Και τελικά απάντησε! Και είμαι ευτυχισμένος. Ότι και αν λέτε, you have no idea.Quote:
Originally posted by george7
Ευτυχώς τώρα είμαι καλύτερα. Βρηκα επιτέλους ένα άτομο, και είναι γυναίκα, για να μπορώ να της μιλήσω για αυτά που αγαπάω χωρίς να με κοροϊδέψει. Αλλά και αυτή βλέπω ότι σιγά σιγά απομακρύνεται. Περιμένω μήνυμα της. Για να δούμε.
Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Έχει διαφορετικά βιώματα. Έχει διαφορετική αντίδραση στα εξωτερικά ερεθίσματα.
Το πρόβλημα που βλέπω στις απαντήσεις κάποιων είναι ότι μιλάνε σαν να έχουν την χρυσή συνταγή της ευτυχίας.
Συνταγή δεν υπάρχει, το σύμπαν υπάρχει από τύχη και μόνο. Και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση τύχη έχουμε που η γη ακόμα υπάρχει!
Δεν περιμένω να δεχτείτε ότι λέω τυφλά. Ψάξτε και εσείς να δείτε τα πράγματα από την δική μου πλευρά.
Το ξέρω ότι και άλλοι έχουν πτυχία, δημοσιεύσεις, βιβλία (????) κλπ κλπ. Αλλά εμένα αυτό που μου έλλειπε δεν ήταν η γυναίκα για το κρεβάτι αλλά η γυναίκα για το μυαλό!!
Και μην το παίζετε έξυπνοι εσείς που είσασταν με τα πιπίνια έξω από την αίθουσα. Εγώ στην αίθουσα δεν είμουν για να βρω πιπίνια. Εγώ στην αίθουσα είμουν για να μάθω. Και μου άρεσε. Και δεν θα τ\' άλλαζα για τίποτα.
Και αν βγάζω μια επιθετικότητα στα προηγούμενα κείμενα μου δεν είναι για κανένα άλλο λόγο παρά επειδή δέχτηκα και δέχομαι επίθεση. Όχι από τις γυναίκες. Αλλά από όλη την κοινωνία.
Είμουν (και προσπαθώ να είμαι) άνθρωπος με χαμόγελο. Πάντα χαμογελούσα σε όλους. Στο δρόμο, στο Πανεπιστήμιο κλπ. Οι άλλοι δεν μου χαμογελούσαν.
Επίσης είμαι ειλικρινής. Θα πω την γνώμη μου. Το πιστεύω μου και ας κάποιοι παρεξηγηθουν (σχεδόν όλοι δηλαδή). Φταίω εγώ που οι άλλοι έχουν γεμίσει την ζωή τους με ψέματα και όταν τους τα λέω προσβάλονται????
Και για αυτούς που μιλάνε με σεξιστική λογική έχω να πω το εξής. Εγώ το σεξ δεν το βλέπω ατομιστικά όπως εσείς. Δεν βλέπω μόνο τι απόλαυση θα πάρω εγώ αλλά το βλέπω σαν μια συλλογική ερωτική απόλαυση-παιχνίδι που ξεκινάει πριν το κρεβάτι. Ξεκινάει από το βλέμα, το διάλογο, το φιλί, το χάδι, την μουσική. Ο έρωτας λοιπόν απαιτεί 2 άτομα που είναι έτοιμα πρώτα από όλα να δώσουν.
Έρωτας είναι ο ασπασμός των Αγγέλων προς τα άστρα.!!!