-
Οι τελιτσες δηλωνουν περιφρονηση:p
Και αν δεν θες να ασχολεισαι μην ασχολεισαι, ουτε που με ενδιαφερει, σορρυ κιολας...
Βαρεθηκα πια ο,τι και να πω εγω να περναω απο χιλια κοσκινα και χιλιους ελεγχους, θα λεω οτι γουαταρω λοιπον και οποιος θιχτηκε θιχτηκε
-
Καλά κάτσε να σου κάνω μια αναφορά πρώτα.....
-
Να μην κοιτανε ουτε οι αντρες χοντροι αδυνατες ουτε και το δελφινι, τεσπα κακο στον εαυτο της κανει, ας κοιταει αδυνατους και καλους σε εμφανιση την ωρα που ειναι χοντρη και λεει οτι ειναι μπαζο
-
να κοιταει τουσ δεμενουσ εχει οντωσ κατι λαπαδεσ με εκατο κιλα και δε βλεπονται
εχει και κατι αλλουσ δεμενουσ με εκατο κιλα και ειναι ωραιοι τι να κανουμε τωρα ετσι ειναι τα πραγματα
και αφου η δελφινι ειναι ζαμαν φου και γω τι πιστευω τα κιλα τησ θα ναι καλα γτ παιζει ρολο κι αυτο αμα δε κανεισ γυμναστικη
και επειδη εχει και ενα αλφα ψησιμο στη ζωη παλυ καλα θα ναι τα κιλα τησ αλλα που να το καταλαβει και πωσ τησ το εξηγεισ αυτο
-
Προσωπικά μετά απο αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες όλα αυτά τα χρόνια,ένα πράγμα ξέρω.Το πρόβλημα δεν είναι με τα όποια κιλά μου αλλά με τον τρόπο σκέψης μου...Και όταν δεν είχα τα επιπλέον 15 κιλά που έχω τώρα,πάλι τα ίδια χάλια κατάφερνα να έχω.Αν προσπαθήσεις τα κιλά χάνονται,τα μυαλά δεν φτιάχνονται με τίποτε...
-