Tg , επειδη τωρα με βιδωσες παω να ψαξω μηπως βρω κανενα βιβλιο σχετικο στην e- βιβλιοθηκη της σχολης για το θεμα και ισως αργοτερα επιστρεψω με πληροφοριες.
Printable View
Tg , επειδη τωρα με βιδωσες παω να ψαξω μηπως βρω κανενα βιβλιο σχετικο στην e- βιβλιοθηκη της σχολης για το θεμα και ισως αργοτερα επιστρεψω με πληροφοριες.
tg1 αν θελεις πες μου γενικοτερα για τον χαρακτηρα σου..θελω να δω εαν συγλινουμε ..δλδ εαν ειναι ο χαρακτηρας του ατομου που προξενει τετοιου ειδους προβληματα η απλα ειναι βιολογικο το θεμα!
Εριξα μια προχειρη ματια σε δυο βιβλια το ενα για διασχιστικες διαταραχες το αλλο καθαρα για αππ.
Απο αυτα που διαβασα καταλαβα πως εμεις καλα ειμαστε. Υπαρχουν και χειροτερα , πολυ χειροτερα.
Παντως κατι που θα βοηθουσε την συζητηση δεν βρηκα.
Αν εμεις ειμαστε καλα,πως ειναι τα χειροτερα δλδ??..
Παντως ευχαριστω για τον κοπο σου!
Κανενας κοπος , με ευχαριστηση το εκανα .
Δεν τα γραφω , γιατι ξερω πως πολλες φορες επηρρεαζομαστε διαβαζοντας συμπτωματα αλλων στο νετ και δεν θελω να φρικαρω τα μελη.
Παντως αυτο που μου εκανε εντυπωση και δεν το γνωριζα , ειναι πως οι λεγομενες εξωσωματικες εμπειριες ανηκουν στο φασμα αυτο.
Στις διασχιστικες διαταραχες?
Καλα κανεις κ δε τα γραφεις..
Εχω βρει κι αλλα ξενα σαιτ με την περιπτωση μου αλλα ελληνικο ουτε ενα!
Γι αυτο εγραψα αυτο το θεμα,γιατι οι διαφορες με ατομα που βιωσαν ΑΠΠ ειναι πολλες
εκτος του οτι εισαι χαρουμενη ποια αλλη διαφορα εχεις απο την αππ; και τι εννοεις οτι εισαι χαρουμενη;
Εγω πχ δε νιωθω κενη απο συναισθηματα,εχω κ συναισθηματα χαρας οταν συμβαινει κατι αναλογο αλλα κ λυπης.
Δε νιωθω συνεχεια χαρουμενη μην παρεξηγηθω..
Επισης δε νιωθω οτι ειμαι ρομποτακι και οι κινησεις μου μηχανικες,αλλα τρομαζω οταν τις συνειδητοποιω,λες και ειναι κατι παραξενο και λαθος οταν τις κανω
Επισης,δεν νιωθω σαν να βλεπω ονειρο ή ταινια ή μεσα απο τζαμι,απλα ολα εχουν μια αισθηση οτι ειναι παραξενα κ λαθος κ με τρομαζουν κ αυτα..
Μπλεξιμο τρελο!
γινε πιο σαφης!τι εννοεις ακριβως παραξενα;
Εχουν μια αισθηση οτι ειναι λαθος κ παραξενο,ενω ξερω οτι δε θα πρεπε να το βιωνω ετσι γιατι προκειται περι φυσιολογικου. Σαν να γινεται μεσα μου μια αυτοματη αντιδραση κ κατι που ειναι φυσιολογικο πχ. Να δεσω τα κορδονια μου ή να δω καποιον να δενει τα κορδονια του, να μου φανει παραξενο κ να τρομαξω.. : /
Επισης νιωθω λες κ κουβαλαω τον εαυτο μου, λες και μου ειναι ξενος ο ιδιος μου ο εαυτος..
αυτο ακριβως νιωθω ! ειναι λες κ ακουω τον εαυτο μου! λες και κουβαλαω τον εαυτο μου συνεχεια! παλαβομαρα αλλα το νιωθω!