Originally Posted by
ellielli
καλησπέρα και σε εσενα.
Αρχικα, περι αυτου που ανέφερες πιο πάνω για επισκεψη σε ειδικο , παντα το ειχα στο μυαλο μου χρονια.
Θα πηγαινα σε καποιον μονο αν ειχα την δυνατοτητα να μην το μαθει κανενας. Εξαρταμαι ακομα απο τους γονεις μου και απο οικονομικης αποψης δεν θα μπορουσα να το κανω κρυφα. Η οικογενεια μου, παρολο που συγγενεις των γονιων μου εχουν ψυχιατρικο ιστορικο ειναι καθετοι με οτι εχει να κανει με ψυχολογικη η ψυχιατρικη βοηθεια , εκτος αν ειναι κανεις οπως το λενε ''τρελος'' . Αλλιως, δεν υπαρχει λογως, ειναι της μοδας να δραματικοποιουμε καταστασεις, λενε. Φοβαμαι την επικριση . Καποτε ειχε συστησει ενας γιατρος ( ειχα παει για το στομαχικο ελκος που ειχα αναφερει) να μιλησω με καποιον ψυχολογο και οι γονεις μου δεν θελανε ουτε να το ακουσουν, τους φανηκε αδιανοητο. Παρολα αυτα τους επεισα να με πανε υποτιθεται για να συζητησω για το αγχος μου για το σχολειο. Ημουν προετοιμασμενη να πω οσα ηθελα , ομως. Και μολις πηγα μου κοπηκε η φωνη. Δεν μπορουσα να πω τιποτα και ηταν η πρωτη και τελευταια φορα.
Οσο για τη σχεση..
Η σχεση μου ειναι σχεδον ενος χρονου. Μου δινει οσα δεν θα μπορουσα εγω ποτε να δωσω σε ανθρωπο. Ξερω πως οτι δινεις παιρνεις. Αλλα παντα ημουν κρατημενη.