ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΑΠΕΞΩ ΑΠΕΞΩ
Printable View
τεσπα ειμαι μαλακας επειδη δε μαρεσει η ζωη μου... και ειμαι και δειλη.... οκ...
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΙΛΗ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΠΛΥ ΛΙΓΟΙ
ΑΠΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΑΟΠ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ
ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΝΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΟΠΥ ΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ
@ελις ευχαριστω και ξερω οτι καταλαβαινομαστε.. καποιοι το εχουν πολυ ευκολο να κρινουν αλλα οκ κλαιν
σε κανεναν δεν αρεσει η ζωη του κοπελια...δεν θα ειμασταν εδω αν ειχαμε κανει σαξες στορυ..και ο λογος που εισαι εδω αποδυκνυει οτι δεν εισαι δειλη...μην θυματοποιησαι απο το πουθενα. εκτος αν εχεις κανει αποπειρα οποτε το θεμα αλλαζει και παει αλλου και αν θες το συζηταμε. αν ομως το σκεφτεσαι να το κανεις .. ανοιξε την ψυχουλα σου μηπως καταφερουμε να σε βοηθησουμε...εισαι απο τα μελη που πάντα βοηθας τους αλλους και σε εκτιμω
@ρεα θενκς... εχω φασεις που το ελεγχω αλλα εχω και φασεις που καλυτερα να μην τις αναφερω..
ενιγουει... εχω κανει αποπειρες..
να τος παλι πεταχτηκε!!!... ελις κανε πισω σε αυτο!... δεν εχεις ανθρωπο δεμενο στο δρομοκαιτειο επειδη πήγε να φουνταρει 6 οροφους οποτε κατσε τραγουδα τους ντοθρακι σου... γιατι αν αυριο αυτο το κοριτσι φουνταρει απο πουθενα.. και δεν προσπάθησα καν να το βοηθησω εγω να αλλαξει γνωμη δεν θα κοιμαμαι τα βραδια...αιντεεεεε μπραβο!!!!
ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΡΕΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΟΨΑΜΕ ΚΑΤΩ ΑΟΠ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ
κοιτα θενκς για το ενδιαφερον απλα δεν μπορω να ανοιχτω ευκολα.. εχω πολλα ασχημα συμπτωματα
@ρεα ισως καποια στιγμη μπορεσω να μιλησω γιαυτα