Μην γενικεύεις elis! Δεν είναι όλες οι γυναίκες έτσι, εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα ούτε τα λούσα!
Printable View
ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ
οκ elis είναι αρκετές! Αλλά γνωρίζω και κάμποσες που δεν είναι έτσι. Μια φίλη μου είναι όπως εγώ πολύ απλή. Έχω αυτοκίνητο αλλά το αγόρασα με τη δουλειά μου και ρούχα πλέον τα απολύτως απαραίτητα, προτιμώ να είναι το ψυγείο μου γεμάτο για τα παιδιά μου παρά να πάω στους αισθητικούς, να φτιάχνω νύχια και να αγοράζω προιόντα μακιγιάζ για να δείχνω όμορφη. Κάποια στιγμή θα ξεβαφτώ και θα φανεί η διαφορά! Στο μεταξύ αυτές που βάφονται συνέχεια αν τις δεις ξεβαμμένες θα τρομάξεις! Ειδικά, και απευθύνομαι στις γυναίκες πιο πολύ, για νύχια δεν έχω ξοδέψει ούτε ένα ευρώ! Αυτή τη μανία δεν την έχω καταλάβει. Άσε οι αποτριχώσεις χαχαχα!!! Πάρε κοπέλα μου το ξυραφάκι και ξυρίσου κι αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα πάρε ένα μηχάνημα που τις βγάζει από τη ρίζα, τι πας και δίνεις τα ωραία σου λεφτουδάκια! αλλά περί ορέξεως κολοκυθοπαιτ! Εμ το βγάλσιμο των φρυδιών? Χάθηκαν τα τσιμπιδάκια Αχ δεν μπορώ μόνη μου δεν πιάνει το χέρι μου! Για κάτι άλλο πιάνει το χέρι σου! πω πω παρεκτράπηκα! Ώρες ώρες σκέφτομαι σαν άντρας και παιδιά πιστέψτε είμαι γυναίκα! Αλλά ήμουν οικονόμα από μικρή, μπορεί να έχει να κάνει με την αντίληψη μου περί οικονομίας!
''Αχ! δεν μπορώ μόνη μου δεν πιάνει το χέρι μου! Για κάτι άλλο πιάνει το χέρι σου!" χαχαχα! :D καλα τα λες PAPA!
Eli's, εγώ στη ζωή μου έκανα καμιά δεκαριά φιλίες. Καμία από τις φίλες μου δεν ήταν όπως οι περιγραφές σου και δεν δέχομαι οτι οι περισσότερες γυναίκες είναι έτσι. Μπορεί σε πολλές να αρέσουν οι ανέσεις, ή μάλλον σε όλους μας αρέσουν, είτε άντρες, είτε γυναίκες αλλά υπάρχουν και αρχές και αξίες και προτεραιότητες στη ζωή. Αν συναναστρέφεται κανείς ρηχούς ανθρώπους, ή γυναίκες που νοιάζονται αποκλειστικά για την εξωτερική τους εμφάνιση τότε τί περιμένεις δηλαδή να δεις;
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΑΟΧΤΩ
ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΠΕΝΤΕ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΔΕΚΑ ΦΑΓΗΤΑ
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ
ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΙΔΕΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
ΓΤ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΩ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ
ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΨΩΝΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΛΠ
Τι λες βρε έλις; Ότι θέλει θα κάνει ο καθένας, εσύ θα του επιβάλλεις του άλλου να πλένει τα πιάτα; Καλό είναι να βοηθάμε τη μητέρα μας όλοι, αλλά και ο σύζυγος το ίδιο σε ένα γάμο, δηλαδή θα πλένουμε πιάτα μια ζωή μόνο οι γυναίκες; Χωρίς οι άντρες να κάνετε τίποτα;
ΕΣΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΑ ΛΕΞΙΚΟ ΠΑΛΙ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ
Καλά οκ τότε..
Τελικά πήγε κανείς για μπάνιο σήμερα;
ωωω...Σοβαρα.? μηπως στα 18 περναμε κανενα τεστ απο πλυντηριο-πιατα-μαγειρεμα?
πω ρε γαμωτο δε το ηξερα.
παει το certificate "πιατα-μαγειρεμα-πλυντηριο", το εχασα!
μηπως μετα τα 18 τελειωνει το manual στις γυναικες κ δε μπορουν μετα να μαθουν?
Εγω ξερω πανω απο 10 φαγητα μηπως πρεπει να δωσω για proficiency?
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΥΥΓΙΕΙΝΑ
ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΚΛΠ
ΕΣΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ 18 ΧΡΟΝΙΑ
ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΠΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ