Γιατί τι είσαι εσύ, κάτι το ιδιαίτερο; Και από που και ως που με λες εγωιστικό καπέλο; (?) Με ξέρεις κι από χθες;
Συμφωνούμε legalize........
Printable View
Έλις δεν είναι μπαρούφες αυτά, μια ιδέα να σε κάνω λίγο πιο χαρούμενο ήταν, αλλά επειδή δεν είσαι καλά το είδες έτσι.
Η pillow δεν ειναι καπελο ουτε και ημιψηλο, μιλα καλυτερα, τα καπελα δεν ποσταρουν σε site ψυχολογιας, μοναχα τα φοραμε στο κεφαλι μας για φιγουρα, αντε τωρα, ησυχαστε πια κοριτσια...
elis τουλαχιστον εδω μεσα μπορεις να ξεχαστεις λιγο βρε συ κα σιγουρα το κανεις αυτο για να εισαι εδω μεσα τοσα χρονια, κατι μικρο ειναι και αυτο...
Αυτά κόβονται με λίγη θέληση, θελει όμως το χρόνο του.
Ούτε καταθλιψη εχεις, ουτε ψυχναγκασμούς, ούτε φοβίες, ούτε τραυματικά γεγονότα κουβαλας μεσα σου, ούτε απο καταστροφικότητα και παραλογο άγχος υποφερεις. Αποδεκτός και δημοφιλής είσαι και φαινεται πως κόβει καλές στροφες κι ο νους σου.
Άρα ποιό ειναι το σοβαρό σου πρόβλημα?
Εισαι σαν πολλούς που κλαίγονται, κι αμα τους ξεσκονιζει κανεις καλα βρίσκει πως μια χαρα άτομα ειναι και πως απλα ειναι του χαρακτηρα τους να εκφραζονται με απαισιοδοξία και παραπονα για τη ζωη.
Βρε εγω είδα άτομα να με απορρίπτουν και να προτιμούν αλήτες για παρέα. Τι σου λέει αυτό?
Έχω πολλούς καταχωρημενους στο κινητό που θα πρεπε να τους διαγραψω μέχρι τωρα!
Κάνω πολλή παρεα με συγκεκριμενα μόνο άτομα, απλά για να μου καλύπτουν κενά επικοινωνίας και κυρίως να μην κυκλοφορώ μόνος έξω.
Έχω χάσει γκόμενες αξιολογες κοπέλες λόγω χαρακτήρα.
Έχω κατανοήσει παρα πολλών εδώ μέσα τα προβλήματα σε όλες σχεδόν τις θεματικες ενότητες του φορουμ και ο νοών νοείτω!
Κλαίγομαι όμως ειτε εντός ειτε εκτός φόρουμ λιγότερο από τον οποιονδήποτε.
Το παλευω σε όλους τους τομείς της ζωης εστω και αν καποιες προσπάθειες μπορει να ναι απλα απέλπιδες.
Αγωνίζομαι να δινω προς τα έξω την πλέον καλύτερη εντύπωση.
Εχω απωθημενα με πολλούς αλλά (τουλάχιστον προς το παρόν!) δεν έχω βλάψει κανέναν, επειδή αμα μπω στη διαδικασία αυτη κανεις δεν μπορει να προβλεψει το αποτελεσμα!
Προσπαθω μεσα από τις εμπειριες της ζωης και της γνωσης μου να κατευθυνω τη ζωη και τις επιλογες μου και να κατανοώ τα λάθη μου.
Το παλευω να μην εχω αναγκη απο τη στήριξη κανενός!
Δεν παυω ποτέ να αγωνίζομαι!
Ούτε κλαίω σε κανεναν τη μοιρα μου!
Λοιπόν Ιωάννη αν έχεις κάτι καλό να πεις πες το, αν είναι να μας τη λες γράψε σε άλλο θέμα, σκοπός αυτού του θρεντ είναι να κάνουμε τον έλις να νιώσει καλύτερα, όχι χειρότερα. Ο σεβασμός κερδίζεται, το ίδιο και η αγάπη. Ο έλις έχει τέτοιο χαρακτήρα που τον συμπαθούμε όλοι. Τώρα με αυτά που κάνεις δεν ξέρω τι θες. Εγώ δεν σε ξέρω προσωπικά.
ψηλε μου δε θα ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΟΠΔΕΙΞΩ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ
ΑΛΛΑΞΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ
ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΑΛΛΟ ΓΤ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΑΥΤΟ
ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΟΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ
ΦΙΛΙΚΑ
Αν είσαι ευτυχισμένος με αυτο που είσαι, επειδή αγαπησες και αποδεκτηκες τον εαυτο σου όπως είναι παρά το ότι μπορουσες να παλέψεις για αλλαγή, τότε καλώς.
Αν παραιτήθηκες όμως επειδή πιστεύεις πως αν το παλέψεις τίποτα δεν θα αλλάξει και ότι αυτη ειναι η μοιρα σου στη ζωή τότε το πραγμα αλλάζει.
Ελπίζω το "μια χαρα ειμαι" που λες όντως μέσα σου να ισχύει και τωρα αλλά και στο μέλλον.
Η καταχωρηση μου μιλούσε για μενα, δίνοντας σου έναυσμα για μια συγκριση με ένα ατομο που μπορει να υστερει σε σχεση με σενα σε καποιους τομεις αλλα παλευει.
ΡΕ ΨΗΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΟΥ
ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΤ ΕΤΡΕΞΑ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ
ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑ
ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΞΑΝΑΗΡΘΑΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ
δεν ξανάρχεσαι στο ίδιο σημείο ποτέ elis... "δεν μπορείς να μπεις στο ίδιο ποτάμι δυο φορές" που έλεγε κι ένας παλιός... το πέρασες "εκείνο το σημείο" και προχωράς... η ζωή ποτέ δεν είναι η "λάθος επιλογή" κι αν έχω πει κάποια στιγμή κάτι διαφορετικό, το παίρνω τώρα πίσω...
Εγώ πιστευω οτι η σημερινη ζωη σαν δωρο έχει τόση αξία στον ανθρωπο οσο και ενα ζευγαρι παπουτσια adidas σε ενα μπαρμπουνι :(