Originally Posted by
Macgyver
Σωστο moonlight , μπαινω κι εγω στο φορουμ , εχω πολυ ελευθερο χρονο , αλλα ποτε δεν απαντω /εμπλεκομαι σε χαζα κατα την γνωμη μου θεματα , πχ με αφησε το αγορι μου , το κοριτσι μου , τι να κανω επειδη η πεθερα μου.... , τι να κανω επειδη ......you name it . Γι αυτο και εχω ανοιξει τα περισσοτερα θεματα ( μπες στο προφιλ μου ) περι ανεμων και υδατων , σε στυλ , ελατε να συζητησουμε το ταδε θεμα γενικου ενδιαφεροντος , και ποτε δεν εχω ανοιξει θεμα που αφορα το δικο μου προβλημα ( την καταθλιψη ) διοτι εγω ειμαι ο καλυτερος γιατρος του εαυτου μου , και μισω τις κλαψες , για το τιποτα , εχω μαθει να λυνω μονος τα προβληματα μου .( με την βοηθεια του γιατρου μου , σε επιπεδο φαρμακων μονο ) .
Μονο εγω μπορω να με βοηθησω , κανεις αλλος .
Για το τσουβαλιασμα εχεις δικιο , ειναι λαθος , αλλα δεν μπορω να γινω πιο συγκεκριμενος , αυτοι που τους αφορουν τα γραφομενα μου , το ξερουν ( ? ) .
Η βοηθεια που προσφερω ειναι κυριως για φαρμακα , τα οποια κατεχω αρκετα καλα , αλλα μην μου πεις , με αφησε το αγορι μου -κοριτσι μου , εκει θα πω , βρες αλλην , ουτε παρηγοριες , η ζωη ειναι σκληρη , και οσο πιο γρυγορα το αντιληφθει καποιος , τοσο καλυτερα .
Και να μαθει να βασιζεται ο εκαστοτε στον εαυτο του , να αναλαβει την ευθυνη της ζωης του , αμα δεν το κανει αυτος , θα το κανει καποιος αλλος για λογαριασμο του .