Αυτό να μην ξαναγίνει
Printable View
Αυτό να μην ξαναγίνει
Eγω τον ειχα παρακαλεσει και αυτος με ηθελε ακομα ηθελα α δώσει μια ευκαιρια
Το ότι δέχτηκε να σε δει κάτι σημαίνει νομίζω αλλιώς άνετα συζητάς κι από τηλέφωνο και κλείνεις την πόρτα μια και καλή. Δεν σε εμπιστεύεται και πιστεύω ότι θέλει να σε δοκιμάσει γι'άλλη μια φορά να δει αν αξίζεις
με ποια αφορμη θα συναντηθειτε? ποιο θα ειναι το θεμα της συναντησης? δεν σου ειπε οτι του τελειωσε η ερωτικη επιθυμια?
Ναι μου το εχει πει.εγω του το ζητησα να συναντηθουμε να τα πουμε ηρεμα.χθες με ειχε πιασει η αυτοκαταστροφη μου και ισως φοβηθηκε παλι.δε ξερω τι να του πω.θελω πολυ να κανουμε μια προσπαθεια μα πως αφου λεει οτι δε με βλεπει ερωτικα?πραγματικα που παω να πω τι?παιδια τα εχω χασ2ι
νομιζω οτι αυτα τα αυτοκαταστροφικα που του τα λες (θα μπορουσαν να ισχυουν , αλλα να μην του τα λες), θεωρεις οτι σου κανουν καλο.
δεν εχεις καταλαβει οτι σου κανουν κακο.
αυτο εννοει κι αυτος οταν λεει οτι σε φοβαται πλεον.
κανεις δεν θα μεινει μαζι σου γιατι θα νομισει οτι τρελαθηκες, η απο λυπηση. αν δεν το καταλαβεις αυτο, θα τα κανεις ολο και χειροτερα.
Κοίτα lithrini όταν κάποιος σου λέει ότι δεν σε βλέπει ερωτικά το εννοεί ,κοίταξε να ηρεμήσεις για λίγο και να μην επιδιώκεις συναντήσεις, γιατί θα γίνεσαι χειρότερα όσο τον ξαναβλέπεις.....ηρέμησε,άσε να περάσει λίγος χρόνος και βλέπεις.
Τώρα το ότι θέλει να σε δει από κοντά δεν ξέρω γιατί...Μάλλον επείδη σε αγαπάει ακόμα ως άνθρωπο
Για γραψε τα νεα μολις γυρισεις και θα το δουμε το θεμα.
Γεια σας παιδια..δε ξερω τι να πω?μαλλον τον εχασα για παντα.μου ειπε οτι μαγαπαει αλλα καιρο μου ελεγε πως δε νοιωθει οπως πριν.ολες οι εντασεις και ολα αυτα τον τελευταιο καιρο τον απομακρυναν..του ειπα πως δε μπορω να τον δω φιλικα και να με συγχωρεσει αλλα δε θελω καμια επαφη μαζι του προκειμενου να μπορεσω καποια στιγμη να τον ξεπερασω.και πολλα ακομα που με κανουν κουρελι.εχασα τον ανθρωπο που κοβω τις φλεβες μου.δε ξερω τι να κανω εστω κ λιγο ελπιζα.τωρα πια οχι.
ΘΑ ηρεμήσεις , θα προσπαθήσεις να πας σ έναν ψυχολόγο ,σβήσε μνμτα ,φώτο μην κοιτάς ,προσπάθησε να συγκεντρωθείς σ κάτι.?δουλεύεις?
Θα βρεις άλλον καλύτερο ..δεν σταματάει η ζωή σ μια αγάπη ,όπως λέει και το τραγούδι
Ξεκιναει η δουλεια μου σε ενα μηνα..μακαρι αν και ειναι το πιο δυσκολα πραγμα στη ζωη μου καλυτερα να πεθαινα παρα αυτο.δε ξερω αν καταλαβαινεις.ειναι ανυποφορω.μακαρι σενα θαυμα ελπιζω μοναχα.
Μενετε κοντα; θελω να πω υπαρχει περιπτωση να συναντηθειτε εξω;
Λιθρινι τι γινεται? ποια ειναι τα νεα σου?