Πιο κατω απο τα 10χρονα, εγω την ειπα την θεωρια μου και το τι πιστευω για τους ανθρωπους, εχω δει πολλη σαπιλα και υποκρισια και πλεον δεν με εκπλησει τιποτα, ουτε και η ειδηση με τον βαγγελη μου προκαλεσε μεγαλη εντυπωση, εχω ακουσει αλλα χιλιες φορες χειροτερα και πιο βαρβαρα, πλεον αν ακουσω κατι δύσκολα θα μπορεσει να με εκπληξει με τοση κακια και ψεμα που υπαρχει εκει εξω...Αλλα και εγω αν ημουν στην θεση σου δεν θα ηθελα κατι τετοιους ξεφτιλες, κατι τετοιοι ειναι που κανουν τις ζωες ολων μας δυσκολοτερες απο οσο ειναι αλλα επισης πιστευω οτι εμεις ειμαστε και οι πρωτοι και οι τελευταιοι που θα τους αφησουμε να νιωθουν χαρα για τα οσα κανουν εις βαρος μας και αν εμεις σαν ατομα θα εξελιχθουμε ή απλα θα διαλεξουε την ευκολη λυση...Παραμενει ομως μια λυπηρη ειδηση και το ελλαδισταν εχει πολυ μεγαλο θεμα με τον σχολικο εκφοβισμο, θελουμε και project και γυμναστικες τρομαρα μας, που ουτε και εκει μαθαινεις τιποτα, εντελως αχρηστα μαθηματα, οπως υποθηκε ηδη θα επρεπε να υπαρχουν ψυχολογοι ηδη απο την πρωτη τξη του δημοτικου ως το βασικοτερο μαθημα και ξερετε κατι, βασικοτερο και απο την γλωσσα και τα μαθηματικα, γιατι ειναι σκετη μαλακια να μαθαινουν τα παιδια ολου του κοσμου τις πολυονιμηκες εξισωσεις, τα σχηματα χορνερ, τις εκθετικες και λογαριθμηκες συναρτησεις, τους μιγαδικους αριθμους κλπ οταν την ιδια στιγμη ειναι θυτες ή θυματα ή απλοι παρατηρητες bullying...Τα μαθηματικα και ολες οι γνωσεις ειναι αχρηστα αν δεν τα εχεις καλα με τον εαυτο σου, απο εκει και περα εισαι ετοιμος να προχωρησεις και να αποχτησεις γνωσεις, οχι ομως με κακη ψυχολογια...Αλλα ποιος θα το καταλαβει αυτο, οι υπαλληλουληδες του υπουργειου και οι καθηγητες δημοσιοι υπαλληλοι ή μηπως τα παιδια που μεγαλωνουν με εντελως λαθος τροπο???