Μακ ας προσπαθησουμε να βελτιωνουμε το χαρακτηρα μας και ας εστιαζουμε τη σκεψη μας να νοιωθουμε οσο καλυτερα γινεται με θετικες σκεψεις και αισιοδοξια.
Printable View
Μακ ας προσπαθησουμε να βελτιωνουμε το χαρακτηρα μας και ας εστιαζουμε τη σκεψη μας να νοιωθουμε οσο καλυτερα γινεται με θετικες σκεψεις και αισιοδοξια.
αυτοκαταστροφικη
Nα βελτιωσουμε τον χαρακτηρα μας , δυσκολο . Το να κανουμε θετικες σκεψεις και αισιοδοξες , ειναι θεμα εξασκησης .
Εγω προσπαθω να βελτιωνω το χαρακτηρα μου οσο μπορω.Καποιες φορες μου χαλαει τη διαθεση οτι δεν βρηκα την κοπελα να αγαπιομαστε αλλα προσπαθω να τα βλεπω αισιοδοξα τα πραγματα οτι θα την βρω την καταλληλη στιγμη.
Άχρηστη. Συνοψίζει όλα τα αρνητικά που ήθελα να γράψω
Μακ προφανως επειδη ειπες οτι δεν γραφουν αρνητικα το εγραψε ετσι γενικα αντι να πει οπως νοιωθει με θετικη σκεψη και αισιοδοξια.
Ευαισθητη,σκεπτικιστρια,αν τιδραστικη
=> αισιόδοξη, αφοπλιστικά αυθόρμητη, αγαπησιάρα και δυναμική
=> εεε και λίγο κακομαθημένη και γκρινιάρα ώρες και φορές...α και δεν μπορώ το άδικο! γκρρρ
τώρα που το σκέφτομαι... μ' αρέσω :)
τελικά αυτό το θέμα μετράει.. χαχαχα
αααα και με χιούμορ (ψωνάρα!)
Πολυ συχνα το νιωθω , αλλα ετσι ειναι η ζωη , τιποτα δεν ειναι σιγουρο , ουτε δεδομενο , οποτε φυσικα αισθανομαι ευαλωτος , δεν ξερω τι μου ξημερωνει .
Δεν κανουμε σπαμ , μιλαμε για μια ψυχολογικη κατασταση , σπαμ θα ηταν ειτε να λεμε περι ανεμων και υδατων , ειτε τα ιδια και τα ιδια .