Απάντα και άσε τις χαιρετούρες!
Printable View
δεν εχει οδηγιες χρησεις το συστημα φιλαρακι, βγαινει απο μονο του ετσι!!!...δυσκολο βεβαια να το πάθει κανεις, ειδικα στις μερες μας που όλοι αχολουμαστε μονο με την παρτη μας!! ... και γιατι ρωτας ..αφου εσυ ειπες τελειωσες με τις γυναικες... τι σε νοιαζει?
μονο απο περιεργεια θα μπορουσα να ερωτευτω πλεον γιατι εγω νομιζω οι γυναικεσ ειναι λυκοι
και μου το παιζετε ολεσ προβατα κι ετσι παντα θα μ αρεσει αυτη η αντιθεση
να σκεφτειται ολεσ μαζι γιατι εχετε τοσα ψυχολογικα εγω λεω οτι γενιεστε λυκαινεσ
και οι αντρεσ σα συμπεριφερονται λεσ και ειστε προβατα για κοιταξτε το να δουμε
οι γαυ γυναικεσ εχουν πολυ δυναμη δεν εχουν λιγη γι αυτο λεω για συζητηστετο
να δουμε μπασ και ειστε λυκαινεσ
γιατι εσεισ μπαινετε στη διαδικασια να ελεγχετε τον αντρα σασ ανα πασα στιγμη κι αυτο σασ κανει λυκαινεσ
καθεμια εχει αυτον που αντεχει δηλαδη αμα εχει αλλη τον κακο παιδι αυτη ειναι ακομα χειροτερη που τον αντεχει
για δειτε το λιγο να συζητησουμε καλυτερα εδω μεσα
Άσχετο ρε 'συ Why, δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα σχόλια και δεν ξέρω αν αναφέρθηκε από άλλα μέλη, εξέταση θυρεοειδούς έχεις κάνει;
Τέλος πάντων, δεν είμαι εγώ το κατάλληλο άτομο να κρίνει τη σοβαρότητα του προβλήματός σου. Αν θεωρείς ότι αυτό σε χτυπάει πίσω, με άλλα λόγια σε τρώει σε σημείο να μην μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο, μίλα σε ψυχολόγο/ή ψυχίατρο. Ίσως το πρόβλημα τελικά να μην είναι η εμφάνιση αλλά ο αρνητισμός που εκπέμπεις περί του ατόμου σου.