Originally Posted by
pillow
Καλησπέρα Όλγα μου! Έχω διαβάσει δύο θέματα δικά σου, αυτό και το άλλο στην θεματική ενότητα "Διαταραχές πρόσληψης τροφής". Θα ήθελα πολύ να σε βοηθήσω να αισθανθείς καλύτερα, μιας κι εγώ τα ίδια με σένα τραβάω! Δεν έχω παντρευτεί, έχω ψυχική διαταραχή παρόμοια με τη δικιά σου, και άλλα πολλά! Ένα ακόμα από αυτά είναι το "πρόβλημα" στην επικοινωνία και στις σχέσεις γενικότερα, κάτι που δεν με βοηθάει να κοινωνικοποιηθώ παρόλο ότι είμαι πολύ κοινωνικό άτομο. Νιώθω περιθωριοποιημένη όπως ίσως κι εσύ. Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι υπάρχει πολύς μισανθρωπισμός, αλλά και αυτοί ακόμα που δεν μισούν τους συνανθρώπους τους, (αν υπάρχουν τέτοιοι) με κάνουν χειρότερα αντι για καλύτερα με τις συμβουλές τους. Θέλω να σου πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα, και θα 'θελα κι εγώ να 'χα φίλους, να είχα αγόρι και ζωή γενικότερα! Πιστεύω αυτό σου λείπει, όπως και μένα, δεν υπάρχει ένας νορμάλ άνθρωπος να συνεννοηθείς σαν φίλος, και ένα αγόρι για σωστή σχέση! Οι περισσότεροι απατάνε, άλλοι δεν θέλουν καν σχέση, άλλοι είναι ομοφυλόφιλοι, και πάει λέγοντας. Καταλαβαίνω τη δυστυχία σου γιατί έχω κι εγώ πολλή. Μακάρι να μπορούσα να σε αγκαλιάσω να σου πω όλα θα πάνε καλά, αλλά δεν το πιστεύω ούτε εγώ για τον εαυτό μου, δεν μου έχει μείνει τίποτα. Πάντως εγώ πιστεύω γι'αυτό τα γράφεις όλα αυτά, επειδή δεν έχεις άνθρωπο να συνεννοηθείς και να σε καταλάβει, όπως κι εγώ, το πιο εύκολο για όλους είναι να κατηγορούνε. Εύχομαι να βρούμε και οι δυο έναν άνθρωπο (για σχέση) ή και παραπάνω (για φιλία) να μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα, αν και το έχω πάρει απόφαση πως μια ζωή θα είμαι μόνη μου και δυστυχισμένη.......