Originally Posted by
66psy
Νικοςτας μην περιμενεις να φτασει ο κομπος στο χτενι για να επισκεφτεις εναν ειδικο.
Οι αγχωδεις διαταραχες δυστυχως επιμενουν. Ολοι οσο υποφερουν απο καποια αγχωδη διαταραχη ξεκινουν με τον ιδιο πανω κατω τροπο. Κριση πανικου θα ειναι, εντονη ανησυχια και αγχος θα ειναι.
Καπως ετσι χτυπανε αυτα και μετα τρεχουμε να το σωσουμε. Αν το αφησεις κανοντας απλως υπομονη, το πιο πιθανο ειναι το προβλημα να ενταθει! Πρεπει να το δουλεψεις. ο ειδικος θα σου δωσει εφοδια για αυτο. Γνωσεις, τροπους καταπολεμησης, εξηγησεις και γενικως οσο πιο πολυ εκλογικευεις και αναλυεις το προβλημα τοσο λιγοτερο θα σε τρομαζει.
Εγω οταν με επιασε πρωτη φορα χαθηκα τελειως. Επι 5-6 μηνες ημουν να πεθανω απο αγχος. Τωρα το σκεφτομαι και λεω εε ενταξει σιγα. Δεν ξεπερασα το προβλημα του αγχους φυσικα, ακομη παιδευομαι. Απλως το βλεπω πιο ψυχραιμα και εχω μαθει να το διαχειριζομαι.
Αυτος ειναι ο σκοπος. Να φτασεις σε επιπεδο ελεγχου. Τωρα εσυ εισαι σε φαση α ου, πεθαινω, χανομαι, σβηνω και πανικος. Σε καταλαβαινω κι εγω ετσι ημουν.
Πρεπει να το δουλεψεις και θα δεις πως θα σβησει ολος αυτος ο τρομος σιγα σιγα.
Μην καθεσαι ομως απρατος και λες υπομονη να περασει.
Το αγχος απο μονο του δεν περναει!!
Δεν ηρθε ομως και το τελος του κοσμου!! Περνας απλως μια δυσκολη φαση (συνηθισμενη μαλιστα) και θα επανελθεις.
Χρονο και δουλεια θελει μοναχα.