Originally Posted by
rea
μια χαρα ειναι τα ελληνικά σου, σιγουρα πολύ καλύτερα απο τα δικά μου. καταλαβαίνω απολύτως τι εννοείς, υπάρχει μια παγίδα στο κομματι αυτοπεποιθηση... οταν βγεις απο την θλίψη αισθανεσαι μια ευφορία, οπως όταν βγαινεις απο το πένθος. μετα απο τοσο καιρό θες να γελάσεις θες να εισαι δυνατος, και νιωθεις δυνατος, σίγουρα είσαι πιο δυνατος απο πριν ... αλλα κατα ποσο εχεις ξεφυγει πραγματικα απο την καταθλιψη? αν για να ξεφυγεις πρεπει να χτίσεις μια νεα κοσμοθεωρεια απο την αρχη τοτε ακομα και αυτη η δυναμη δεν ειναι παραμια εξισωση για εμας..
δεν σου κρυβω πως η ιδεα να τα αλλαξω τοσο ριζικα μου φενεται μακρινο όνειρο..θα μου άρεσε μεν .. αλλα συμβιβαζομαι και με μια απλη ειρηνικη συνυπαρξη με την αρρωστεια μου και τον εξω κόσμο.
πάντα πίστευα πως με το πνευμα μπορεις να βρεις λύσεις σε καθε σου πρόβλημα, οσο εξυπνη έχω γίνει το ωφειλω σε αυτην την πίστη, γιατι δεν ειμαι φυσην εξυπνος ανθρωπος. δεν πιστευω πως καποιος καταθλιπτικος ξερει να πει με ακριβεια ποτε και γιατι ξεκινησε να αισθανεται αρρωστος... κοιταζοντας πίσω εγω προσωπικα βλέπω οτι ήταν μια αργη διαδικασια... ολο το συμπαν συντελουσε στο να χτιστουν γερες βασεις για να σταθει ολη αυτη η παραίτηση..και η αυτοπεπηθηση μου ακομα συντελεσε σε αυτο.. ηταν υπερμετρη, ήταν μεγαλύτερη αποσο θα έπρεπε .. οταν κλονιστικε με εριξε κατευθείαν στην απελπισία.
τωρα πια καμια ιδεα για τον εαυτο μου αν δεν εχει δοκιμαστει στον χρονο.. ειμαι καλή-κακη -εξυπνη-δυνατη - χαζη - ομορφη- ασχημη- γιατι εχω αυτα και αυτα τα στοιχεια ...οπως ειπες..χτιζουμε απο το μηδεν..με βασεις και γερα θεμελια, αλλιως θα μας ξαναπάρει η μπάλλα σε χρονο ντε τε.
οπως εκανε η ιδια η αρρωστεια σε μενα για να μου αποδειξει ποσο ψευτικη ημουν τελικα... ψαχνω να βρω τα στοιχεια , τους λάθος δρομους που πήρα και οτι καινουριο παρατηρω ..ειναι ενα βημα για την αποθεραπεια μου.
δεν προκειται να πάω ξανα σε γιατρο, εκτος αν συμβει κατι πραγματικα τραγικο και τα δυαλισει όλα. θα συνεχισω μονη μου με οποιον αλλον τροπο μπορω ...
σε ευχαριστω για την πολυ ευστοχη τοποθετηση σου. εσυ σε ποια φαση εισαι? πες μου αν θες λιγα πραγματα για την δικη σου καταθλιψη