μηπως οι αλλοι σε στιγματιζουν επειδη τους επιτιθεσαι με το παραμικρο ; λεω μηπως...
Printable View
pillow εσύ να προσπερνάς! Αυτό προσπαθώ να πω.
Πας παρακάτω κι άσε τους άλλους να χαρακτηρίζουν, να βάζουν ταμπέλες κλπ. Δεν σε αφορά τίποτα απ' αυτά.
Ετσι τουλάχιστον προσπαθώ να κάνω εγώ, άλλοτε τα καταφέρνω, άλλοτε όχι. Τελευταία γίνεται όλο και ευκολότερο :)
Jackie: Έχεις δίκιο πρέπει όλους να μη μας επηρεάζει ώστε να μην έχουνε καθόλου αξία αυτοί που τα κάνουν. Αυτή που τους δίνουμε εμείς τουλάχιστον........
Φλοκ: Σε ευχαριστώ που μ' αγαπάς αλλά με αυτά που έλεγες στις άλλες κοπέλες ήταν σαν να τα έλεγες σε μένα!! Γιατί κι εγώ έτσι σκέφτομαι. Εντάξει ίσως το είπα λίγο υπερβολικά αλλά η ουσία είναι ότι μπαίνουμε για συμπαράσταση εδώ και όχι για να γίνουμε χειρότερα.
@πιλ το στιγμα ειναι παντου και γω το λεω για να τεσταρω ατομα.. παντως πολλοι εχουν αποχωρησει απο τη ζωη μου απο το ψυχιατρειο και μετα..
γνωρισα βεβαια και ατομα απο το ψυχιατρειο και βγαινουμε αραια και που
Εσωτερική σήψη όταν λες το στίγμα είναι παντού εννοείς ότι υπάρχει σε όλους τους τομείς, όχι μόνο στις ψυχικές ασθένειες, πχ αν είσαι υπέρβαρος κτλ; Για αυτούς που έχουν αποχωρήσει μη στενοχωριέσαι, έχεις ανθρώπους που σε αγαπάνε ή σε συμπαθούν και το ξέρεις αυτό. Πχ εγώ σε συμπαθώ πολύ. Όπως και άλλα παιδιά εδώ στο φόρουμ. Καλό κι αυτό που γνώρισες παιδιά από το ψυχιατρείο, αρκεί να είναι καλά παιδιά.
Ο ρατσισμός απέναντι σε μας είναι ακραίος, μη μάθει κάποιος ότι έχω πρόβλημα μου στερεί κάθε δικαίωμα στην επιλογή στη σκέψη στο αίσθημα.
Ακόμα και οι ίδιοι οι γιατροί δεν ρωτούν εμένα για το πως είμαι αν και δεν έχω δόσει κανένα δικαίωμα ρωτάν τους γονείς μου.
Το στίγμα το αντιμετωπίζω πιστεύοντας στο θεό και στη δικαιοσύνη. Επειδή η κοινωνία με έφερε σε αυτη τη κατάσταση δε συμαίνει ότι είναι σωστή ίσα ίσα που πιστεύω ότι όποιος μου φέρεται ρατσιστικά είναι μισός άνθρωπος και ούτε του δίνω σημασία.
Ηρακλή έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λες. Πρέπει να προσπαθούμε συνέχεια να δείχνουμε νορμάλ μόνο και μόνο για να αρέσουμε στους λιγότερους από τους μισούς, οι άλλοι μας απορρίπτουν εξ' αρχής. Κι εγώ παρόμοια εμπειρία με σένα είχα από γιατρό, ήξερε ότι πονάω μέσα μου πολύ και ότι είμαι δυστυχισμένη, και αντί να μου αλλάξει αυτό προσπαθούσε να με κάνει να φέρομαι "καλύτερα" στους άλλους, λες κι εγώ είχα το πρόβλημα. Αν ήξεραν μόνο τι κακό μας έκαναν, θα αυτοκτονούσαν έτσι και είχαν λίγη "τσίπα" μέσα τους........
Η προκατάληψη για τις ψυχικές παθήσεις με έχει οδηγήσει να αναζητήσω φίλους πάσχοντες όπως είμαι και εγώ
σε στιγματιζουν για καλο η για κακο? η σωστη απαντηση ειναι κ για τα δυο αφου κανεις δε θα ειχε ασχοληθει με κατι αναξιο σχολιασμου.,.
Δεν υπαρχει κανενα στιγμα μιλαμε για ασθενεις με θεματα υγειας που πρεπει να λαμβανουν μια αγωγη
merikes φορες κ οι ανθρωποι με ψυχικες παθησεις υπερβαινουν κατα πολυ κιολας τα ορια ελευθεριας τους κ στεναχωρουν αλλους ανθρωπους.πρεπει κατα την γνωμη μου τλκ αυτοι να καταλαβουν το λαθος τους να προβληματιστουν και κατα το δυνατο καπως να βελτιωθουν.δεν ειναι δυνατον επειδη εχουμε ψυχικη βεβαια ουτε να μας αδικουν αλλα και! ουτε να αδικουμε συνεχως τους αλλους κ να τα ριχνουμε τα βαρη στο στιγμα μας... ΥΓ η αυτογνωσια ειναι δυσκολο πραμα αλλα και μονοδρομος αμα θελουμε να τα παμε καλα με τους αλλους συνανθρωπους μας.δυσκολο....
εκανα εναν βαθυ υπνο λογο των φαρμακων και αργω να ξυπνησω, τι εννοειτε κυριε δημητρη?