να σαι καλα η μονη μου παρηγορια ειναι το internet και η κιθαρα μου αντε καμια βολτα το πρωι και γυμναστηριο το απογευμα...
για αλλα δεν εχω ορεξη...
παντως το δευτερο εξαμηνο θα γυρισω κανονικα στη σχολη μου...
Printable View
να σαι καλα η μονη μου παρηγορια ειναι το internet και η κιθαρα μου αντε καμια βολτα το πρωι και γυμναστηριο το απογευμα...
για αλλα δεν εχω ορεξη...
παντως το δευτερο εξαμηνο θα γυρισω κανονικα στη σχολη μου...
παιζεις κιθάρα ? πας και γυμναστήριο ?
Ομορφα ακούγονται !
Θα έρθουν και τα άλλα με τον καιρό !
θελω να κανω 1000πραγματα και κατι με περιοριζει ειναι τα φαρμακα ειναι η καταθλιψη δεν ξερω...
εχω συνηθισει να ειμαι υπερδραστηριος και τωρα μου κακοφαινεται αλλα αντεχω...
ισως να βρείς μια μέση οδο ......
να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν , αλλα να σέβεσαι και τα ανθρώπινα όρια , που όλοι έχουμε ..........
συμφωνω αλλα τωρα με τα φαρμακα δεν μπορω να κανω και πολλα...
δεν πειράζει ......... οσα μπορείς .......... αυτές είναι οι δυνατότητες σου τώρα !
φυσικα αντεχεις κ θα αντεχεις αν η διαταραχη σε ριχνει σου βγαζει κι αμυνες αλλιως ολοι θα βλεπαμε τα ραδικια αναποδαQuote:
Originally posted by billk
θελω να κανω 1000πραγματα και κατι με περιοριζει ειναι τα φαρμακα ειναι η καταθλιψη δεν ξερω...
εχω συνηθισει να ειμαι υπερδραστηριος και τωρα μου κακοφαινεται αλλα αντεχω...
κι εδω θα δανειστω ατακα απο μελος που πια δεν μπαινει στο forum κι ηταν απαντηση που την υιοθετησα
τα ακρα ειναι για αυτους που τα αντεχουν
τα αντεχω τα ακρα και μ\'αρεσουν (εχω διπολικη διαταραχη) απλως τωρα δεν μπορω να τα φτασω...
τα ακρα ειναι 2
ειναι το στα ουρανια κ στα ταρταρα της κολασης
interappted εισαι και συ διπολικος?
οχι ειμαι οριακη
κατι που σημαινει οτι σε εμενα τα ακρα διαρκουν πολυ πιο λιγο αλλα συμβαινουν πολλες φορες τη μερα
η καταθλιψη μπορει να μου παρει καμια βδομαδα
τα ουρανια 10 λεπτα
κ φτου απο την αρχη
Eγω συνηθως ειμαι ανεβασμενος η πλειοψηφια των στιγμων της ζωης μου ηταν γεματες ενταση εκτος απο τωρα που περναω την καταθλιψη (μειωμενη συγκεντρωση στο διαβασμα και μειωμενη λιμπιντο) αφου το καλοκαιρι εκανα μανια( με τα ολα της!) και νοσηλευτηκα για ενα διαστημα....
τωρα μετραω αντιστροφα να αρχισει το δευτερο εξαμηνο και να γυρισω στη ρουτινα μου...
θα κανεις υπομονη
κοιμασαι κ πολλες ωρες?
οχι κανονικα κοιμαμαι...
παιδευω την κιθαρα μεχρι να γινω καλα απο την καταθλιψη και αυξηθουν οι αμινες στον εγκεφαλο
.. εγω πάλι όταν είμαι σε περίοδο κατάθλιψης το να παίζω κιθάρα με ρίχνει περισσότερο ...
σε ... \"ζηλεύω\" που βρίσκεις έτσι διέξοδο
μακάρι να μπορούσα κι εγώ !