Να είστε καλά!!! :) <3
Printable View
Να είστε καλά!!! :) <3
ναι το καταλαβαινω... για εμας ειναι πάντα πιο ευκολο να πιστευουμε τα αρνητικα!.. εμενα αν με δεις εξω ουτε καν θα σου πάει το μυαλο οτι εχω καταθλιψη ..μεσα στο χαμογελο ειμαι ολη την ωρα... χειροτερη και απο παρουσιαστρια πρωιναδικου... για τους αλλους ειμαστε θετικες..για τον εαυτο μας ειμαστε... καλυτερα να μην πω ..χαχαχα
Why, αν θεωρείς ότι υστερείς στο κομμάτι των σχέσεων, τότε έλα να μου πεις. Είμαι παντελώς άσχετη με το θέμα και το φλερτ είναι κάτι που δε μου πάει, ή τουλάχιστον έτσι έχω νιώσει ως τώρα, εξ ου και το "ποια μιλάει τώρα". Αυτοσαρκασμός ήταν.
Έτσι ακριβώς, μου θυμίζεις εμένα... Υπήρχαν βέβαια στιγμές που λύγισα, ακόμα και με φίλους, στην πορεία το μετάνιωσα όμως.
Ειμαι γυναικα και το ψευδωνυμο μου σημαινει ''αλεξισφαιρο'' το εμπνευστηκα απ'αυτο το τραγουδι https://www.youtube.com/watch?v=Kk8eJh4i8Lo
γυναικα 28 :)
Το τραγουδι μπουλετ να ξερεισ υπαρχει κ σε παλιοτερη εκτελεση ψαξτο να τα ακουσεισ
είμαι γυναίκα και το ψευδώνυμο το εμπνεύστηκα από ένα μάθημα που διάβαζα για την σχολή μου.