Originally Posted by
Evil
Μπλέιντ, συμφωνω και το βρίσκω απολύτως φυσικό κάποιος να κοιτάξει εξωτερική εμφάνιση (ακόμα και αν είναι ΤΟ ΜΟΝΟ που κοιτάει) για να περάσει απλα καλά...και επίσης συμφωνω στο ότι κάποιος μπορεί να είναι πολύ όμορφος, και αν ξυνιζει, σε απωθεί πολύ...
Τελικά μάλλον και αυτή μπορεί απλά να ήθελε να περάσει καλά, και απλά να έχω θέματα επειδή μικρός (που ήμουν λιγοτερο ελκυστικος, ευγενικός σε φάση που το μόνο που έκανα ήταν χατηρια, αθωος, ντροπαλος, κ.λπ) ειχα ερωτικές αποτυχιες, οπότε τώρα που μεγαλωσα, βλέπω ότι από εκεί που με έκριναν άσχημα ενώ ήμουν απλά καλό παιδάκι, τώρα που είμαι πιο απωθητικος, ξαφνικά κυνηγανε αυτες, οπότε μου κακοφανηκε το ότι είναι σαν να αδικειται ο εαυτός μου όταν ήμουν παιδι και να φερομαι "υποσυνείδητα (ίσως)" εκδικητικά στο μυαλό μου...
Αλλά ρε συ, δεν είναι μόνο αυτό. Είναι χιλιάδες υποσυνείδητες σκέψεις στο μυαλό μου που με κάνουν να βγάζω τέτοιο γενικό συμπέρασμα (το οποίο δεν είναι απόλυτο, Μίλησα απλά για τους περισσότερους (99%))...Είναι τόσες πολλές οι σκέψεις (οι οποίες είναι "συμπερασματα για τους άλλους με βάση των γεγονότων της ζωής μου" ας πούμε), που απ ότι βλεπω, μιλάμε μόνο για σχέσεις, ενώ όπως εξηγησα, ήταν ένα απλό παράδειγμα. Στον τίτλο αναφέρω ανθρώπους, όχι γυναίκες...οι περισσότεροι φίλοι όταν ειμασταν 15, πηγαίναμε κέντρο, κάναμε ότι να ναι και παίρνουμε καλά, τώρα αν βγούμε, φωτογραφίες, σχόλια στο φβ, πόζες, εντιτ φωτό...ίσως αυτο να βλέπω και να λέω "όλοι βγαίνουν εξω μόνο για να εντυπωσιάσουν το άλλο φύλο για προφανείς λόγους, ενώ εγώ να θεωρω πολύ πιο ωραίο να υπάρχει μια παρέα που απλά να περνάει καλά ας πούμε...
Άρα ίσως, μετά από τόσες σκέψεις, να μην ήθελα υποσυνείδητα να ερθω πιο κοντά με την κοπέλα, γιατί την θεώρησα μια σαν αυτούς που είχα φίλους..ενώ ή κοπελα ήθελε απλά να περάσει καλά...
Δεν λέω ούτε ότι έχω δίκιο που τα βλεπω έτσι, ;αλλά ούτε ότι είναι ανόητα όσα σκέφτομαι...εγώ βλέπω ότι είναι παρά πολλά, λογικα μεν, αλλά μπερδευομαι και Χάνομαι στις σκέψεις ψάχνοντας να βγαλω σωστό συμπερασμα...ακόμα και τώρα έχω υπερφορτωσει με σκέψεις και έχω σκαλωσει...