχω κανει και απλο σεξ ανεφ σχεσης οταν η γυναικα με γουσταρει καθεται και το συνεχιζει...δεν γουσταρει και μετα με ξεγουσταρει...γνώμη μου είναι δεν ξέρει και η ιδια τι θέλει...μου εδειξε μια πολύ οριμη και γυναικαρα με τα ολα της δηλαδή θυλικό που ξερει να μην φοβάται τα συναισθηματα της...και οτι με γουσταρει....αλλα κατάλαβα τελικά. Δεν με αγγίζει κατι απλά ηθελα να το συζητησω με καποιους να δω γνωμες...παω για αλλα που θα μου αξίζουν.
Αυτά
Φίλε, είπες ότι είχες κι άλλες σχέσεις/γνωριμίες στο παρελθόν. Μ αυτές γιατί χώρισες?
Ρωτάω από την άποψη, μήπως επαναλαμβάνεις συνέχεια το ίδιο μοτίβο συμπεριφοράς, ένα λάθος τρόπο δηλαδή, ο οποίος καταλήγει πάντα στο ίδιο αποτέλεσμα.
Διαβάζοντας τα δυο τρια τελευταια σου μηνύματα, η κοπέλα, εμμέσως πλην σαφώς, σου είπε πως δεν ενδιαφέρετε.
Όσον αφορά αυτά που λες στα πρωτα σου μηνυματα (για την σταση της κοπέλας δηλαδή πριν αυτό το εμφανές ξενέρωμα) μήπως πρόκειται για αυθαίρετες ερμηνείες από εσενα της συμπεριοφοράς της? Δηλαδή, επειδή τη γούσταρες τη φιλικότητα, τον ενθουσιασμό και την περιέργεια της τα εκλάμβανες ως ερωτισμό?
Μήπως τελικά δεν της έδωσες αυτά (πρωτα απ όλα το χαρακτήρα) που θα ανεμενε από εσενα με βάση την εντυπωση που της έδωσες αρχικα?
Φίλε δεν είναι έτσι...ήταν ευτυχισμένες ετσι μου δείχνανε τουλαχιστον...ωσπου η πρώτη με απατα και η δεύτερη με σηκωφαντουσε απο πισω μου...και η τριτη πρωτα μου δοθηκε και μετα αδιαφορουσε για μενα...τιποτα δεν μου εμεινε σε ολα αυτα οι σχεσεις δεν μου εχουν παει και πολυ καλα...σύνολο 6 χρόνια σταθερες χέσεις...θελω κατι να ευχαριστηθω σαν ανθρωπος να νιωσω οτι μια είναι για μένα και θα μεινει οχι να ταλαιπωρουμε νιωθω χασιμο χρονου..πολλες αλλες σεξ χωρις σχεση...τωρα για την τελευταια πως σου φαινεται εαν εσενα σου εδεινε τοσα δειγματα μεσα σε καποιο χρονικο διαστημα που βγαινετε μια κοπελα που γουσταρεις και σε γουσταρει και νιωθει αμηχανια το πας λιγο αργα αλλα οταν ανοιγει η υποθεση και προχωραει λιγο πριν το σεξ (δηλαδη ολα τα παντα κανεις εκτος απο το σεξ χουφτωματα παθιασμενα φιλια κλπ οχι απλα φιλια δηλαδη) σου λεει ποσο θελει να το κανει μαζι σου αλλα δεν γινετε τωρα που φτιαχτικαμε λογο ανωτερας βιας...απο μερους της...και μετα παγωμα...τα βλεπω υποχωρηση απο μερους της σαν να φοβαται να αφεθει μαζι μου...σκεφτεται τον αλλον...μετανιωσα που της εδωσα τοσο παθος την τρελλανα αλλα δεν επρεπε, θελω να μου δωσει την ιδια ανταποκρυση να μην φοβαται και να κρυβεται καποια να με γουστάρρειι πως το λενε παθος και ορεξη να ζησει, μετανιωσα...σας το δηλωνω...περιμενω γιαννη την απαντηση σου...πριν λιγο μου εστειλε "τι κάνεις??" μετα απο 15 μερες...
Μήνυμα μετά από δεκαπέντε μέρες είναι θετικό στοιχείο. Σημαίνει πως το σκέφτετε. Πολύ πιθανό να σε θελει ή να θελει να δωσει δευτερη ευκαιρια. Ίσως όμως απλα να ενδιαφερθηκε αν εισαι καλα και τιποτα περισσότερο. Αν δεν μπεις σε συζητηση μηνυματων/τηλεφωνο κι απο κοντα δεν θα ξερεις. Κανουμε ικασίες με αλλα λόγια.
Κι εμενα μου ετυχε να βγω με κοπέλες που κατα βαθος δεν μου πολυάρεσαν, τους έκανα καλή εντύπωση κι αυτό προφανώς τους έδινε ελπίδες κι αυτό ήταν ζωγραφισμενο στο βλεμμα τους αλλά έκανα πίσω και μάλιστα σύντομα ώστε να μην υπάρξει σύνδεση. Επειτα όμως δεν ξαναεπιδίωκα επικοινωνία. Το παραδειγμα μου ειναι για να καταλαβεις πως σκέφτεται η αλλη πλευρα. Πιθανόν να μην σε απέκλειε, ουτε να της ήσουν κι ο ιδανικός, γι αυτο όλη αυτή της η σταση. Μαθε και πες μας...
Εγώ είμαι της γνώμης να προχωρήσεις αρκετά περίμενες ένα φιλάκι δεν είναι και τίποτα...