Chandler δεν παρεξηγηθηκα και εννοειται οτι καταλαβα πως δεν το ειπες με διαθεση επικρισης! και γενικα ισα ισα γραφτηκα σε αυτο το φορουμ γιατι το διαβαζα αρκετο καιρο και ειδα ποσο καλη δουλεια γινεται απο ολα τα παιδια και ετσι αποφασισα να γινω μελος μπας και βοηθηθω και εγω και μεχρις στιγμης μονο θετικα εχω αποκομισει απο αυτο...! Μονο και μονο που μοιραζομαι τις φοβιες και τους προβληματισμους μου με ατομα τα οποια εχουν η ειχαν περασει τα ιδια με εμενα ειναι πολυ παρηγορο...
Παντως αγαπω πολυ τη ζωη και θελω να ξαναβρω τον παλιο μου εαυτο και πιστευω πως θα τα καταφερω γιατι το ξερω πως καταβαθως ειμαι πολυ δυνατη,απλα δεν εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου...Ελπιζω ομως να αποκτησω... Οσο για το εξωτερικο ξερω απο φιλη που εχει παει Αγγλια τιμες και ειναι εξωφρενικες...Αλλα σε καποιες περιπτωσεις (οπως τις δικες μας βοηθαει) καθως αμα δεν εχεις απλα δεν πας...
Cobain γραφτηκα γυμναστηριο εδω και εναμιση μηνα και δεν εχω πατησει γιατι φοβαμαι μηπως παθω τιποτα την ωρα που κανω διαδρομο η βαρη...χαχαχαχ μιλαμε για τραγικη κατασταση...