οχι να τα παρατησεις δεν τιθεται θεμα, θα ερθω εκει και θα σε χαστουκισω!...
πες μου για τις δυσκολίες σου...
Printable View
cc μου μολις κοιταξα όλα τα θρεντ που εχεις ανοιξει... σε κανενα δεν εχεις ανοιχτει πραγματικα... οκ αν δεν εισαι ετοιμη δεν θελω να πιεζω ...αλλα πρεπει να μιλησεις καποια στιγμη...να βγαλεις εξω το σκοταδι σου και τα σκατα σου...να μας τιμησεις με την αληθεια σου...να κανεις και εσυ μια καταθεση ψυχης.
Ρεα , σε μερικους δεν λειτουργει η ' καταθεση ψυχης ' , μπορει ο αλλος να μην το αισθανεται , να μην του΄' βγαινει ' , κι εγω που εκανα καταθεση ψυχης , κατα παροτρυνση σου , δεν με ωφελησε , ουτε και μεβλαψε βεβαια .
Αλλωστε η c.c. στο θεμα ' βελτιωση σε σχεση με τον εαυτο μας ' λεει συνοπτικα , αλλα αρκετα περιεκτικα πραματα για την ιδια .
Ρέα μου,οι δυσκολίες μου αν μη τί αλλο είναι τετριμμένες.
Ελλειψη εργασιακης σταθεροτητας, ελλειψη σταθερων διαπροσωπικων σχεσεων, και εχω 2 μηνες που κατανοω οτι οσα λαθη εχω κανει ξεκινανε απο την χαλια εικονα που εχω για τον εαυτο μου. Οι ριζες ειναι βαθιες και προσπαθω να τις πεταξω αλλά δεν ειναι απλο.
Εφοσον μεγαλωσα και εζησα με αγχος---το οποιο δεν καταλαβαινα πότε- ξεπερνουσε το φυσιολογικο κατεληξα στον ψυχιατρο το 2011. Δεν εγινε η θεραπεια σωστα και δεν ειχα υποστηρικτικο περιβαλον. Μεχρι τωρα δηλαδη αλλαγες πολλες. Δεν ειμαι καλη στο να διαχειριζομαι τις αλλαγες αυτο βγαινει ως συμπερασμα κανοντας ταμειο.
Την ψυχη μου δεν μπορω να την καταθεσω στη παρουσα φαση, ισως γιατι με ολα οσα εχω ζησει εχασα την Πιστη μου στο οτι ξερω τι μου γινεται. Με ειχα για δυνατη, και πραγματι στα ματια των αλλων εχω σταθει πολυ ψηλα στις υποχρεωσεις και τις δυσκολιες.
Στο τωρα που γραφω αυτα τα λογια, νιωθω οτι εχω δεχθει γροθια στο στομαχι και ενα -ορσε- που "νομιζες οτι βγηκες απο ολη την ασθενεια".
Εχω γραψει, ποιες διαγνωσεις εχω, εχω γραψει για εναν πολυ οικειο μου ανθρωπο που νοσει και για το οτι η καταχρηση ηταν και ελλοχευει ως αυτο εμποδιο στην ζωη μου.
Μια τυπικη πτυχιουχος ανεργη που δεχεται τα προβληματα της οικογενειας και προσπαθει να φτιαξει ενα καλυτερο,σταθεροτερο,πιο υγιη εαυτο ειμαι.
μπορει να μην θεραπευτηκες ακομα, όμως ίσως να βρίσκεσαι πιο κοντα στην εξοδο αποτι νομιζεις!... τι ακριβως εχεις κανει στον εαυτο σου ωστε να πιστευεις οτι ξανακύλισες, πέρα απο τα συναισθηματα θλιψης και απελπισίας, ξανακυλισες σε καποια παλια κακη συνηθεια?
οτι δεν ειναι υποχρεωμενη να το κανει, το θεωρω αυτονόητο... μιλάω με εναν πολυ εφυη ανθρωπο, προτεινα την εξωτερικευση , οχι σαν λύση αλλα σαν προσωπικη εκτονωση απο όλη αυτην την φορτιση συναισθηματων που μερες τωρα παρατηρω να υπάρχει.
οσον αφορα την δικη σου καταθεση ψυχης, δεν σε παροτρυνα ...απλα σου υπέδειξα οτι υπάρχει γονιμο και θετικο εδαφος αν θελεις να το κανεις, δεν σου εταξα οτι αυτο θα σου επιφερει καποια λύση. Εξάλλου ο ιδιος εχεις επισημανει πολλες φορες οτι εχεις λύσει τα προβληματα σου μονος σου...και τα υπόλοιπα μικροθεμματακια που σε απασχολουν , πάλι μονος σου θελεις να τα αντιμετωπίσεις... εγω απο την δικη μου την πλευρα σου υποσχεθηκα ΣΕΒΑΣΜΟ στον οποιο προβληματισμο σου μια υπόσχεση που την τηρησα και την τηρω ακομα...για τα μέλη που εχει σημασια κατι τετοιο. δεν σε χλευασα ποτε ουτε αδιαφόρησα ποτε για την οποια θεση σου σε οποια ψυχικη κατασταση και αν ησουν!.. παροτι δεν εδειξες τον ιδιο σεβασμο σε εμενα οταν χρειαστηκε!
Περιεργο αυτο που λες Ρεα , διοτι παντα σεβομαι ολα τα μελη . Με τον γραπτο λογο ομως , ευκολα παρεξηγουνται τα γραφομενα ενος μελους , τοχω παρει αποφαση , και δεν παρεξηγουμαι ποτε , εκτος και αν η ' επιθετικη ' διαθεση ενος μελους , ειναι καταφανης , οπως του loading πχ. , οπως θυμασαι , αν και παλι προσπαθησα να το γυρισω στο αστειο .
Παντα επικεντρωνομαι στα θετικα ενος μελους , δεν βλεπω την παροτρυνση σου ως κατι κακοπροαιρετο , τουναντιον .
Και αποφευγω τις λογομαχιες , παντα .
εγω δεν σου το ειπα αυτο για να λογομαχησεις μαζι μου, αλιμονο... απλα σου λέω τι εχω εισπραξει εγω απο εσενα..και αν θυμασαι καλα στην υπόθεση με τον loading εγω ημουν εκει! ασχετα με το αν με χρειαζοσουν ή οχι.. και ημουν σοβαρη..δεν χλευαζα κανεναν και ουτε το ειχα ριξει στον χαβαλε... σεβομενη τον όποιο εκνευρισμο πιθανον να ειχες απο το συγκεκριμενη επίθεση. και στο τελος ακομα που εκανα χαβαλε το εκανα για να νιωσεις εσυ καλυτερα... τεσπα εγω σου θετω την αλήθεια μου ετσι οπως την εξελαβα... δεν εισαι υποχρεωμενος να την υπολογισεις και εφοσον διαφωνεις ειναι απολυτως σεβαστο..ο καθενας εχει την αποψη του. Τωρα εξαλλου το θεμα μας ειναι η cc και όλα τα άλλα ειναι στο παρελθον!
Το ξερω οτι ησου εκει με τον loading ., και θυμαμαι φυσικα το σχολιο σου προς εμε , θετικοτατο . Παντως ποτε δεν εχω χλευασει κανεναν , ουτε εχω ειρωνευτει . Και φυσικα καταλαβαινω οτι δεν θελεις να λογομαχησεις μαζι μου , γιατι να το θελεις ? δεν εισαι ετσι .
Παλια πλακονωμουν με 3 συγκεκριμενα μελη , τακτικα , τοχαμε σαν ενα ειδος χομπυ !! πρασινιζαν σελιδες και σελιδες !! αλλα ποτε δεν ειρωνευτηκα , απειλησα ομως , ποτε δεν αφηνα υπονοουμενα , οτι ειχα να πω , τολεγα ευθεως , αν και, ειχαμε καλες σχεσεις , μεχρι που αποχωρησαν .
Τωρα το θεμα μας , δενειναι μονο η c.c., αλλα και οιοδηποτε μελος ζηταει καποια βοηθεα , και μπορουμε να προσφερουμε , αν και εχω κουραστει/ βαρεθει το φορουμ μετα απο 5.000 ποστ , και 90 θρεντς πουχω ανοιξει .
Ναι Ρέα έκανα ένα βήμα παλινδρόμησης και καταλαβαίνεις...
Ελπίζω να ναι αυτό που έγραψες Κ να μαι κοντά στην έξοδο. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Ανοίγω πανιά νέας προσπάθειας λοιπόν.
... δεν ειναι παλινδρομηση. μην το βλέπεις ετσι... δες το σαν μια συνηθεια που εξασθενει ...τωρα που εχεις αναγνωρισει το ποσο ζημια σου κάνει ειναι διαφορετικα ..
Ευχαριστώ πολυ για την υποστηριξη :):):)