Προσπαθείς να μου πεις οτι παλι καλα που δεν εγινα καγκουρας σαν και σενα.
Ακριβως το ιδιο μήνυμα που έγραψες θα μπορουσε να εκφραζει και εμενα αν στην αρχη της προτασης εγραφες "ειμαι σακατεμενοσ ψυχολογικα και σωματικα επειδη ακριβωσ δεν ηθελα να ζησω"
Κοίτα τι έγραψα στην αρχή. Πιστευεις οτι είσαι στην ίδια κατάσταση? Ενταξει οικονομικα δε ξέρω πως εισαι, μπορει να εισαι χειροτερος/καλυτερος απο μενα, αλλα ψυχολογικα και θεμα ζωης πιστευεις οτι ειμαστε στο ίδιο επιπεδο??
Επαναλαμβανω οτι αν ημουν ενας αλαζονας καγκουρας που το μονο που τον ενδιαφερει στη ζωη του ειναι με ποσες να πλαγιάσει και σε ποιο μπαρ θα τα πιεί αποψε ισως να ημουν πιο ευτυχισμενος..
Ρε φιλε ευχαριστω για την απαντηση και δε χρειαζεται να τα διαβασεις ολα. Μονο το αρχικο κειμενο φτανει.
Αν μπορουσα να κανω κατι, ή αν ειχα το θάρρος να κανω κατι? Εγω αυτη τη στιγμη, θα ηθελα να παω να γραφτω σε ένα συλλογο πυγμαχιας για να βγαλω το άχτι μου, να γραφτώ σε ένα συλλογο πεζοπορίας για να κανω κατι τα Σ/Κ, να πηγαίνω για μπανιο και να παίζω τεννις με τους φιλους μου. Αυτα ετσι οπως στα ειπα θα με ικανοποιούσαν για αρχη. Αλλά δεν εχω το θαρρος, ντρέπομαι, και δεν εχω μαθει να ζω μια τέτοια ζωη. Φανταζεσαι εμενα που ειμαι παχυς να βγω στη παραλια? Εστω και αν ειμαι λιγο και οχι πολύ?
Και ναι, εχω μαθει να συγκρινω τον εαυτο μου με αλλους...σημερα ειχα παει γυμναστηριο και έβλεπα τους διαφορους γυμνασμενους και ελεγα ποσο τιποτενιο τιποτα ειμαι εγω μπροστά τους..
Ε ναι, κοινωνικη φοβια, social anxiety disorder, πως τα λενε τελος παντων. Μακάρι να βρω το κουραγιο να το κανω. Υπάρχουν λιγες μερες που με βαση τη ψυχολογια μου ειμαι πιο δεκτικός στο να βγω εξω και να κανω παρεα με καποιον, αλλα τις περισσοτερες μερες με πιανει αυτη η φοβια και δεν ειναι ευκολο..