Originally Posted by
Saerwen
Remedy ίσα ίσα θέλει να είμαστε φίλοι, υπήρχαν στιγμές που με έλεγε και κολλητή του, αλλά θεωρήσαμε και οι δυο ότι δεν είναι ακόμα καιρός για τέτοια. Χθες μου είπε ότι δε μπορούμε να είμαστε όπως παλιά, να είμαστε φίλοι μεν, αλλά να μη μιλάμε ο ένας στον άλλο για τυχόν επόμενες σχέσεις γιατί θα είναι ψυχοφθόρο. Ξέρω ότι και αυτός και εγώ θέλουμε την επαφή, απλά αυτός θέλει τη φιλική πλέον, κι εγώ.. λοιπόν εγώ θέλω τη φιλία του, αλλά είναι νωπός ο χωρισμός ακόμα για μένα και μου είναι δύσκολο. Τις προάλλες μου είπε πως με τον καιρό θα δω πως η φιλία μας είναι ό,τι πιο πολύτιμο μπορώ να κρατήσω από αυτή τη σχέση. Ομολογώ πως κι εγώ κάποιες φορές τον έβλεπα (κι ακόμα τον βλέπω) σαν τον κολλητό μου, αλλά και με το ερωτικό στοιχείο μέσα (όχι απαραίτητα σεξ), και τώρα που ήρθαν έτσι τα πράγματα, νιώθω ότι έχασα όχι μόνο το σύντροφό μου, αλλά και τον κολλητό μου. Αυτό που λείπει και στους δυο καμιά φορά είναι τα αγαπησιάρικα συναισθήματα (αγκαλιές, το να κοιμόμαστε μαζί, φιλιά κλπ) όχι το σεξ.
ξέρω ότι έτσι πρέπει.. απλά φοβάμαι γι αυτόν, όχι για μένα. Εγώ ξέρω ότι θα πέσω και θα ξανασηκωθώ (έτσι ξέρω τουλάχιστον από την ελάχιστη εμπειρία μου), αυτός όμως είναι η έγνοια μου..