Κυριολεκτικα η μεταφορικα ?
Printable View
Ειναι ωραιο να ταξιδευει το μυαλο σου , το δικο μου ειναι μονιμως στην κοσμαρα του . Αν θυμαμαι καλα , εχεις γραψει οτι δεν οδηγεις αυτοκινητο , και θα πιλοταρεις αεροπλανο ? τς τς τς , τς , να αφησεις πολυ καιρο στο πισω τζαμι το Ν !
Δεν το εννοούσα να πιλοτάρω αεροπλάνο! Δεν έχω τις ικανότητες τις δικές σου! Εννοούσα να πετάω, όπως πχ τα φαντάσματα κ οι βρυκόλακες στα παραμύθια! Μου αρέσει να νοιώθω την ελευθερία κ τον αέρα πάνω μου, γιαυτό μου αρέσουν κ οι βόλτες κ τα ταξίδια με μηχανή, εάν βέβαια έχω εμπιστοσύνη στα χέρια αυτού που κρατάει το τιμόνι.
Βρυκολακες και φαντασματα , ε ? οντως χρειαζεσαι παραταση διακοπων .
Το αεροπλανο δεν θελει ιδιαιτερες ικανοτητες , μονοκινητηριο ξερω να πεταω , οχι eurofighter !
Πιο επικινδυνη η μηχανη παρα το αεροπλανο , νομιζω .
Μπα, αυτό το ήθελα από μικρή ήμουν- δεν ήμουν σε διακοπές. Τώρα 1 λόγος παραπάνω βέβαια που είμαι γραφείο, θα ήθελα να πετάξω έξω από το παράθυρο.
Πάντως κ άλλοι βλέπουν ή νοιώθουν φαντάσματα, ακόμα κ στο δωμάτιο τους μη σου πω! :)
ΤΕΛΙΚΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΔΕ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΓΤ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ
ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΤΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΟΣΟ ΕΠΑΙΖΕ ΑΥΤΟΣ ΘΕΑΤΡΟ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΤ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΖΙ
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ
ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ
ΣΤΑ ΛΕΩ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ
ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ
Θέλω να κάνω πτήση εθισμού, ελεύθερη πτώση, να συνεχίσω τα ισπανικά, να κάνω σεμινάρια φωτογραφίας, να πάω σε σχολή χορού, να συνεχίσω τη ζωγραφική, θέλω, θέλω, θέλω. Α και να δοκιμάσω και άλλα θαλάσσια σπορ. Κάποια είναι στο πρόγραμμα να γίνουν. Κάποια άλλα θα τα ονειρεύομαι απλά, λόγω οικονομικού...
Ναι, τελικά μου έκανε κυρίως ψυχολογικά...είναι μεγάλη ιστορία και δεν ξέρω τι να πρωτοπώ αλλά θα πω κάποια πράγματα που θεωρώ σημαντικά...μου έκανε κακό γιατί μου διέλυσε την εμπιστοσύνη που ένιωθα για εκείνον και πάνω που είχα αρχίσει να εμπιστεύομαι τους άντρες με έκανε να τους φοβάμαι ξανά με τα τόσο τρομαχτικά πράγματα που μου είπε...επίσης μου ζητούσε διάφορα πράγματα που εγώ δεν ήθελα να τα κάνω αλλά τα δεχόμουν επειδή τον αγαπούσα γιατί αυτό έκανα όσο εκείνος έπαιζε θέατρο, τον αγαπούσα...αυτό μόνο έκανα, εγώ δεν έπαιζα μαζί του...δεν μου αρέσει αυτό...
Τί εννοείς ότι αυτές είναι γνωστές παπάντζες; Δεν το κατάλαβα αυτό...σε τί αναφέρεσαι συγκεκριμένα;