Δεν ξέρω έτσι όπως μου τα λες δεν νομίζω να έχει άλλη γυναίκα
Αλλού είναι το πρόβλημα
Πάρτον μια μέρα ήρεμα ,μην του αντιμιλίσεις και πήγαινε με τα νερά τ...να δεις πως θα σ συμπεριφερθεί
Πίνει ποτά μήπως?
Printable View
Δεν ξέρω έτσι όπως μου τα λες δεν νομίζω να έχει άλλη γυναίκα
Αλλού είναι το πρόβλημα
Πάρτον μια μέρα ήρεμα ,μην του αντιμιλίσεις και πήγαινε με τα νερά τ...να δεις πως θα σ συμπεριφερθεί
Πίνει ποτά μήπως?
εχει νοημα να τον ρωτησω που ηταν σημερα και που κοιμαται? η επειδη δεν απαντησα στις κλησεις του και τα μηνυματα του δεν εχει?ο λογος που δεν απαντησα ηταν για να μην μπω αλλη μια φορα στη διαδικασια να πουμε τα ιδια και μαλωσουμε παλι..το οτι δεν γυρισε ουτε να κοιμηθει εδω δεν πρεπει να με ανησυχει?
οχι δεν πινει γενικως
το εχω κανει αυτο, οταν μιλαμε ηρεμα ειναι ολα πολυ καλα..συμφωνουμε στα λογια..στην πραξη δεν γινεται..και δεν συμφωνουμε και σε ολα, ειναι και θεματα που επιμενει στο δικο του παρολο που ξερει οτι εχει λαθος προφανως απο εγωισμο..ο αντρας μου δεν ηταν ετσι..δεν ξερω τι τον εφτασε ως εδω...
Κοίτα εαν θες να γυρίσει στείλτου ένα μήνυμα η Πάρτον τηλ και πες τ δυο τρια γλυκόλογα ....
Οταν μαλώνεται δεν γυρνάει να κοιμηθεί σπίτι σας?
συνηθως γυρνουσε..αυτη ομως ειναι η δευτερη φορα που δεν γυρισε..αυριο θα γυρισει μετα τη δουλεια λογικα, ετσι εγινε και την προηγουμενη φορα...ειναι δυσκολη η φαση ε?
Δεν ξέρω πάντως άμα ψηνόταν να δει έναν ειδικό ίσως να ξεκαθάριζε η κατάσταση και να μην είχατε τέτοια.
Κοίτα όταν γυρίσει αυρίο πήγαινε μ τ νερά τ για λίγο να δείς την συμπεριφορά τ.Πάντως ν ξέρεις δεν σ φέρεται καλά.....Δλδ και εσύ πόση προσπάθεια να κάνεις?
το ξερω αυτο...για αυτο και πελαγωσα...το θεμα ειναι οταν παω με τα νερα του θεωρει οτι παραδεχομαι οτι εχω ολο το λαθος εγω...μακαρι να υπηρχε καποιος να του πει κι εκεινου οτι δεν μου φερεται καλα..αλλα δυστυχως δεν μιλαει σε κανεναν..νομιζω οτι εκμεταλλευεται την υπομονη και την ανοχη μου και ειμαστε τοσα χρονια μαζι και τωρα με το γαμο με εχει πολυ δεδομενη...εγω ομως δεν ειμαι απο τις γυναικες που δεν θα υπολογιζαν τιποτα και θα εβγαιναν καθε βραδυ..αν ηταν θα το ειχα κανει τα 2 χρονια που ελλειπε και θα ημουν πολυ καλυτερα ψυχολογικα..αλλα δν ειμαι ετσι..και αυτο εκμεταλλευεται πλεον πιστευω...οσες γνωμες κι αν εχω παρει παντως δεν μπορω να βρω ενα ''κουμπι'' να του πατησω...δεν το λεω με την ασχημη εννοια, δεν θελω τον αντρα μ@λ@κ@ αλλα εκεινος εχει βρει 200 ''κουμπια'' δικα μου και παιζει κι εγω δεν μπορω να πω κατι και να γινω πιστευτη.....πως εφτασαν τα πραγματα εδω?τι εχω κανει τοσο λαθος?απο τι θα καταλαβαινα αν ενδιαφερεται για μενα και με αγαπαει πραγματικα ή αν χανω το χρονο μου και μαζι και τη ζωη μου? τι θα μπορουσα να κανω να τον ταρακουνησω λιγο να καταλαβει οτι δεν αντεχω αλλο αυτη τη συμπεριφορα? πιστευεις υπαρχει κατι ή σε αυτη τη φαση θα τα κανω χειροτερα?
παντως σε ευχαριστω που με ακουσες και προσπαθησες να με βοηθησεις ειλικρινα..
Εγώ λέω για αρχή αστον να γυρίσει ,και περίμενε μερικές μέρες. πες τ να συζητησεται ,και πες τ τα όλα τι σ ενοχλεί κ.τ.λ.π,αλλά βάλτον να σ υποσχέθει ότι δεν θα νευριάσει και να σου πει και αυτός την τν ενοχλεί ...
Αμα πάλι αρχίσει να φευγεί για ασήμαντα γεγονότα πάρε πιο δραστικά μέτρα
δραστικα μετρα?τι ακριβως εννουμε?
η στρώνεις η γεια
η ζητάς βοήθεια η γεια
η θα προσπαθήσεις να τ λύσουμε η δεν ξέρω τ θα γίνει
Κάτι τέτοιο
Εκτός άμα θες να συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά και να είσαι έτσι επαόριστον
η αληθεια ειναι οτι τα εχω ξαναπει αυτα και αυτο το ''γεια'' δεν το πολυπιστευει αφου δεν τον χωρισα τελικα..και οταν του το ειπα μαλιστα μου ειπε οτι εγω πρεπει να συμμορφωθω, αυτος παντου εχει δικιο..εννοειται οτι δεν θελω να συνεχιστει ολο αυτο, εχω ηδη ''χαλασει'' 10 χρονια απο τη ζωη μου προσπαθοντας, παντα προσπαθοντας για κατι καλυτερο..οχι παντα βεβαια με τοσο σοβαρα ζητηματα αλλα απο οτι φαινεται αντι να καλυτερευει, χειροτερευει τι να πω...και απο υποσχεσεις αλλο τιποτα...τελοσπαντων, μαλλον δεν θελω να παραδεχτω οτι εχει τελειωσει και παλευω να σωσω μια κατασταση ηδη χαμενη απο χερι..οοοοοοοοοοοολα αυτα τα εχω κανει....ολα! και αν τον ρωτουσες θα σου ελεγε πως κι εκεινος εχει καταβαλει υπερανθρωπες προσπαθειες για ολα και οτι εγω φταιω και ειμαι αχαριστη τελικα...αστο..μαλλον τα προβληματα μου ειναι απο εκεινα που τα αφηνεις στην ακρη, και προχωρας τη ζωη σου..απλα δεν καταλαβαινω γιατι επρεπε να φτασουμε στο γαμο για να γινουν οολα αυτα μετα απο τοσα χρονια..και πιστευω πως αν φτασω τελικα στο διαζυγιο δεν θα την βγαλω καθολου ευκολα τη φαση..ευχαριστω για ολη τη βοηθεια! να σαι καλα!
Καληνύχτα μέλος ,ελπίζω να βρεις την άκρη
Εγώ λέω πάλι να κάνατε ένα διάλειμμα. Να πας στη μάνα σου ισως για λίγο, να απομακρυνθείτε δηλαδή.