Πως φαινετε πως ο muzzy ειναι στο πνεύμα των Χριστουγέννων ΜΠΡΑΒΟ muzzy
Printable View
Πως φαινετε πως ο muzzy ειναι στο πνεύμα των Χριστουγέννων ΜΠΡΑΒΟ muzzy
πφφφφ...μακ δεν εισαι καταθλιπτικος!!!... δεν το δεχομαι!!!..συσωμος ο λαος των καταθλιπτικων σε απολυουμε !!! βρες αλλη ψυχικη νοσο να βασανισεις ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!
Τα παιδακια τα στριμωχνουν τα πλακωνουν στο ξυλο ή τα απειλουν με μαχαιρια και τους παιρνουν κινητα και τα λεφτα απο τα κάλαντα...καααααθε χρονο στις ειδησεις πρωταγωνιστει το θεμα!... ειναι ο πιο ευκολος στοχος ..
ναι υπάρχουν και θετικα... τα φωτακια!!!! λατρευω τα φωτακια... απιστευτη ατμοσφαιρα!!
οχι δεν σε θελουμε λεμε!!! ....να πας σε αλλη αρρωστεια!!.. χιτ δε ροουντ τζακ... κρυφοσεροτονινικε!!
εγω φετος εκτος απο το σπιτι θα στολισω και το σπιτακι του σκυλου μου του αρεσουν τα λαμπακια και εχει και την δικα του καλτσα!!( τρωει κι αυτος μελομακαρονα αλλα μην το πειτε πουθενα)
Εσεις που εχετε κατοικιδιο καμια ιδεα κανετα κατι καθε χρονο / θα κανετε φετος?
θα του φορεσω ενα κοκκινο σκουφι στο περιλαιμιο του και θα του πάρω αυτη τη στεκα με τα κερατακια ταρανδου...η οποια θα κρατησει 2 λεπτα πριν την μασουλήσει!!.. τα φωτακια πως θα τον πεισω να μην τα μασουλήσει???...καλα για δεντρο δεν το συζητω... :confused:
Ολοι οι σκυλοι θα πρεπει να νομιζουν πως καθε Χριστούγεννα φερνουμε την τουαλετα στο σπιτι και της βαζουμε φως.....:-)
Εγώ έχω να νιώσω Χριστούγεννα 7-8 χρόνια από τότε που έπαψα να είμαι "παιδί" λίγο πριν τα 18 δηλαδή.
Δεν ξέρω απλά μετά μπήκα σε άλλους ρυθμούς.
Σαν παιδί τα απολαμβάνεις γιατί σημαίνουν κλείσιμο των σχολείων...
Σαν ενήλικας σημαίνουν παραπάνω δουλειά...
Αλλά γενικά ποτέ δεν τα απολάμβανα ιδιαιτέρως.
Βέβαια τα τελευταία 3-4 χρόνια περνάνε και δεν αγγίζουν. Πότε έρχονται πότε φεύγουν χαμπάρι εγώ...
Νιώθω τόσο κουρασμένος από τον συνδυασμό να έχω κατάθλιψη και επιπλέον την μελαγχολία των γιορτών που γίνομαι κομμάτια και κυρίως κοιμάμαι...
Βλέπω την καταναλωτική μανία που πιάνει τον κόσμο, τους υπαλλήλους στα μαγαζιά να δουλεύουν σαν ρομπότ με πυρετώδεις ρυθμούς (μαζί τους και εγώ πέρσι σαν πωλητής τα είχα δει όλα) και τους γονείς μηχανικά ρομποτικά να ψωνίζουν με ένα μίζερο πια ύφος (οικονομική κρίση εδώ και 4-5 χρόνια) ...
ΤΟν κόσμο να κοιτάει απογοητευμένος τις τιμές και και και σκατά...
Όχι δεν είναι μονο η κατάθλιψη.
Τα χριστούγεννα σαν γιορτή είναι ΣΚΑΤΑ...
Και άλλωστε πότε τα βλέπαμε σωστά; Γιορτή καταναλωτισμού ήταν...
Αναρωτιέμαι αν θυμάται κανείς τι γιορτάζουμε ακριβώς...
Την γέννηση του Χριστού...
Αλλά ποιος που γιατι...
Περισσότερη σημασία δίνουμε στην πρωτοχρονιά που θα πάρουμε δώρα...