Θα πάω στην εκπομπή "πάμε πακέτο" για να βρω τον ρώσο.
Printable View
Θα πάω στην εκπομπή "πάμε πακέτο" για να βρω τον ρώσο.
Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο ο Ρώσος να έχει παντρευτεί και να έχει κάνει παιδιά.
χαχαχαχαχαχα
Τι να με κάνει ο Θεός μου έστειλε τον ρώσο να μου χτυπήσει την πόρτα και να μου ζητήσει να με παντρευτεί και εγώ τον έδιωξα.
Το μυαλό σου είναι κολλημένο στο γάμο και τα παιδιά,θα συμφωνήσω με τον/την deus με τόση απελπισία μόνο το αντίθετο θα πετύχεις και ούτε πρόκειται με τέτοια αρνητική ενέργεια να στεριώσεις με κάποιον.Ψάχνεις τον οποιονδήποτε,δεν σε νοιάζει ποιος θα είναι αυτός αρκεί να παντρευτείτε επειδή σου έχει γίνει έμμονη ιδέα.Μήπως να επισκεφτείς κάποιον ειδικό ώστε να αλλάξει λίγο ο τρόπος σκέψης σου; δεν φταίει σε καμία περίπτωση ο γάμος που δεν έγινε ποτέ ,τα προβλήματα ξεκινάνε από αλλού...
τοσες χιλιαδες αλλα αυτο ομως θελει γνωσεις εμπερεια κ ενστικτο αφου ολοι οι ασχετοι κ οι ξεκαρφωτοι ειναι στη πρωτη γραμη κ τα καλα χαρτια κρυμενα στο παρασκηνιο που θα πρεπει να ιδρωσεις μεχρι να εμφανιστουν
οσο πιο ξεκαρφωτος ειναι καπιος τοσο πιο πιθανο ειναι να εμφανιστει πρωτος πρωτος.... αρα δεν ειναι τοσο απλο οσο νομιζεις...
στα παρασκηνια παιζονται τα καλυτερα εργα.