Μαλλον αδιαφορο τον κοβω παρα μυστηριο.Πιο πολυ οτι σε χει γραμμενη και μεχρι για κανενα σεξακι μου βγαζει,αλλα αν εισαι ευχαριστημενη δε μου πεφτει λογος.
Printable View
Μαλλον αδιαφορο τον κοβω παρα μυστηριο.Πιο πολυ οτι σε χει γραμμενη και μεχρι για κανενα σεξακι μου βγαζει,αλλα αν εισαι ευχαριστημενη δε μου πεφτει λογος.
ναι γι αυτο ειπα οτι ειναι και θεμα εγωισμου.αλλα οκ τελειωσε το θεμα, το συζηταω γιατι με πειραξε.στην αρχη εδειχνε τον καλυτερο του εαυτο..
Δεν ταιριάζετε σου λέω...τοσο αντικειμενικα στο λεω...πραγματικα ομως απο αυτα που λες δεν χρειαζεται να ξανασχοληθεις kaity πρεπει να ασχολουμαστε με ανθρώπους που μας γεμιζουν σε ολα τα επιπεδα και οχι να μας γεμιζουν μονο ανασφαλεια...και να ειναι θεμα συζητησης για να προσπαθουμε να ανακαλυψεις τι ειναι και τι να κανω?? Το εχω παρατηρησει και απο εμενα αυτο το τελευταιο...
kapou edo elega paparies
euxaristo gia ola
αν και θα συμφωνήσω απόλυτα με όλους, δηλαδή φύγε και μην το ψάχνεις παραπάνω θα σου έλεγα αν θες να δώσεις μια ευκαιρία μπας και κάτι μπορεί να αλλάξει, κάνε μια συζήτηση μαζί του και εξηγησέ του όλα όσα λες σε εμας. Απο τις απαντήσεις που θα πάρεις, αν πάρεις, επέλεξε τι θα κάνεις!