Ο,τι να ναι. ....
Printable View
Ο,τι να ναι. ....
Aν θες να κανεις ενα τσατ , γινεται με την αδεια της διαχειρησης , μπορει ναχεις συμμετοχες . (admforall ) . Εχουν γινει κι αλλα στο παρελθον .
Αλλα τωρα να κανεις δικο σου φορουμ , μαλλον δεν εχεις συνειδητοποιησει ποσο οργανωση θελει κατι τετοιο . Επιχειρηση κανονικη ειναι .
Καλημέρα φεγγαρόφωτο! :)
Χαίρομαι που σ' έκανα κι εγώ λίγο να χαμογελάσεις...
Κατάλαβα...κι εγώ μια απ' τα ίδια, το παλεύω...πριν λίγο ξύπνησα κι ήδη δεν νιώθω καλά, αν ξεκινάει έτσι η μέρα άστα να πάνε...κάνει και πολύ κρύο...
Όχι, δεν έχω νέα της...
Άσχετο, καλά που ήταν πριν ξύπνιος ο Τζέρυ κι ένιωσα μια ζωντανή παρουσία...
Καλημέρα!
Ε, δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ προσβλητικές λέξεις οπότε αυτή η λέξη είναι ότι πιο βαρύ μπορώ να πω...βέβαια κι εγώ σαν άνθρωπος κάποιες φορές εκνευρίζομαι αλλά προσπαθώ να συγκρατιέμαι...όμως δεν τα καταφέρνω πάντα...
Γενικά δεν μου αρέσει κανείς να βρίζει, ούτε στους άντρες, με ενοχλεί και με ξενερώνει...εν τω μεταξύ χθες πέρασα απέξω από το δημοτικό σχολείο και τα παιδάκια έπαιζαν μπάλα κι είχαν τη λέξη "μαλάκα" ψωμοτύρι...πόσο άσχημο...
Kι εγω , Κυκνε , δεν μπορω νακουω βρισιες , εδω δεν χρησιμοποιω την λεξη γκομενα , δεν μου παει . Αν ακουσω γυναικα να χρησιμοποει λεξεις οως , εφαγα ενα γ@μησι στη δουλεια , δλδ στην καθομιλουμενη , ξενερωνω αυτοστιγμει .
Εχουμε τοσο ωραια γλωσσα , χρησιμοποιω συχνα καθαρευουσα , γιατι μου αρεσει , εχουμε 50.000 λεξεις δτην Ελληνικη , και η Αγγλικη εχει 5.000 , τα σημερινα παιδια , χρησιμοποιουν χοντικα 500 λεξεις , τι κριμα για μια τοσο ωραια γλωσσα . Με τα Γαλλικα , πως και εμπλεξες ?
Νομιζω ειναι μια κακη συνηθεια , η το θεωρουν μαγκια , τι να πω .
Ειναι πολυ ωραια γλωσσα τα Γαλλικα . Μεναμε οικογενειακως στην Γενευη την δεκαετια 60-70 , και πηγαινα εκει δημοτικο , ετσι ταμαθα . Για πτυχιο δεν εχω δωσει , την εποχη που τελειωνα το σχολειο , αν ηξερες δυο γλωσσες , ησουν σουπερ μορφωμενος !!!