Originally Posted by
mariposa7
Μιχάλη δεν είμαι σίγουρη εάν κατάλαβα καλά την ερώτηση. Εάν ρωτάς αυτό που υποψιάζομαι, η απάντηση δεν είναι μονοσήμαντη.
Για αρχή υπάρχει η κατηγορία των γυναικών που ψάχνουν αποκλειστικά για σπόνσορα. Άλλες το κάνουν πιο απροκάλυπτα κ άλλες πιο έμμεσα. Όμως στην τελική 1 πράγμα τους ενδιαφέρει κ μόνο. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις έρχονται κ σε βρίσκουν εκείνες. Εκείνες θα κινηθούν στο χώρου σου, θα μπλεχτούν στις παρέες σου, θα φροντίσουν να τις προσέξεις. Σε αφήνουν να νομίζεις ότι τις διάλεξες εσύ, ενώ στην πραγματικότητα σε έχουν διαλέξει εκείνες προ πολλού. Κ αναλόγως των προσόντων τους φυσικά κ του τί είανι αυτό το οποίο εσύ ψάχνεις, θα σου πλασάρουν η κάθε 1 αυτό που έχει να σου προσφέρει. Θες εμφάνιση? Θα σου προβάλει την εμφάνισή της, εφόσον εννοείται έχει. Είναι το κουμπί σου το κρεβάτι? Θα σου κάνει τα 1002 (κ καπάκι η ατάκα «μωρό μου είσαι ο καλύτερος» ή «δεν τα έχω κάνει αυτά με κανέναν άλλον, εσύ μου το βγάζεις»- είναι απίστευτο το πόσο αμάσητα τα καταπίνετε τα παραμύθια που σας βολεύουν εσείς οι άντρες!). Έχεις κομπλεξάκι να είναι η άλλη μορφωμένη, κυρία κ με επίπεδο? Θα σου κοπανάει τα πτυχία της κ ότι είναι από τζάκι. Κ πάει λέγοντας. Από την άλλη διαθέτεις κ εσύ εξουσία επιλογής. Θες πχ μια ψηλή ξανθιά που να πηγαίνει με τα νερά σου κ η τωρινή στη λέει κ λίγο πού κ πού ή έχει αντιρρήσεις? Την αντικαθιστάς ωραιότατα με 1 άλλη ψηλή ξανθιά που είναι αρκετά πιο έξυπνη κ συμφεροντολόγα, ώστε να μην παραλείπει να σε εκθειάζει 3-4 φορές τη μέρα. Το θέμα είναι βέβαια να περνάς καλά, αλλά να είσαι συνειδητοποιημένος για ποιό λόγο είναι η άλλη μαζί σου. Δεν λείπουν βέβαια κ τα ευτράπελα: δεν αποκλείεται η άλλη να στο δείχνει –πιο ξεκάθαρα πεθαίνεις- ότι την ενδιαφέρουν τα λεφτά σου κ μόνο τα λεφτά σου, κ εσύ να είσαι πεπεισμένος μέχρι θανάτου ότι είναι ερωτευμένη μαζί σου.
Σπάνια κατηγορία, υπάρχει κ 1 μικρή μειοψηφία γυναικών που δεν αγοράζονται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κάνουν σχέση κ με κάποιον που μένει σε 1 χαρτόκουτο στο δρόμο. Θες επειδή αυτά που ψάχνουν κ οι προτεραιότητές τους δεν καλύπτονται με χρήμα, θες λόγω χαρακτήρα, θες ψάχνουν αυτόν που είναι κορυφαίος στο σεξ, θες είναι εντελώς εγκεφαλικές, θες….. ο,τιδήποτε. Εκεί σόρυ, αλλά εάν το μόνο που έχεις να προσφέρεις είναι το πορτοφόλι σου κ από προσωπικότητα 0, τότε δεν έχεις ελπίδα. Ή θα φας χυλόπιτα ή η σχέση δεν θα μακροημερεύσει. Η κοπέλα θα φύγει ή θα κάνει τη χάρη στο ναρκισσισμό κ στον εγωϊσμό σου να πατήσει δήθεν κατά λάθος τα κουμπιά εκείνα που ακριβώς ξέρει ότι σε ενοχλούν, προκειμένου να ξενερώσεις κ να απομακρυνθείς κ να την απορρίψεις εσύ. Ή μπορεί τώρα που το σκέφτομαι να κάνει λίγο κ από τα 2.
Στο ενδιάμεσο νομίζω βρίσκεται η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών. Είναι αυτές που υπολογίζουν κ παραϋπολογίζουν το χρήμα, αλλά έχουν 1 όριο στο πόσο μ@λ@κί@/ εγωκεντρισμό/ ναρκισσισμό/ εγωπάθεια/ χάλια κρεβάτι (βέβαια αυτό διορθώνεται, την αποκλειστικότητα δεν ξέρεις ποτέ κατά πόσο την έχεις) / κόμπλεξ / ιδιοτροπίες /ψώνιο / ηλιθιότητα κλπ κλπ είναι διατεθειμένες να φάνε στη μάπα, προκειμένου να έχουν σπίτι 400 Μ² με κήπο κ πισίνα, φιλιππινέζα, spa, δείπνα στο prive του Island κ hermes ρούχα. Συνήθως όσο περισσότερες οι παροχές τόσο περισσότερες κ οι παραχωρήσεις, αλλά δεν είναι κ σίγουρο αυτό. Πχ μπορεί να έχεις 2 κοπέλες με ανύπαρκτη οικονομική ευχέρεια, η 1 να είναι διατεθειμένη να κάνει τα στραβά μάτια στα πάντα ακόμα κ για της προσφέρει ο άλλος ελάχιστα βασικά πράγματα, η άλλη όμως όχι. Γενικά αυτά είναι θέμα χαρακτήρα κ προσωπικότητας, άρα διαφέρουν κ από γυναίκα σε γυναίκα.