Δεν άργησα ε; Είδες σου είπα σε κανα δίωρο....
Printable View
Δεν άργησα ε; Είδες σου είπα σε κανα δίωρο....
'Αγρυπνος φρουρός λέμε.... :cool:
Η ψυχολόγος μου δόξα το Θεό είναι πολύ καλή, αν δεν την είχα βρει μπορεί να μη ζούσα κιόλας...το ίδιο θα συμβεί κι αν κόψω τα χάπια, ίσως να μην με κάνουν καλά αλλά με κρατάνε σε μια ισορροπία που δεν έχω χωρίς αυτά...δεν νομίζω ότι θα ήθελες να ξέρεις τι συμβαίνει όταν δεν τα παίρνω...
Και φιλική συμβουλή, μην λες τέτοια γιατί ίσως κάποιος όντως να σκεφτεί να σταματήσει τα φάρμακα του κι αυτό να αποβεί βλαβερό για εκείνον...
πατατες.. σου εδωσα αλλη εντυπωση, δε λεω να κοψει καποιος/α την θεραπεια που κανει απλα ακουω μερικα ατομα οτι συνεχιζουν να τα περνουν ακομη ενω το προβλημα εχει ξεπεραστει. Εχεις δικιο συγνωμη!
το να ακουσει καποιος την γνωμη μου και να κοψει τα χαπια πρεπει να ειναι χαζος. εγω μιλησα για την βαλεριανα.. το θεμα σου ειναι οπως ειπες ΦΟΒΟΣ τα χαπια, μας μειωνουν τους φοβους προσωπικη μου αποψη αλλα η μεγαλυτερη προσπαθεια ειναι να παρουμε πισω τον εαυτο μας. ΑΓΧΟΣ=ΦΟΒΟΣ. ΦΟΒΟΣ=ΑΓΧΟΣ φαφλος κυκλος!! ξες τι, για εμενα η αποπροσωποποιηση που περναω τωρα την βλεπω σαν παιχνιδακι γιατι οσο πιο πολυ σημασια την δινω τοσο πιο πολυ μου κανει επιθεση. Πιο απλα αν πεις μεσα σου ενα δυνατο ΤΕΛΟΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΜΟΥ, τοτε κυκνε εχεις κερδισει οτι το πιστευεις οτι οχι. και βλεπω Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι... για να το γραφει αυτο αρα εχει χωρισει και εχει καταθλιψη. δες τι σε κανει να φοβασε και κερδισε το! τι να πω και γω που βλεπω την πρωην μου σχεδον καθε μερα μπροστα μου! Keep your face UP and sing with me: eeeeeeeeeeeeeee WE WANT SOME PUSSYYYYYYYY
Κατάλαβα την παρεξήγηση, οκ :)
Ξέρω τι με κάνει να φοβάμαι αλλά δυστυχώς είναι πιο δυνατό από μένα, φοβάμαι κάποιον άνθρωπο που είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να μου κάνει κακό ή ίσως πιο σωστά φοβάμαι την ανάμνηση του...και δεν ξέρω πως να αντιμετωπίσω αυτό το φόβο γιατί δυστυχώς με κουμαντάρει με το να μην με αφήνει να κοιμηθώ για παράδειγμα...Και τώρα φοβάμαι μήπως τυχόν μείνω μόνη, χωρίς κανέναν να μου μιλάει δεν ξέρω τι θα κάνω τότε...
Όσο για την υπογραφή μου όντως εν μέρει αναφέρεται σε κάποιον πρώην αλλά επίσης και σε όλους τους ψυχικά υγιείς ανθρώπους τους οποίους εγώ λόγω της ασθένειας μου δεν μπορώ να πλησιάσω και να τους κάνω να με καταλάβουν...
Δεν έχεις παράπονο ε; Πρέπει το νικ μου να τροποποιηθεί πάραυτα σε Άγρυπνος Φρουρός και σαν παλιά που είσαι πρέπει να το φροντίσεις. Τι δύναμη έχεις εδώ μέσα; Κάνε κάτι τέλος πάντων :P
A και που είσαι αμα ξέρεις καμία που να τρώει μπούμπλε και ύπνους κάνε μου κανα κονέ να τα δοκιμάσω και εγώ σαν παιδί...
Καλημέρα καλή μου :) Eκανα ένα μπανάκι, που να φανταστώ πως θα μου ξύπναγες Κυριακή τόσο πρωι; Για τους ύπνους δεν με ρωτάς που σημαίνει πως τους ξέρεις; Το μπουμπλε είναι το vulbegal
Απλά πρέπει να σκεφτείς και συ και όλοι μας εδώ ποσο βοηθητικό ειναι το να συνεχιζεις να φοβάσαι....δλδ σκέψου.....με το να φοβασαι αλλάζει κάτι? Απλά χαλιέσαι......ολες αυτές τιςμερες που φοβασαι σου συνέβη κάτι? Όχι.....αρα τσάμπα φοβάσαι.....το ίδιο ισχύει και με την αποπροσωποιηση που έγραψε ένα μέλος πιο πάνω....ερχετε και την φοβόμαστε.....ξαναρχετε την ξαναφοβομαστε.....ε στο τέλος βλέπουμε ότι τσάμπα φοβόμαστε και χαλαμε τη ζωή μας διότι με το να φοβόμαστε δεν άλλαζε κάτι.......και επίσης ότι εγινε έγινε.....ειναι παρελθόν......αυτα δεν στα λέω επειη εγώ τα έχω ξεπεράσει διότι δεν τα έχω ξεπεράσει.....απλα συ λέω διότι τα ξέρω αλλά δεν τα έχω εμπεδωσει ακόμη.........σκέψου ποσο σε βοηθάς το να φοβάσαι.
...μηπως φοβασαι για να είσαι σε ετοιμότητα? Η μήπως φοβάσαι διότι έχεις ξεχάσει πως ειναι να μην φοβάσαι....
@κυκνε δεν αμφιβαλω για αυτα που περνας και σε πολλα σε καταλαβαινω αλλα κατι δεν καταλαβαινω αλοπεριντιν????? γιατι???? εμενα αυτο το κωλοφαρμακο με κατεστρεψε για δυο χρονια ημουν φυτο.. και εχω σχιζο..
Γεια σου εσωτερική σήψη, συγγνώμη που άργησα ν' απαντήσω...ελπίζω να δεις σύντομα την απάντηση...
Το αλοπεριντίν το πήρα γιατί παλιά που πήγαινα σε έναν άλλο γιατρό κι είχα και τότε πολύ έντονες φοβίες σε σημείο που φοβόμουν να βγω από το ιατρείο του μήπως κι εκείνος είναι κάπου έξω μου έκανε μια φορά ένεση και πολύ γρήγορα συνήλθα και μου έκανε και μια δυο φορές ακόμα επειδή του το ζήτησα εγώ αν και δεν πολυήθελε κι έτσι το έμαθα...και μου άρεσε γιατί με έκανε να ξεχάσω κάθε φόβο...
Επίσης ο ψυχίατρος που βλέπω τώρα έχει συμφωνήσει να το παίρνω για έκτακτες περιπτώσεις όπως όταν φοβάμαι πάρα πολύ ή όταν νιώθω πως θα κάνω κακό στον εαυτό μου...
Εσύ τί ακριβώς εννοείς ότι έγινες φυτό; Γιατί εγώ απλά ηρεμώ από το φόβο και μπορώ να κοιμηθώ...και δυστυχώς το χάπι δεν με πιάνει όσο η ένεση... :(