πολλοι λενε πως οι ρολοι εχουν αλλαξει -κατ εμε εχετε (οι γυναικες) γινει πιο θρασυς- οποτε πολλες φορες εκεινες θελουν μονο σεξ και τιποτα αλλο, εμας βεβαια μας βολευει αλλα κανεις αντρας δεν θελησε γυναικα με *@@
*@@=τσαμπουκα
Printable View
Αν εννοείς ότι εγώ έχω τσαμπουκά επειδή διεκδικώ τα δικαιώματά μου ως άνθρωπος, και σκέφτονται όλοι έτσι, τότε καλύτερα να μην έχω κανέναν, δεν χάνω και τίποτα. Θα ήθελα μία συντροφιά, όχι έναν "αφέντη". Προφανώς σέβομαι τον εαυτό μου αρκετά για να μη θέλω να μπλέξω με τέτοια "άτομα". Αν και στην πράξη έχουν το "ταλέντο" και σε πείθουν προκειμένου να πάρουν αυτό που θέλουνε. Αλλά αυτοί έχουν το πρόβλημα, όχι εγώ!
αλλο ο τσαμπουκας της αξιοπρεπειας και αλλο ο τσαμπουκας τυπου γυναικες με αντρικη νοοτροπια
Εχεις μια εσφαλμενη εντυπωση για το αλλο φυλο , πιλλοου , δεν ειναι ολοι αφεντες , ουτε ομως και θελουν αφεντρες . Αποφευγεις αυτην την κατηγορια αντρων και τελειωσε η υποθεση . Ξερεις που ειναι οι αντρες αφεντες ? σε κατι Τουρκιες , Αραβιες , γενικα ανατολιτικης νοοτροπιας , εδω δεν πιστευω οτι υπαρχουν πολλοι σε αυτο το στυλ . Αντιθετως θα ελελεγα , με την ανεξαρτητοποιηση των γυναικων , βλεπω κρουσματα προσπαθειας επιβολης της γυναικας στον αντρα . Εγω παντα ειμαι υπερ της ισοτητας .
Και η γυναικα , καλο ειναι να εχει ' τσαμπουκα ' , υπο την εννοια να διαθετει προσωπικοτητα , οχι να προσπαθει να επιβληθει στον αντρα .
Τωρα βεβαια , εγω αναφερομαι στις παρεες μου , ζευγαρια πλεον , ε , δεν βλεπω προσπαθεια επιβολης του ενος στον αλλον .
Στην καινουρια γενια , 20τοσο η 30κατι , δεν ξερω τι παιζεται .
Ελπίζω να μην εννοείς ότι εγώ έχω τον αντρικό τσαμπουκά, γιατί αυταπατάσαι.
Για διάβασε την παρακάτω δήλωση, και μου επιτρέπεις, ως γυναίκα να ξέρω καλύτερα πως μου φέρονται οι άντρες από όπως το βλέπεις εσύ απέξω.
pillow γενικα μιλαω, αφενος δεν κρινω κανεναν και αφετερου δεν με νοιαζει αν εχεις η οχι τσαμπουκα
Μας βγάζετε τα ..... για να μας κάτσετε. Θέλετε το ένα, θέλετε το άλλο, θέλετε το παράλλο και μετά λέτε: «Είμαι κουρασμένη, δε θέλω !» Και τί είμαι γω κοπέλα μου ; Μπαμπάς σου να σου παίρνω και να σου δίνω ;
Ξένη και πάλι ξένη. Τουλάχιστον η ξένη είναι συνειδητοποιημένη και ξέρει τη δουλειά της. Βεβαίως εισπράτει και τον ανάλογο σεβασμό και εμπιστοσύνη.
Δε θα το αναλύσω άλλο. Είσαστε απλά ελλεηνίδες.
ΥΓ: Μιλώ γενικά, όχι προσωπικά.
Και τι είμαστε για να σας κάτσουμε; Κότες; Σε τέτοια άτομα, πάλι καλά που δεν "καθόμαστε". Πάνω από όλα σεβασμός στην προσωπικότητα του άλλου, εσείς που τα κάνετε αυτά δεν έχετε και λάθος χρησιμοποιείς τη λέξη. Δεν είναι σεβασμός το να θεωρείς κάποια αντικείμενο ηδονής.
Μαλλον ανοιγεις το στομα σου και πετας μαλακιες φιλε Μπιλαρε.
Ναι, οκ, δεκτό το ότι μιλάς γενικά γιατί το προσωπικά θα ήταν προσβλητικό για όσες διαβάζουν όμως 1ον υπάρχουν κοπέλες που δεν ζητάνε τον ουρανό με τ' άστρα αλλά απλά σεβασμό κι εμπιστοσύνη όπως αναφέρεις κι εσύ κι επίσης δουλεύουν οπότε μπορούν να προσφέρουν και μόνες τους ότι χρειάζονται στον εαυτό τους και 2ον η δουλειά της γυναίκας δεν είναι μόνο το σεξ, έτσι όπως το λες είναι υποτιμητικό το σεξ είναι η δουλειά της *****ς, έτσι βλέπεις τις γυναίκες; Και τέλος, ναι, μπορεί και να μη θέλει μερικές φορές για τον α ή β λόγο, η γυναίκα δεν είναι άνθρωπος για να είναι κουρασμένη, άρρωστη κλπ;
ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΛΠ
ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ
Ελις πες μας τα επιχειρήματά σου.......Τα δικά μου για το γεγονός ότι είναι καλύτερο οι γυναίκες να έχουν εξουσία είναι το αυτονόητο! Ότι τόσα χρόνια οι άντρες είχαν την εξουσία μας έκαναν ότι ήθελαν και έβγαιναν και από πάνω! ;) Ήταν οι περισσότεροι μες στην τρελή χαρά και το βλέπεις ακόμη και τώρα ότι κάποιοι είναι, ψάχνουν μόνο για σεξ, αφού όλα τα άλλα τα έχουνε λύσει!! Με το να έχουν εξουσία οι γυναίκες τουλάχιστον διεκδικούν τα δικαιώματά τους........:mad: