Originally Posted by
rea
αγαπητή bluesk είμαι καταθλιπτική και περνώ πολλές μαύρες μέρες... στην δική μου περίπτωση ζητάω πάντα την απομόνωση... την διεκδικώ από όλους και όλα εκεί έξω και ναι γνωρίζω πως γίνομαι "εγωίστρια"...αλλά δεν με απασχολει αν οι άλλοι αγχώνονται για μενα και ανησυχούν , δεν θεωρώ οτι αυτο σημαινει οτι νοιάζονται για μένα, το αντίθετο μάλιστα αισθάνομαι οτι προσπαθουν για αλλη μια φορα να με αλλαξουν..κατι που με εφερε σε αυτο το σημειο εξ αρχης ετσι και αλλιως ...η αναγκη των αλλων να γινω κατι που δν ειμαι. δεν θελω να ξεχαστω και να με "επαναφερει" καποιος στη "ζωη" ... η ζωη οπως την αντιλαμβανονται ολοι αυτοι που ανησυχούν δεν με αφορα. εγω βλέπω σε αυτη την περιπτωση ανθρωπους που δεν σεβονται τον προσωπικο μου χωρο και προσπαθουν να εισβαλουν ... και μου περιοριζουν την ελευθερια μου.. το οξυγονο μου με πνιγουν και με κανουν να αντιδρω εχθρικα. δεν αναγνωριζω τα ανιδιοτελη συναισθηματα τους απέναντι μου αλλα την πολυ ιδιοτελη ταση τους να με ελεγχουν. στα ερωτικα μου προτιμω το χαος, ανθρωπους που να μην με χρειαζονται, που δεν βασιζονται σε εμενα, να μην επωμιστω το δυσβασταχτο αυτο βαρος της ενοχης οτι πληγωνω εναν ευαισθητο ανθρωπο.