ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΑ
Printable View
ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΑ
Το Κουνγκ φου έχει μετεξελιχθεί πολύ από παλιά... Πλέον έχει πάρει μία αναβάθμιση για να μπορεί ο σημερινός μαθητής να μπορεί να αντεπεξέλθει απέναντι στις νέες πολεμικές τέχνες! Τα τελευταία 10 χρόνια έχει αλλάξει πάρα πολύ σε κινήσεις και επιλογές!
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!
ετσι θα τσακονωμαστε σε λιγους μηνες ... https://www.youtube.com/watch?v=Ccmava-4KnY... το μονο που δεν ξερω που θα βρουμε ενα καλο λιβαδι μπαμπου...
Ρεα , καλημερα , αυτη την λαβη με το δαχτυλο στη μυτη , την γνωριζω , ανηκει στο κραβμαμαγκα , ευκολο να την βλεπεις , αλλα πολυ δυσκολο να την εφαρμασεις , εκτος αν ο αντιπαλος μενει ακινητος ( !) . Οπως ειχα πει , εκανα τζουντο με δασκαλο ιδιαιτερα , οτι καλυτερο τα ιδιαιτερα , μαθαινεις 5 φορες πιο γρηγορα , αλλα θελει μια οικονομικη ανεση , και μετα απο μερικους μηνες εξασκησης , του ζητησα να μου μαθει αποκλειστικα αυτοαμυνα , ηταν πολυ καλος σε αυτα , και μουμαθε μερικες λαβες , αποτελεσματικοτατες , ασχετου πολεμικης τεχνης . Παντως , εδω κοντα μου που ρωτησα , Φιλοθεη , μου ζητησαν 15 ευρω / ωρα , για ιδιαιτερα , πολυ λογικη τιμη , μονος του μου τοπε ο εκπαιδευτης , για να μην μπλεκω με εκπαιδευομενους . Αυτος που εκανα παλια , Νικος Χεκιμογλου , ειναι στα Βριλησσια , αλλα για ιδιαιτερα ενας τοσο καλος , ειναι απροσιτος πλεον οικονομικα .
καλημερα μακ, καλα για ιδιαιτερα δεν το συζητω, περισσοτερο θελω κατι μου να μπορει να με γυμνασει καθημερινα, για να καταπολεμησουμε την καταθλιψη και να σφίξουμε, να μην το βαριεμαι, τυπου γυμναστηριο και να με μαθει σε περιπωση απειλης να μην παγωνω...πανω κατω όλες οι τεχνες ειναι πολυ καλες και με βοηθανε σε αυτο και απο οτι εμαθα, ενω σχεδιαζα να κανω λίγη γυμναστικη να ξεσκουριασω πριν μπω σε αυτην την διαδικασια, σε ολες αυτες τις σχολες στους αρχάριους ολοι σκουριασμενοι πάνε οποτε δεν χρειαζεται κατι αλλο. το σκεφτηκα και το εψαξα και ειλικρινα χιλια ευχαριστω για την ενημερωση και εσενα και τα αλλα μελη, ειναι πραγματικα υπέροχο να βρισκεις ανθρωπους που να σε ωθουν στην αυτοβελτιωση και δεν το συναντω συχνα στη ζωη μου αυτο..
καθε μια πολεμικη τεχνη που μου παρουσιασατε με ελκουσε και αφου κοιμηθηκα με αυτην την σκεψη, ξυπνησα με αυτην την αποφαση ,θα επιλέξω το πιο κοντινο -καθαρο- οικονομικο για αρχη... και μετα αν δω οτι μου αρεσει γενικα το σπορ της πολεμικης τεχνης... το ψαχνω λίγο καλυτερα
Αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλη κουβέντα. Και πολύ καλά τα λές. Δυστυχώς έτσι γίνεται σήμερα και το λέω εγώ που τα βιώνω ο ίδιος με διάφορους συγγενείς ηλικίας της γενιάς του πολυτεχνίου και γονείς τους. Θυμάμαι πριν βρω δουλειά μέχρι πριν 3 χρόνια, μου τη λέγανε συνέχεια που δεν είχα δουλειά, ότι είναι έγκλημα να μην έχω δουλειά στην ηλικία μου τότε (26-27), οτι τεμπελιάζω, κλπ. και κόντεψα να τρελαθώ τελείως! Αρρώσταινα κάθε λίγο και λιγάκι μέχρι και με πυρετούς! Τα πόσα αντιβιωτικά είχα καταναλώσει εκείνες τις περιόδους δεν περιγράφεται! Έφτασα μέχρι και στο σημείο να επινοήσω ότι βρήκα κάποια δουλειά χωρίς μισθό, εκπαιδευτική που δήθεν ίσως με απορροφήσει και με κάνει μισθωτό της. Και τις ώρες που υποτίθεται οτι πήγαινα, έκοβα βόλτες σε όλη την πόλη για να μην ακούω τη συνεχή γκρίνια των συγγενών μου. Τώρα που έχω δουλειά, πάλι μου τη λένε για παρόμοιο λόγο! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!! Τι άλλο να κάνω! Όλη αυτή η γενιά ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ (ή εθελοτυφλεί) οτι η ανεργία είναι 30+ % και 60+ % στους νέους με τις ευλογίες του κράτους μας που ψήφιζαν 40 χρόνια και τα βάζουν με εμάς λες και εμείς αυξήσαμε την ύφεση, ανεργία και τη φτώχεια!
Από εμένα θα διαβάζετε μόνο αλήθειες, θέλεις επειδή φταίει το χάπι, δεν ξέρω αλλά μόνο αλήθειες....
Ο ΑΣΕΠ τότε είχε ονοματεπώνυμο: Γράψου στη κλαδική για να μπεις στο δημόσιο! Αν γραφόσουν και από νεολαία ακόμα καλύτερα, τελείωνες πανεπιστήμιο και είχες τη θέση να σε περιμένει!
Εννοείται και αυτό. Και σήμερα, 5 χρόνια μνημονίου ΣΥΖΗΤΑΝΕ αν πρέπει να απολυθεί επίορκος δημόσιος υπάλληλος! Το συζητάνε ακόμα! Σε σοβαρά κράτη θα είχε ήδη απολυθεί χωρίς δεύτερη κουβέντα. Υπάρχουν ΑΚΟΜΑ βολεμένοι στο δημόσιο ότι και να μας λένε. Χωρίς να θέλω να υπερασπίσω το δημόσιο, υπάρχει και μια δυσαναλογία αριθμού υπάλλήλων σε συγκεκριμές θέσεις. Τι εννοώ. Οι τεχνικοί π.χ. σε μια δημόσια επειχείρηση είναι συνήθως λιγότεροι απ'αυτούς που χρειάζεται, και οι δοικητικοί/γραφεία είναι πολύ παραπάνω απ'όσο χρειάζονται. Δηλαδή, θέλει 10 τεχνικούς και έχει 7-8, και εκεί που θέλει 10 για γραφείο έχει 18-25 ξέρω'γω. Κάπως έτσι. Ένα πάρα πού χαρακτηριστικό παράδειγμα που βλέπω κιόλας είναι στις συγκοινωνίες της Αθήνας. Δεν έχουν αρκετούς οδηγούς και ανταλλακτικά. Όποιος τις χρησιμοποιεί, θα καταλάβει την κατάντια και μαρτύριο. Ο ηλεκτρικός τις λιγότερες ώρες αιχμής έχει υπερβολικά πάρα πολύ αραιά δρομολόγια. Για τα νυκτερινά λεωφορεία δεν το σχολιάζω καν. Κάθε 1 ώρα δρομολόγιο λες και είναι ΚΤΕΛ! Και αυτά τα δρομολόγια δεν είναι τα θερινά! Αυτό είναι εικόνα διάλυσης! Υπάρχει κι άλλη μια αλήθεια. Στις αρχές του 80' καταστράφηκε η αγροτική παραγωγή και βιομηχανία της χώρας και άρχισε να ανεβαίνει η ανεργία πολύ απο τότε. Αυτό αποτελούσε μια απ'τις τις αιτίες για την γενιά των 700 πριν την κρίση.