.................
Printable View
.................
Είχα δει και τι είχες γράψει στο άλλο θέμα μόλις τώρα :( ... Αν τους ζητήσεις λεφτά για να δεις κάποιον ψυχίατρο για να σου δώσει φάρμακα που θα σε βοηθήσουν για να νιώθεις καλά, δεν θα το έκαναν;
(Η στήριξη μπορεί να είναι μια ψυχολόγος που θα εμπιστεύεσαι και θα της μιλάς για το τι σου συμβαίνει)...
Pillow υπαρχει κοσμος που πιστευει οτι ειναι αδικο για τον εαυτο σου να τα λες αυτα
.................
Δεν ειπα οτι ξερω τι περνας ουτε κανενας ξερει.απλως ειπα οτι υπαρχει κοσμος που πιστευει οτι δεν αξιζεις τετοια αντιμετωπιση απο σενα,που ξερει οτι εισαι καλυτερη απο αυτο και οτι αμα ηρεμισεις και ξεπερασεις τον πανικο του τωρα θα βρεις μια λυση που να αξιζει
Δεν το είπα με την κακή έννοια πάντως. (Κυρίως το είπα επειδή σε προηγούμενο ποστ είπες πως ίσως σε βοηθούσαν τα αντικαταθλιπτικά).
....................
Moonlight ναι θα με βοηθούσαν τα αντικαταθλιπτικά ως ένα βαθμό, μέσα μου βέβαια υπάρχει ένα αγκάθι και θα υπάρχει για πάντα ακόμα και μ' αυτά, αλλά θα πάρω και 500 κιλά και δεν το ρισκάρω γιατί θα γίνω ακόμα πιο χάλια! Ήδη από πέρυσι-πρόπερσι έχω πάρει 20 κιλά και με ρίχνει πολύ αυτό ψυχολογικά συν τα άλλα.
Βρε πιλλοου δεν ξερω τι να σου πω.καποια αγωγη,ψυχοθεραπεια?μην κανεις σκεψεις απελπισιας σε π;ρακαλω
..........................
Υπαρχουν ανθρωποι που σε αγαπανε που χερονται οταν χερεσε,ακομα και να μην τους εχεις κοντα σου μπορεις να βρεις κι αλλους.δεν εισαι μονη σε αυτο
..................
Το ξερω οτι δεν βοηθαει τοσο να τα λες πισω απο εναν υπολογιστη αλλα βρες εναν ανθρωπο και ανοιξου βγαλε ολα αυτα που εχεις μαζεψει,πιστευω θα σε βοηθισει.μην απογοητευεσε δωσε στον εαυτο σου ευκαιριες απο αυτα που λες φενεσε ανθρωπος που εχει πεσει πολλες φορες αλλα εχεις ξανασηκωθει.πρεπει να σηκωθεις δεν ειναι αυτο το καλητερο που μπορεις να δωσεις,ειμαι σιγουρος
.........................
Και ομως πειραξες και θα συνεχισεις να πειραζεις οσο θα σκεφτεσε αυτο το πραγμα.θα πειραζεις περισοτερο εσενας χωρις να το καταλαβαινεις.και δεν το αξιζειςκατι τετοιο