κ εγω εχω προσπαθησει να γνωρισω ατομα αποδω γτ τοθελα πολυ κ ακομα το θελω.. αλλα δυσκολα αν ειστε μακρια
Printable View
κ εγω εχω προσπαθησει να γνωρισω ατομα αποδω γτ τοθελα πολυ κ ακομα το θελω.. αλλα δυσκολα αν ειστε μακρια
πιστευω οτι οντως πρεπει να φτιαχτει εδω ενα φορουμ γνωριμιων γτ μονο ατομα με θεματα μπορουν να μας καταλαβουν κ ειναι κριμα να μαστε μονοι επδ εχουμε ενα προβλημα. κ οι αλλοι π βγαινουν εξω συνηθως δν εχουν τετοια θεματα
Εστάλη από Redmi Note 4 στο E-Psychology.gr Mobile App
το δικο μ το χουν δει 10.000ατομα
σ χω στειλει μηνυμα
Joanna22 να ξέρεις πάντως ότι πρώτα πρέπει να πατήσεις στα δικά σου πόδια και όχι να βρεις κάποιον να συμπληρώσεις το κενό, θα τα πούμε και pm αλλά ΠΡΩΤΑ εσύ πατάς στις δικές σου δυνάμεις. Μετά πας παρακάτω. Μη βιάζεσαι , δεν υπάρχει λόγος.
Για μπλα μπλα ναι καλά κάνεις να μιλάς να ανοιγεσαι αλλά μη πέσεις με τα μούτρα να καλύψεις το κενό, ήρεμα και όλα καλά θα πάνε.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
αυτο το ξερω. βασικα ειχα βρει αγορι δυο χρόνια ονια τα ειχα τωρα μολις χωρισα. αυτο το ποστ ειναι πολυ παλιο. εχεις δικιο γενικα δν ειμαι γ σχεση αλλα δλδ μονο οσοι ειναι καλα πρεπει αν χουν σχεση; Εστάλη από Redmi Note 4 στο E-Psychology.gr Mobile App
Joanna, μήπως αυτό που πραγματικά ψαχνεις να βρεις εδώ μέσα είναι κάποιον για να του λες τον πόνο σου, κάποιον καλοκάγαθο να τον εχεις ολημερίς στην καβάντζα για να ξαλαφρωνεις, δηλαδή απ τη δική του την πλευρά να του τα πρηζεις και στο τέλος αυτος να ναι που θα θέλει τα ηρεμιστικά?
Μάλλον απευθύνεται το μήνυμα μου σε όσους σου έδωσαν σημασία για να τους γλυτωσω. Η κοπελα παιδιά ξεκάθαρα σας λέω δεν ψάχνει για γκομενο ειδικά απο δωμεσα αλλά κάποιον πρόθυμο να του τα πρηζει μέχρι αυτός να μην αντέξει. Κι αυτη θα χει ξαλαφρωσει, ίσως και να αναζητάει απο σας τρόπους να φέρει τον πρώην της πίσω, ίσως και να κανει και σεξ μαζί του ενω ανταλλαζεται μηνύματα εδώ ενω κατά τα λοιπα οι σχέσεις τους υποτίθεται δεν θα ναι καλά.
Και τι ψάχνει απο το 2015 εδώ για το θέμα της?
εγω δεν θεωρω κακό αμα εχετε μεταξυ σας καποιοι καλη επικοινωνια να βρεθείτε αλλα δεν νομιζω πως βοηθαει να παραγγελνεις εδω ενα αγορι ρομαντικο κτλπ..
εμενα πιο πολυ μ φαινεται οτι θες εναν φιλο ο οποιος θα σε στηριζει απλα επειδη εχεις αναγκη και λιγο την τρυφεροτητα μπερδευσαι.
Τζοαννα εχεις δοκιμασει το τιντερ;
ρε συ Ορεστη το τιντερ κυριως καταληγει σε οτι να ναι γνωριμιες για σεξ
δεν θελει αυτοο η τζοαννα
Βρε σας είπα τι ακριβως ψάχνει να βρει η Joanna εδώ...!!
Όχι όσοι είναι καλά, κανείς δεν είναι καλά :) αλλά σίγουρα θα πρέπει να μένουμε λίγο μόνοι ώστε μη κάνουμε το λάθος μετά από ένα χωρισμό λόγω του ότι υπάρχει κενό , να εξιδανικευσουμε λάθος άνθρωπο :)
Πάντως ναι όλοι γι'αυτό είμαστε εδώ, για μπλα μπλα, φυσικά και ο καθένας λέει τον πόνο του :)
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Πώς μπορώ να στείλω μήνυμα ;
Οκ το βρήκα.