οταν της πηγα τα πραγματα μου ανοιξε την πορτα και μου εδειξε ενα μερος στο δωματιο της για να τα αφησω, εκεινη πηγε στην κουζινα, πηγα στο δωματιο να αφησω τα πραγματα και βουτηξα φευγοντας μια φωτογραφια μου που την ειχε στον τοιχο της
Printable View
οταν της πηγα τα πραγματα μου ανοιξε την πορτα και μου εδειξε ενα μερος στο δωματιο της για να τα αφησω, εκεινη πηγε στην κουζινα, πηγα στο δωματιο να αφησω τα πραγματα και βουτηξα φευγοντας μια φωτογραφια μου που την ειχε στον τοιχο της
Δεν ειναι καλη κινηση γιατι δειχνει οτι εχεις νευρα. Τωρα προσπαθησε να ηρεμησεις και θα σου προτεινω καποιες ιδεες για περαιτερω.
ναι το ξερω, το μετανιωσα με το που βγηκα εξω απο το σπιτι της. για πες τι εχεις στο μυαλο σου? στειλε πμ αν θελεις
Εγω παντως στην θεση της κοπελας οσον αφορα τη φωτο θα νομιζα οτι την πηρες γιατι δεν θα ηθελες να την εχω. Ισως και καλα να εκανες διοτι βλεπω οτι το παρατραβαει. Ενταξει ειπαμε.....ή μπορει να θελει να σε τσουρουφλησει λιγο. Εγω λεω μη την ξαναπαρεις καθολου. Φτυστην και ξαφνικα οταν συνειδητοποιησει οτι τελειωσατε θα σε παρει εκεινη σιγουρα. Τωρα ειναι τερμα ψυχρη εκ του ασφαλους διοτι ξερει οτι τρεχεις απο πισω.
αιφελ τα παιχνιδια φτυνω να κολλησει και αλλου τετοιου ειδους στρατηγικες ποτε δεν μου αρεσαν, παντα ελεγα αυτο που νιωθω με το οποιο κοστος, δεν την ενοχλω ξανα, της το ειπα κιολας φευγοντας
εκεινη παντως απο χθες που εγιναν τα σκηνικα ενεργοποιησε καπακι το facebook ηδη εχει βαλει πλωρη για αλλες θαλασσες
Μπορει να ενεργοποιησε το φεις για να βλεπει τι κανεις. Κοιτα δεν νομιζω να χωρισατε οριστικα θα ηταν κουφο. Δεν σου λεω φτυστην για να κολλησει αλλα για να καταλαβει οτι χωρισατε. Τωρα δεν πενθει για την σχεση που εχασε διοτι ξερει οτι εχει την επιλογη να γυρισει και οτι εσυ εισαι εκει. Εγω θεωρω οτι αν την αφησεις ησυχη θα τρομοκρατηθει. Απο την αλλη να ξερεις οτι και να θελει να σε συγχωρησει δεν θα το κανει πριν σε ψησει πρωτα διοτι εχει και μια αξιοπρεπεια.
το φεισμπουκ το ειχαμε κλεισει και οι 2, εκεινη το ανοιξε ξανα χθες μετα τον χωρισμο. εχω και εγω αξιοπρεπεια ομως και οσο και αν την θελω οσο και αν προσπαθω για την σχεση μας καποια στιγμη βλεποντας καμια ανταποκριση θα κουραστω.
Θα τελειωσει μια σχεση με προοπτικη για μια μαλακια, για μια παρεξηγηση, αυτο ειναι που δεν μπορω να χωνεψω
θα σου στειλω πμ για να σου πω ακομα πιο ξεκαθαρα τι ενοω κ ο κυριος ας μου δινει υπομονη γρρρ..
ναι Αλεξανδρε οποτε μπορεις φιλε
οχι, το φανταστικα πως θα το ενεργοποιουσε (εχει ακομα φιλους πρωην και κατα καιρους μιλουσε μαζι τους, γιαυτο τα κλεισαμε και οι 2) και την εψαξα στο google
μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες αιφελ
Καλα μη στεναχωριεσαι!!! Αν τελικα χωρισετε δεν θα ειναι ο λογος ο καφες αλλα η αφορμη. Δεν χωριζουν ετσι οι ανθρωποι. Μια κριση περνατε.
μα να ηταν κατι χειροπιαστο, ενα ολισθημα κατι τελος παντων που να ειχε δικιο να με χωρισει, αλλα για μια μαλακια ειλικρινα δεν μπορει να το χωνεψει το μυαλο μου
το χειροπιαστο "ολισθημα" , ηταν το οτι εχασες την εμπιστοσυνη της.
η αλλη δεν μπορει να ξερει τι κανεις η δεν κανεις πισω απο την πλατη της.
αν δεν σε εμπιστευεται, ειτε κανεις ειτε οχι, ειναι το ιδιο ακριβως...
δες την συνολικη εικονα.
δεν ηταν μοναδικο περιστατικο για να το ξεπερασει. ειχατε τετοια θεματα με την διαχυτικοτητα σου και παλια και στραβωνε.
ανακαλυπτει τυχαια και ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ (αυτο ειναι το πιο σημαντικο) οτι πισω απ την πλατη της εισαι οσο διαχυτικος θα μπορουσες να εισαι με μια που ξερει οτι δεν εχετε τπτ ιδιαιτερο και επιπλεον κανονιζεις συναντηση που δεν ξερει.
τι ηθελες να σκεφτει?
αστην να ηρεμησει αφου δεν δεχεται συζητησεις κι αν επικοινωνησει η ιδια, ξαναπροσπαθησε.
εννοειται οτι μεχρι να σιγουρευτεις οτι πεθανε καθε ελπιδα, μη τυχον εχεις επικοινωνια με την φιλη, γιατι θα επιβεβαιωσεις τις αδικες υποψιες της.
εναλλακτικα, παρε μια 15μερη αδεια ΑΜΕΣΑ, αγορασε ενα ταξιδι για δυο καπου στην ευρωπη και ζητα της να πατε εκει μαζι να της εξηγησεις ποσο ασημαντο και αδιαφορο για εσενα ηταν αυτο που εγινε και "εξηγησε" της το σε ολα τα ρομαντικα μερη της πολης και του δωματιου που θα πατε, για κανα 15μερο σερι!!! ;):rolleyes:
Remedy δεν της δινω αδικο, αν διαβασεις το 1ο μου ποστ μιλαω για το ποσο απογοητευμενος νιωθω για τον εαυτο μου. Εχει απολυτο δικιο σε ολα, δεν μπορει να ξερει τι γινεται πισω απο την πλατη της αλλα θα επρεπε να με εμπιστευεται. Ειμαστε πολλες ωρες μαζι μεσα στην ημερα και τις νυχτες της περναμε παντα μαζι. Στους 7 μηνες να εχουμε κοιμηθει χωρια και 10 βραδυα. Και να ηθελα να δω καποια αλλη δεν θα ειχα τον χρονο.
Ειχα προγραμματισμενο ταξιδακι για το καλοκαιρι αλλα δεν το βλεπω να γινεται :(