ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΕΛΙΣ
ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
Printable View
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΕΛΙΣ
ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
απο τον Πυθαγορα μεχρι σημερα κοσμος = μαθηματικα.. οπου κοσμος = συμπαν
με τα μαθηματικα υπολογισαμε το μεγεθος του ηλιου, της σελήνης της γης τις αποστασεις μεταξυ τους ... ευκλειδης, θαλης κ.α. 300 π.χ και πιο πισω ακομα... η αρχαια ελλαδα ηταν η πηγη του πολιτισμου και της ΚΑΘΕ επιστημης και τησ ΚΑΘΕ τεχνης.. απο τα μαθηματικα γεννηθηκε η κοσμοθεωρεια...αρα η φυσικη η ιατρικη η φιλοσοφεια ΚΤΛ ΚΤΛ .. η ψυχιατρικη ειναι παιδι τους ενα ακομη παρακλαδι της επιστημης του κοσμου
πολύ ενδιαφέρουσα ανάρτηση ρέα.
Το τελευταιο σου αρθρο ρεα , ειναι ενδιαφερον , και οτι η κβαντομηχανικη επηρεασε ολους τους τομεις , αληθευει .
Αλλα οι Κινεζοι , λενε αυτα που λες , με μια ρηση ,\
προσεχε τις σκεψεις σου , γιατι γινονται λογια , προσεχε τα λογια σου γιατι γινονται πραξεις , προσεχε τις πραξεις σου γιατι γινοναι συνηθειες , προσεχε τις συνηθειες γιατι γινονται χαρακτηρας , προσεχε τον χαρακτηρα σου γιατι γινεται το ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ σου !!
...τι καταπληκτικη ρηση!!!! ... απλη και υπέροχη πραγματικα μακ.
και ερχομαι στο ζητουμενο του σημερα, αφου όλες οι αρχαιες σοφίες και ολες οι συγχρονες επιστημες μας μιλουν για την δυναμη της σκεψης μας..
τελικα, γιατι ως ειδος υποφερουμε ...και ποιο προσωπικα, γιατι το μυαλο μου βρισκεται σε αυτην την νοσηρη κατασταση??
Ρεα , καλημερα , εχω ανοιξει ενα θρεντ για την ανησυχια . Μεσα σε αυτο , εχω δυο ξεχωριστα λινκ , στην 1η και 2η σελιδα , διαβασε τα , μπορει να σου αρεσουν !! που ξερεις .
ολα αυτα τα κατεβατα θα μπορουσες να τα πεις με πολυ πιο απλα λογιααντανακλουμε οτι δεχτηκαμε πχ αν σε καπιον του γκαριζαν μεσα στα αυτια μικρος μετα μπορει να βλεπει οτι οι αλλοι του γκαριζουν ακομα κ αν μιλουν κανονικαQuote:
αν ο Ελις μεγαλωσε σε ενα σπίτι που τον ελεγαν ασχημο, θα σκεφτεται σαν ασχημος και θα ειναι ασχημος κτλ κτλ. πάμε τωρα μεσα στον εγκέφαλο το
τα επιστημονικα ελκουν τους θαυμαστες αλλα τα απλα λογια δε τα ξεχνας ευκολα.ο σκοπος δεν ειναι να μαζεψεις θαυμαστες αλλα να γινεις κατανοητος.
ετσι κ αλλιως οι θαυμαστες ερχονται μονοι τους οσο αξιζει οτι κανεις.
ακου αλεξ, δεν εχω θαυμαστες για τον απλουστατο λόγο οτι δεν εχω κανει κατι αξιοθαυμαστο, το αντιθετο μαλλον. και ειναι κατι που το δηλωνω δημόσια και καθημερινα.
απο εκει και πέρα αν θες βεβαια δοκιμασε πριν σχολιασεις να μπεις στην διαδικασια να διαβασεις την συζητηση...και αν θες... δοκιμασε μετα να διαβασεις αυτο που γραφεις εσυ ο ιδιος ...για να εξηπυρετησεις αυτον τον υπέροχο σκοπο της κατανοητοτητας καποια στιγμη στην επικοινωνία μας ...
δε ξερω αν το εχεις καταλαβει οτι τι εγραψε ο ενας κ τι εγραψε ο αλλος αυτο δε λεει τιποτα εκτος αν μπορει να το αποδειξει οτι μπορει να γινει συγγραφεας.. οσο μπορει να το αποδιξει οτι ωρα θελει δε χρειαζεται να ζοριζεται ασκοπα γιατι καπια στιγμη θα τελειωσει η βενζινη στο ρεζερβουαρ κ οπως κραταει τις δυναμεις θα αρχισει να σε προσπερνα επειδη μιλα λιγοτερο εξυπνα.
συνηθως οσοι εχουν τις περισσοτερες αποδιξεις φαινονται σαν ασχετοι.
Συμφωνώ απολύτως!!! Κι επίσης χαίρομαι αφάνταστα που βρήκα κι άλλον άνθρωπο που ψάχνεται με την κβαντομηχανική,την ενέργεια και όλα όσα μας απαρτίζουν στην τελική.... Φοβερό ποστ!!!
Α και για όποιον έχει χρόνο για σκότωμα - ένα ντοκιμαντερ για το χρόνο.... Τι είναι,αν υπάρχει πραγματικα και άλλα διάφορα ενδιαφέροντα.... :)
https://youtu.be/pTJdv3W3nuc