Πες τα χρυσόστομε :)
Printable View
Δελφινι συμφωνω και εγω με τον macgyver.Μονο μην μπουμπουνισεις του ανθρωπου τιποτα για νυφικα,γαμους και παρανυφακια.
τρεις ερωτήσεις έχω για σένα μισογύνη περαστικέ: 1) μόνο οι άντρες δέχονταν τη συναλλαγή του εκκεντρικού- να τον πω?- αμερικάνου ή και οι γυναίκες τους? 2) το χιλιάρικο ποιός το έπαιρνε τελικά? και τέλος
3) θεωρείς ότι έγινε πόλεμος μεταξύ αντρών και γυναικών για τα "ίσα δικαιώματα" και το κατάντημα κάποιων αντρών "μαμουχαλοι, μαλακες, gay, bysexual, σεξομανεις κλπ" είναι κάτι σαν παράπλευρη απώλεια?
Η πλήρης αδιαφορία, αναισθησία και αίσθηση ότι μας ανήκουνε όλα, ΕΥΓΕ!!! Ούτε οι άντρες είναι πολεμοχαρείς κοριτσάκι και κανενας που παει στον στρατό δεν έχει την παραμικρή όρεξη, για αυτό όλοι κοιτάνε πως να μπορέσουν να γλυτώσουν απο εκει....Τον στρατό φυσικά και τον δημιουργησαν αντρες, αφου οι αντρες ηταν ανεκαθεν(ιστορικα μιλωντας) στρατηγικα μυαλά, οι γυναικες το μονο που ξερουν ειναι να κανουν μανικιουρ πεντικιουρ και να ξοδευουν τα λεφτα του μηνα σε οζες και λιπ γκλος...Ααα και να παρακολουθουν τις τελευταιες συναυλιες του μπιμπερ σαν χαζοχαρουμενα 14χρονα...Επίσης έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι οι γυναικες υγραινουν ευκολοτερα απο οτι ερεθιζονται οι αντρες, οσες το διαβαζετε αυτο μην κανετε οτι δεν καταλαβαινετε...Όλο και κάποιο γυναικειο εσωρουχο θα έχετε "σαλιώσει" στην ζωή σας επειδη ειδατε στον δρομο καποιον αγνωστο που σας ερεθισε, όλο και κάποιο γυναικειο στηθος θα ήταν στητό και με εντονες τις ρογες επεδη ξυπνησατε με ορεξεις, όλο και κάποιο μαξιλαρακι θα εβαλαν καμποσες αναμεσα στα ποδια τους την ωρα που σκεφτοντουσαν πχ τον κολλητο τους, όλο και καποιο δαχτυλακι ή υποβοηθουμενο εργαλειο θα χρησιμοποιησαν γυναικες για να αυτοικανοποιηθουν....Πέφτετ αι πολύ στους μαλακες που σας ακολουθούν σαν υπνωτισμενα ζομπι...Το νινι σερνει καραβι, λεει η σοφη ρηση...Απο εκει και πέρα αυτοι που δεν σας την πεφτουν σαν μαλακες ειναι οι "νηφαλιοι"(στην ηλιθιοτητα), αυτοι ξερουν τι ψαχνουν και τι αξιζουν και καταλαβαινουν ότι η διαφορα αξιας η δικη τους με την αξια της πρωτης γυναικας που θα βρουν μπροστα τους στο ταδε μπαρ/κλαμπ ειναι τεραστια...Και αμφιβαλω αν ξερετε να βραζετε αυγό ή να απλώνεται κανα ρουχο ή να μαγειρευεται και τιποτα περαν του να παραγγελνεται απ'εξω, καποια στιγμη πρεπει να γινει σχετικη ερευνα για τις γυναικες 18-30 χρονων για να αποδειχθει πια η θεωρια μου, προς το παρον εχεις την δικαιολογια οτι δεν μπορω να αποδειξω τα λεγομενα μου...Πάντως θεωρω οτι η ελευθερια ειναι ενα πολύ μεγάλο αγαθό, το μεγαλυτερο ολων...Τόσο μεγαλο που θα πρέπει να δίνεται σε δόσεις....Η συνομιλια μας μου ενισχυει αυτην την αποψη...
1) Το χιλιαρικο το επαιρναν απο κοινου(υποτειθεται δηλαδη)....
2) Απο τότε που οι γυναικες απεκτησαν εργασια οι οικογενειες και τα νοικοκυρια καταστραφηκαν...Γονεις να μαλωνουν ή και να δερνονται ακομη για το που θα πανε πχ διακοπες το καλοκαιρι ή πως θα ξοδεψουν τα χρηματα τους, παιδια με ψυχολογικα προβληματα που χρησιμευουν σαν μπαλακι(ποτε πεταγονται στον ενα γονεα, ποτε αυτος ο γονεας τα πεταει στον αλλον)που μενουν πολλες ωρες μονα τους στο σπιτι τους χωρις οικογενειακα προτυπα εχοντας σαν μοναδικο τους πρτυπο την τηλεοραση και ο,τι σκουπιδια τους σερβιρει...Εεε και αν σκεφτεις οτι στην τηλεοραση προβαλονται σχεδον αποκλειστικα οι αλκοολικοι, οι ανθρωποι του ξενυχτιου, οι gay και οι αμφι, οι σαπουνοπερες και ποτέ μα ποτέ οι ανθρωποι του πνευματος, καποια ενημερωτικη εκπομπη πχ ντοκιμαντερ κλπ προσθετουμε 1+1 για να καταλαβουμε τι ακριβως έχει συμβει με τους σημερινους νεους...
Την φωτο την ανεβασες ακριβως μετα την δικη μου δηλωση, οποτε τι ηθελες να υποθεσω?? Δε θα δωσω σημασια σε αγνωστους του ιντερνετ για την προσωπικη μου ζωη κλπ αν θες να πεις, σχολιασε απλως...
κάποτε δεν νοείτο μια γυναίκα να κυκλοφορεί με ακάλυπτο κεφάλι (μαντήλια οι πτωχές, καπέλα οι κυρίες) ή με ακάλυπτους αστραγάλους... κι όμως αυτό άλλαξε... κάποτε δεν νοείτο και να ψηφίζει μια γυναίκα, να σπουδάζει ή να διαχειρίζεται την προσωπική της περιουσία... κι αυτό άλλαξε...
επίσης θα ήθελα να μου πεις βάσει τι λογής στατιστικών οι άντρες είναι "γουρούνια"... έχω πατέρα, αδελφό, άντρα και γιό, κανένας τους δεν είναι γουρούνι, ωστόσο είναι εντελώς άντρες...
τέλος, νομίζω πως τα δύο φύλα δεν είναι "όμοια" δηλ. διαφέρουν από τη φύση τους, πρέπει όμως να έχουν "ίσα" δικαιώματα και υποχρεώσεις, να είναι δηλ. "ισότιμα" μέλη ενός συνόλου...
Χαχαχα Γκόθλυ!!!!!!!!!
Περαστικέ έχεις ξεπεράσει κάθε όριο, δεν αξίζει καν να μπω στον κόπο να σου απαντήσω ένα προς ένα αυτά που λες, αν και μπορώ, αλλά έλεος, σιγά μην ασχοληθώ με τις ανωμαλίες σου και τις σεξιστικές σου απόψεις, όβερ!
αν το χιλιάρικο το λάμβαναν από κοινού και κατόπιν συμφωνίας, προφανώς μιλάμε για το τρίπτυχο πελάτης-νταβατζής-*******, ειδική περίπτωση, δεν αφορά κανονικές σχέσεις ανθρώπων... όσον αφορά σ' όλα τα παρακάτω, τα συμπεράσματα σου και τη σχέση αιτίου- αποτελέσματος που έχεις βρεί, θα έλεγα να το ψάξεις λίγο ακόμα... πέφτεις στην παγίδα της επαγωγής, δεν ξέρω για ποιόν υποκειμενικό ή άλλο λόγο... τα εργαλεία που χρησιμοποιείς για να εξάγεις συμπέρασμα, δεν είναι κατάλληλα... επίσης αμφισβητώ και τις "στατιστικές" που επικαλείσαι...
ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΕΛΕΙ Η ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ
ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ
Εντάξει με πήρε αυτός.
Τι σου ειπε δελφινι? κανονισατε και δευτερο ραντεβου?