Εφόσον θες να σε βοηθήσουμε πρέπει να μας ανοιχτεις....
Ούτως ή άλλως ειναι απρόσωπο το φορουμ
Printable View
Εφόσον θες να σε βοηθήσουμε πρέπει να μας ανοιχτεις....
Ούτως ή άλλως ειναι απρόσωπο το φορουμ
Αγαπητε car , ξεχνα την , οποια κινηση κανεις , ειναι σε βαρος σου . Αν πιασει καποια τακτικη , που δεν το πιστευω , ειναι ναδιαφορησεις πληρως . Μια μερα , στο μελλον , θα τα θυμασαι αυτα , και θαπορεις με τον εαυτο σου ( και θα τον βριζεις ) . Προς το παρον ομως , τελειωσε , οσο πιο γρηγορα το παρεις αποφαση , τοσο νωριτερα θα απεμπλακεις συναισθηματικα .
Ενταξει ρε παιδια εχετε δικιο ...
Οι λογοι ειναι δυο
1 θελω εκδικηση παρα πολυ γιατι ακομα μεσα μου εχω πολυ θυμο και πικρα γιατι δεν μου αξιζε αυτο που μου εκανε και γενικα νιωθω κοροιδω και εκμεταλευση γιατι της εδωσα πολλα οχι μονο σε θεμα πραγματων αλλα και γενικα την καρδια μου γιατι εκανα 3 χρονια να την εμπιστευτω γιατι φοβομουνα γενικα την αποριψη και μετα που την εμποσυευτικα στα 5 χρονια με αφησε χυμα σαν πεταμενο σκουπιδι
2 θελω μια τελευταια νυχτα μαζι της γιατι μου εμεινε αχτι μεσα μου απο τοτε...
Εκεί που εσύ βλέπεις παλούκια κάποιοι άλλοι κι άλλες βλέπουν ευχαρίστηση.
Ο σκοπός όλων μας δεν είναι να βρούμε κάποιον και ν' αποκατασταθούμε.
Άσε που αν δε φιλήσεις πολλά βατράχια, πώς θα ξεχωρίσεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο;
Και να σου πω και το άλλο, σε κάποιες απλώς αρέσουν τα βατραχάκια, δεν ψάχνουν για κανένα πρίγκηπα!
Κι εσύ θα το ξεπεράσεις με τον καιρό, μην παίρνεις όρκο ότι την αγαπάς, απλά ακόμη δεν μπορείς να χωνέψεις ότι σε άφησε.
Aγαπητε μου , με τον καιρο θα μαθεις να διαχειριζεσαι τον θυμο σου . Η απορριψη ειναι μερος της ζωης , δεν σου συνεβη κατι εξωτικο . Δεν υπαρχει ' δεν μου αξιζε ' , εσυ την επελεξες , ειμαστε προιοντα των επιλογων μας . Εσυ επελεξες να δωσεις πολλα , και απεδειχθη λαθος . Και ποιος δεν εχει απορριφθει . Δεν κανουμε σχεδια για εκδικηση ομως , παιρνουμε μαθηματα ζωης , που θα σου φανουν πολυτιμα στο μελλον , και το λεω εντελως καλοπροαιρετα , δεν σε κατηγορω για τιποτα . Θα μαθεις να εισαι πιο προσεκτικος στο μελλον στις επιλογες σου , στην κριση σου στους ανθρωπους .Εισαι αρκετα νεος ακομη , εχεις πολλα να μαθεις , ειναι φυσικο , κανεις δεν γεννηθηκε γνωστης . Η εμπειρια δεν εχει υποκαταστατο , θα το διαπιστωσεις κι ο ιδιος αργοτερα .
Οταν καταλαγιασει ο θυμος σου , θα δεις τα πραματα διαφορετικα .
Η απόρριψη είναι ότι χειρότερο ..όλοι λίγο πολλοί έχουμε υποστεί απορρίψεις από μικρή ηλικία .ευτυχώς εσύ είσαι νέος γλυτωσες νωρίς θα το ξεπεράσει πιο εύκολα.αυτή θα μετανιώσει κάποτε που έχασε κάποιον που την αγαπούσε τόσο .ο καλύτερος τρόπος "εκδίκησης" είναι να συνελθεις να δουλέψεις με τον εαυτό σου....!!!! Ίσως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται η ζωή είναι μπροστα σου.
Ε , οχι και οτι χειροτερο !!! , υπαρχουν σαφως χειροτερα πραματα απο την απορριψη , και εξαρταται απο το ποσο πιστευει κανεις στον εαυτο του , καποιος που εχει αυτοπεποιθηση , δεν κλονιζεται με μια μονον απορριψη , το θεμα ειναι πως την διαχειριζεσαι . Οτι ποναει , ποναει σιγουρα . Ποικιλουν οι αντιδρασεις απο ανθρωπο σε ανθρωπο .
Γνωριζω οτι υπαρχουν και τετοια ατομα που περιγραφεις αλλα το θεμα ειναι οτι ποτε ως τωρα δεν εδειξε κατι τετοιο οπωςειπα και σε προηγουμενο ποστ ηταν σοβαρη και λοιπα δεν το επαιζε ηταν γιατι την γνωριζαν πολλα ατομα απο την οικογενεια μου και φαινοταν ενταξει ... Να αλλαξε αποτομα ετσι απλα ; να με κοροιδευε τοσα χρονια δεν ξερω .. Στα τελευταια 2 χρονια καναμε και συζητησεις ποιο σοβαρες του τυπου γαμου και λοιπα γιαυτο μου φενεται ολο περιεργο..